:: FiGa :: Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Aleks89']Hahah ,a dlaczego w lesie NIE WOLNO kopać pani wszystko wiedząca i pouczająca WILCZY ZEW? Wyjdź. [FONT=arial narrow]...[/FONT] Quote
Aleks89 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 A Ty przepraszam u siebie jesteś??Zadałem proste pytanie CZEMU NIE WOLNO KOPAĆ PSU W LESIE. Quote
Ptysiak Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Aleks89']CZEMU NIE WOLNO KOPAĆ PSU W LESIE.[/QUOTE] Też chciałabym wiedzieć dlaczego nie wolno?... Luneczko wszystkiego naj naj naj z okazji 1-wszych urodzin :BIG::new-bday::BIG: Quote
wilczy zew Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Też chciałabym wiedzieć dlaczego nie wolno?...[/QUOTE] nie wolno niszczyć runa leśnego,oczywiście nie dotyczy to mieszkańcow lasu,tak samo jak nie wolno hałasować w lesie Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Luneczko wszystkiego naj naj naj z okazji 1-wszych urodzin :BIG::new-bday::BIG:[/QUOTE] Dziękujemy :) My już po spacerku :p Lunka zjadła właśnie pyszne śniadanko i odpoczywa,a popołudniu dostanie jeden z prezentów, bo na drugi musimy poczekać. Pogoda u nas prawdziwie listopadowa,czyli mokro...ale zabawa w lesie była świetna ,wróciłyśmy zabrudzone i zadowolone. Zdjęcia będą w weekend(sorry!) chyba ,że uda mi się wrzucić zdjęcia z tel na kompa..a kabelek gdzieś przepadł. Quote
Besti Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Lunka sto lat życzę, wielu smaczków, długich spacerków, szaleństw z pańcią i żadnych strachów!!!! :multi::BIG::klacz::laugh2_2::Rose::buzi::tort::new-bday::laola: Jeśli las jest skopany przez dziki to jeden dołek więcej nikomu nie zaszkodzi... Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Besti dziękujemy!!!:jumpie: u nas dzików nie ma,są ledwo 4 sarny :cool1: mówię to taki pseudo las,nic specjalnego. Quote
evel Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Luna, wszystkiego najlepszego i wszelkiego powodzenia szkoleniowego! :) :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 evel wielkie dzięki:p Lunka właśnie jest zajęta duuuużą kością wołową , już ją tak 40min obgryza:razz: Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [B]aganela[/B] :tort: to kameralnie wieczorkiem dopiero,bo śniadanko obfite było... Quote
Leokadia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Kurcze skoro kopać nie wolno to mnie już chyba powinni za mojego psa zamknąć, nie no na serio istnieje taki zakaz? Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [B]leónowa[/B] jest jakby poszukać to pewnie coś się znajdzie...ale bez przesady,jak Lunka parę razy zaorze ziemię pazurami ,to świat ani las się nie zawali;) prawdziwy las to my mamy kilometry dalej... Quote
Leokadia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Tylko u nas nie jest kilka razy a potrafi byc dziura na dziurze i jak się później między drzewami chodzi to można nogi połamać:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Leoś taki diabełek?:cool3: Luna to od święta coś przekopie,za to rzeczka(haha a raczej coś na podobę)to dla Lunki już inna bajka i doopkę moczy chętnie,udając że ona tylko napić się chciała:saint1: Ja bym za to się połamała ,bo wpadłam w poślizg na liściastych zgniłkach.... Quote
Leokadia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Oj to juz wole tego mojego nornika, z takim śmierdziuchem wytaplanym bym wracac do domu nie chciała:lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 100 latek bez lęków Lunka :new-bday::BIG::new-bday::BIG: Quote
Oscar Patric Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 i od Nas wszystkiego najlepszego,zdrówka:BIG::BIG::BIG::tort::tort::tort::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
evel Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='leónowa']Tylko u nas nie jest kilka razy a potrafi byc dziura na dziurze i jak się później między drzewami chodzi to można nogi połamać:evil_lol:[/QUOTE] I jest to zajebiście irytujące dla kogoś, kto pilnuje, żeby jego własny pies nie kopał dziur na ścieżkach ani na łączce czy polance, jak wpada w dziury wygrzebane przez inne kundle :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [B]leónowa[/B] a najlepiej to jeszcze pańcie utaplać...:diabloti: [B]dOgLoV[/B] dziękujemy!:p [B]unikatowydiament[/B] dziękujemy!:-D Bardzo nam miło, przyjąć wszystkie życzenia!!! Quote
Leokadia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 No to przecież piszę, że kopie między drzewami a te na ścieżce chyba nie rosną, też wiem co znaczy mieć takiego durnego psa i je często po prostu z powrotem zakopuję, po co te nerwy? Quote
evel Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jakie nerwy? ;) Ja jestem wyluzowana, tak się tylko odniosłam do psich kopaczy. Między drzewami to niech sobie kopie na zdrowie. U mnie jest jakaś masakra z tymi dołami i naprawdę można sobie zrobić krzywdę. Quote
Leokadia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='evel']Jakie nerwy? ;) Ja jestem wyluzowana, tak się tylko odniosłam do psich kopaczy. Między drzewami to niech sobie kopie na zdrowie. U mnie jest jakaś masakra z tymi dołami i naprawdę można sobie zrobić krzywdę.[/QUOTE] Odniosłam takie wrażenie, no ale nieważne;) Wiem co znaczy wleźć z rozpędu w taki dół, więc staram się jak najczęściej wyrównywać takie dołki, żeby inni przez mojego gada nie cierpieli, bo sama miałam niemiłe przygody tego typu:cool3: Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) inna rzecz która mnie wk****** to doły i dziury, ale wcale nie w lesie tylko w parku na trawniku...zasypane liśćmi lub śniegiem-niewidoczne,a skąd?Bo jakieś tłumoki odpalili tam petardy i teraz trzeba pod nogi patrzeć jak się idzie..albo inne tłumoki puszczają psy samopas ,a te sobie kopią bo znów kolejne przygłupy rzucają kości i inne "rarytasy" na trawniki.Zgroza! Edited November 6, 2012 by marta.k9080 Quote
xyzxyz Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Witam się :) Co do dołów... na wsi mamy ten problem, że bezdomne psiaki kopią ich całą masę na polach, a wtedy do złamania nogi dosłownie jeden krok :roll: Dlatego ja pozwalam kopać Atosowi na zupełnie "odludnych" i nieuczęszczanych terenach Quote
Recommended Posts