Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']CZEMU NIE WOLNO KOPAĆ PSU W LESIE.[/QUOTE]
Też chciałabym wiedzieć dlaczego nie wolno?...

Luneczko wszystkiego naj naj naj z okazji 1-wszych urodzin :BIG::new-bday::BIG:

Posted

[quote name='Ptysiak']Też chciałabym wiedzieć dlaczego nie wolno?...[/QUOTE]

nie wolno niszczyć runa leśnego,oczywiście nie dotyczy to mieszkańcow lasu,tak samo jak nie wolno hałasować w lesie

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ptysiak']Luneczko wszystkiego naj naj naj z okazji 1-wszych urodzin :BIG::new-bday::BIG:[/QUOTE]

Dziękujemy :)

My już po spacerku :p
Lunka zjadła właśnie pyszne śniadanko i odpoczywa,a popołudniu dostanie jeden z prezentów, bo na drugi musimy poczekać.

Pogoda u nas prawdziwie listopadowa,czyli mokro...ale zabawa w lesie była świetna ,wróciłyśmy zabrudzone i zadowolone.
Zdjęcia będą w weekend(sorry!) chyba ,że uda mi się wrzucić zdjęcia z tel na kompa..a kabelek gdzieś przepadł.

Posted

Lunka sto lat życzę, wielu smaczków, długich spacerków, szaleństw z pańcią i żadnych strachów!!!!
:multi::BIG::klacz::laugh2_2::Rose::buzi::tort::new-bday::laola:

Jeśli las jest skopany przez dziki to jeden dołek więcej nikomu nie zaszkodzi...

Guest wolfheart
Posted

Besti

dziękujemy!!!:jumpie:

u nas dzików nie ma,są ledwo 4 sarny :cool1: mówię to taki pseudo las,nic specjalnego.

Guest wolfheart
Posted

evel

wielkie dzięki:p

Lunka właśnie jest zajęta duuuużą kością wołową , już ją tak 40min obgryza:razz:

Guest wolfheart
Posted

[B]aganela[/B]

:tort: to kameralnie wieczorkiem dopiero,bo śniadanko obfite było...

Guest wolfheart
Posted

[B]leónowa[/B]

jest jakby poszukać to pewnie coś się znajdzie...ale bez przesady,jak Lunka parę razy zaorze ziemię pazurami ,to świat ani las się nie zawali;) prawdziwy las to my mamy kilometry dalej...

Guest wolfheart
Posted

Leoś taki diabełek?:cool3:
Luna to od święta coś przekopie,za to rzeczka(haha a raczej coś na podobę)to dla Lunki już inna bajka i doopkę moczy chętnie,udając że ona tylko napić się chciała:saint1:

Ja bym za to się połamała ,bo wpadłam w poślizg na liściastych zgniłkach....

Posted

[quote name='leónowa']Tylko u nas nie jest kilka razy a potrafi byc dziura na dziurze i jak się później między drzewami chodzi to można nogi połamać:evil_lol:[/QUOTE]

I jest to zajebiście irytujące dla kogoś, kto pilnuje, żeby jego własny pies nie kopał dziur na ścieżkach ani na łączce czy polance, jak wpada w dziury wygrzebane przez inne kundle :roll:

Guest wolfheart
Posted

[B]leónowa[/B]
a najlepiej to jeszcze pańcie utaplać...:diabloti:

[B]dOgLoV[/B]
dziękujemy!:p

[B]unikatowydiament[/B]
dziękujemy!:-D

Bardzo nam miło, przyjąć wszystkie życzenia!!!

Posted

No to przecież piszę, że kopie między drzewami a te na ścieżce chyba nie rosną, też wiem co znaczy mieć takiego durnego psa i je często po prostu z powrotem zakopuję, po co te nerwy?

Posted

Jakie nerwy? ;) Ja jestem wyluzowana, tak się tylko odniosłam do psich kopaczy. Między drzewami to niech sobie kopie na zdrowie. U mnie jest jakaś masakra z tymi dołami i naprawdę można sobie zrobić krzywdę.

Posted

[quote name='evel']Jakie nerwy? ;) Ja jestem wyluzowana, tak się tylko odniosłam do psich kopaczy. Między drzewami to niech sobie kopie na zdrowie. U mnie jest jakaś masakra z tymi dołami i naprawdę można sobie zrobić krzywdę.[/QUOTE]

Odniosłam takie wrażenie, no ale nieważne;) Wiem co znaczy wleźć z rozpędu w taki dół, więc staram się jak najczęściej wyrównywać takie dołki, żeby inni przez mojego gada nie cierpieli, bo sama miałam niemiłe przygody tego typu:cool3:

Guest wolfheart
Posted (edited)

inna rzecz która mnie wk****** to doły i dziury, ale wcale nie w lesie tylko w parku na trawniku...zasypane liśćmi lub śniegiem-niewidoczne,a skąd?Bo jakieś tłumoki odpalili tam petardy i teraz trzeba pod nogi patrzeć jak się idzie..albo inne tłumoki puszczają psy samopas ,a te sobie kopią bo znów kolejne przygłupy rzucają kości i inne "rarytasy" na trawniki.Zgroza!

Edited by marta.k9080
Posted

Witam się :)
Co do dołów... na wsi mamy ten problem, że bezdomne psiaki kopią ich całą masę na polach, a wtedy do złamania nogi dosłownie jeden krok :roll: Dlatego ja pozwalam kopać Atosowi na zupełnie "odludnych" i nieuczęszczanych terenach