Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hello:p

gorzka czekolada jest najpyszniejsza :loveu: za to białej nie lubię

ładny dzień mamy dzisiaj ,całe +6'C:razz:i słoneczko świeci

na spacerze przeżyłam chwilę strachu..poszłyśmy na pola.Patrzę z daleka coś biegnie ,a raczej trzy cosie...to były psy z gospodarstw.Cholera...dwa ONki i mały kundel.Wróciłyśmy do lasu,a ja nagle słyszę za nami szczekanie...nie oglądnęłam się tylko szybciej poszłam z Lunką jeszcze dalej...nie wiem czy one nas zauważyły i podążały za nami czy nie...brrr

później poszłyśmy do miasta z moją mamą,a Lunka była taaaaaaka grzeczna:loveu: bardzo ładnie szła mimo sporego tłumu na ulicy,ślicznie poczekała z moją mamą przed sklepem ,a i na plantach gdzie byli spacerowicze z wózkami zachowała się bardzo ładnie:p Wygłaskałam ją i kupiłam jej całą torbę smaczków:p

A no właśnie bo dzisiaj mamy 06.04 Luna kończy dzisiaj 18stkę!:BIG: 18mieś. jak to zleciało,moja dziewczynka jest dorosła:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']
na spacerze przeżyłam chwilę strachu..poszłyśmy na pola.Patrzę z daleka coś biegnie ,a raczej trzy cosie...to były psy z gospodarstw.Cholera...dwa ONki i mały kundel.Wróciłyśmy do lasu,a ja nagle słyszę za nami szczekanie...nie oglądnęłam się tylko szybciej poszłam z Lunką jeszcze dalej...nie wiem czy one nas zauważyły i podążały za nami czy nie...brrr

później poszłyśmy do miasta z moją mamą,a Lunka była taaaaaaka grzeczna:loveu: bardzo ładnie szła mimo sporego tłumu na ulicy,ślicznie poczekała z moją mamą przed sklepem ,a i na plantach gdzie byli spacerowicze z wózkami zachowała się bardzo ładnie:p Wygłaskałam ją i kupiłam jej całą torbę smaczków:p

A no właśnie bo dzisiaj mamy 06.04 Luna kończy dzisiaj 18stkę!:BIG: 18mieś. jak to zleciało,moja dziewczynka jest dorosła:evil_lol:

Te wasze przygody w lesie nie są fajne :shake:

widzisz , Lunka jak chce to potrafi :loveu:

wszystkiego najlepszego Lunka :BIG::new-bday::BIG:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Te wasze przygody w lesie nie są fajne :shake:

widzisz , Lunka jak chce to potrafi :loveu:

wszystkiego najlepszego Lunka :BIG::new-bday::BIG:[/QUOTE]

a no właśnie z tym lasem już mi obrzydło,jak snieg stopnieje to będziemy chodziły na łąki nad Wisłę

dziękuję:p

[quote name='magdabroy']Biała czekolada smakuje jak mydło :eviltong: i nie ma nic wspólnego z czekoladą ;)

Sto lat Lunka :loveu:[/QUOTE]

dokładnie tak odbieram ten smak:evil_lol:
dziękuję:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']najlepsza czekolada to ta taka jasna brązowa :loveu:[/QUOTE]

pełno mleczna..?dobra ,ale troszkę za słodka...

Posted

[quote name='marta.k9080']pełno mleczna..?dobra ,ale troszkę za słodka...[/QUOTE]

mozliwe , ja zawsze wybieram czekolade po wyglądzie , jak jest taka jasno brązowa to jest moja :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']mozliwe , ja zawsze wybieram czekolade po wyglądzie , jak jest taka jasno brązowa to jest moja :evil_lol:[/QUOTE]

można i tak:evil_lol:

ech nie wiem czy chcę pójść jutro do lasu,mam dosyć wpadania na zdziczałe psy biegające bez nadzoru...

Posted

[quote name='marta.k9080']można i tak:evil_lol:

ech nie wiem czy chcę pójść jutro do lasu,mam dosyć wpadania na zdziczałe psy biegające bez nadzoru...[/QUOTE]

My jutro idziemy , powiedziałam Sebastianowi że bez względu na pogodę idziemy , psiaki muszą sie wybiegać albo chociaż przejść jak w przypadku Qwendi , a ja przy okazji porobię foteczki :loveu: z tym że my jesteśmy we dwoje , a Ty idziesz pewnie sama i trudniej Ci "walczyć" z tymi dzikusami :roll:

Guest wolfheart
Posted

No właśnie ,trzem psom rady nie dam...eh jak ja bym chciała paralizator mieć.No bo nigdzie nie można czuć się bezpiecznie do cholery,wszędzie jakieś psy biegają....

Posted

[quote name='marta.k9080']No właśnie ,trzem psom rady nie dam...eh jak ja bym chciała paralizator mieć.No bo nigdzie nie można czuć się bezpiecznie do cholery,wszędzie jakieś psy biegają....[/QUOTE]

oj jest dużo tych "samobiegających" psów :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']oj jest dużo tych "samobiegających" psów :roll:[/QUOTE]

jeszcze jakby sobie biegały nie wadząc nikomu...już raz na nas szarżowały tamte dwa,a dzisiaj inne były,kundla bym kopnęła,ale ONkom rady nie dam przecież

Posted

[quote name='marta.k9080']jeszcze jakby sobie biegały nie wadząc nikomu...już raz na nas szarżowały tamte dwa,a dzisiaj inne były,kundla bym kopnęła,ale ONkom rady nie dam przecież[/QUOTE]

Na takie psy nie ma rady , trzeba uważać nic innego Ci nie pozostaje :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Na takie psy nie ma rady , trzeba uważać nic innego Ci nie pozostaje :roll:[/QUOTE]

i to mnie denerwuje, banda idiotów nie umie zabezpieczy posesji żeby psy nie zwiały,albo co gorsza sami wypuszczają psy żeby se pobiegały...no szlag mnie trafia!
jak tak rozmawiam z ludźmi to wielu z nich skarży się na psy wałęsające się i zaczepiające spacerowiczów z psami...
czy naprawdę musi być tak,że będę chodziła z gazem i kijem na każdy spacer bo coś może się napatoczyć...to jest chore,kiedy ludzie zaczną myśleć...:angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Besti']Eeee to Luna już jest pełnoletnia:cool3:[/QUOTE]

no...ale nadal jest jak szczeniak:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Najlepszego dla Lunki :loveu: :new-bday:[/QUOTE]

dzięki:p

a zapomniałam napisać...
jak dzisiaj wracałyśmy ze spaceru,Luna już była na smyczy,a patrzę biegnie na nas yorecek...darł się w wniebogłosy próbując być chyba groźnym,mnie to tak bawi zawsze...:evil_lol: Luna nie lubi takiego zachowania,więc go huknęła(warknięcie ze szczeknięciem z grubej rury),a ten jak spei*dolił to myślałam,że rakietę ma w doopie...:evil_lol:
Właściciel był gdzieś tam na drugim końcu parku...cóż.
Swoją drogą to dziwne zachowanie,najpierw yorecek biegnie niczym nieustraszony,a za chwilę o mało ze skóry nie wylazł.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']takie małe psy zawsze nadrabiają głosem ale jak przychodzi co do czego to spieprzają ile mają sił w nogach :eviltong:[/QUOTE]

dlatego mnie bawi ten widok psa,który zamierza się na ONka,a sam jest wielkości mojego buta...