Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']no niestety , parówki które tak uwielbiam to podobno w 90 %tach papier toaletowy :flaming:[/QUOTE]

Ja też bardzo lubię parówki ,ale tam podobno same odpadki są :roll:

Guest wolfheart
Posted

właśnie zjadłam czekoladę z truskawkowym nadzieniem,mam nadzieję że tam odpadków nie było....:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']to widzę , że nie tylko ja teraz jem czekoladę :)[/QUOTE]

czekolada musi być:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

jak jechalismy do pracy to w radiu mówili że 98% kiełbasy składa sie z wody a ryba wędzona nie jest wędzona tylko malowana itd :roll: juz nie mówiąc o tych wszystkich aferach z padlina czy chorymi zwierzetami przerabianymi na jedzenie :roll:[/QUOTE]

Boczek też jest malowany, a nie wędzony :eviltong:
Dlatego ja się cieszę, że mamy w ogrodzie wędzarnik i kiełbasę, boczek, szynkę itp. sami sobie robimy ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']czekolada musi być:evil_lol:[/QUOTE]

ja dzisiaj zjadłam tylko kawaleczek gorącego jabłecznika :loveu: jeszcze bym coś zjadła ale nie , postanowiłam żę nie będę się objadała :shake:

[quote name='magdabroy']Boczek też jest malowany, a nie wędzony :eviltong:
Dlatego ja się cieszę, że mamy w ogrodzie wędzarnik i kiełbasę, boczek, szynkę itp. sami sobie robimy ;)[/QUOTE]

ale ja wam zazdroszczę :roll:

poważnie myślę nad odrzuceniem całkowicie mięsa :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Boczek też jest malowany, a nie wędzony :eviltong:
Dlatego ja się cieszę, że mamy w ogrodzie wędzarnik i kiełbasę, boczek, szynkę itp. sami sobie robimy ;)[/QUOTE]

przynajmniej wiecie co zjadacie :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ale ja wam zazdroszczę :roll:

poważnie myślę nad odrzuceniem całkowicie mięsa :roll:[/QUOTE]

Ale sama też możesz zrobić swoje wędliny ;) Np. zrób więcej pieczeni na obiad i to co zostanie to na chleb ;) Albo upiecz kawał mięcha w piekarniku ;) Albo zrób białą kiełbasę, do tego nie potrzebny jest wędzarnik ;) Jak coś to mogę napisać jak się robi białą kiełbaskę :)

[quote name='marta.k9080']przynajmniej wiecie co zjadacie :lol:[/QUOTE]

I zupełnie inaczej to smakuje niż ze sklepu :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale sama też możesz zrobić swoje wędliny ;) Np. zrób więcej pieczeni na obiad i to co zostanie to na chleb ;) Albo upiecz kawał mięcha w piekarniku ;) Albo zrób białą kiełbasę, do tego nie potrzebny jest wędzarnik ;) Jak coś to mogę napisać jak się robi białą kiełbaskę :)

[/QUOTE]

ale to miecho i pieczenie itd to też trzeba najpierw kupić i nie wiadomo jakiego to pochodzenia jest :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja dzisiaj zjadłam tylko kawaleczek gorącego jabłecznika :loveu: jeszcze bym coś zjadła ale nie , postanowiłam żę nie będę się objadała :shake:[/QUOTE]

o mniaaaaaam :eating:
ja to skubnę czekoladę,to cukierka...objętościowo to mało,a ile różnych smaków:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale to miecho i pieczenie itd to też trzeba najpierw kupić i nie wiadomo jakiego to pochodzenia jest :roll:[/QUOTE]

Jak chcesz tak na to patrzeć, to nic nie powinnaś jeść ;) Bo nawet jedząc warzywa/owoce nie znasz ich historii :roll:

Posted

Nie ma to jak kupić świaniaka od znajomych i samemu uwędzić, wujek od lat na święta robi i nie ma porównania z tym sklepowym.

A co do tych przekrętów mięsnych ostatnio moja rodzina spod Zielonej Góry zakupiła białą kiełbasę, następnego dnia od zjedzenia wszyscy zatrucie pokarmowe (a mieszka ich ok 10 os. w wielkim domu) wszyscy na kroplówkach, więc świąt wcale nie mieli, przez takich co opychają zarażone mięso licząc tylko na kasę.

Guest wolfheart
Posted

Moja mama oglądała prognozę pogody,niby od środy ma nadejść wiosna :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='marta.k9080']Moja mama oglądała prognozę pogody,niby od środy ma nadejść wiosna :modla::modla::modla:[/QUOTE]

Co chwilę mówią o innym dniu nadejścia wiosny :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Co chwilę mówią o innym dniu nadejścia wiosny :roll:[/QUOTE]

Tonący brzytwy się chwyta...spróbuje mieć małą nadzieję,że to może być prawda i wiosna nadejdzie:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Tonący brzytwy się chwyta...spróbuje mieć małą nadzieję,że to może być prawda i wiosna nadejdzie:lol:[/QUOTE]

A jesteś pewna, że mówili o przyszłej środzie, a nie o jakiejś za pół roku :evil_lol:

Niech się robi ta wiosna, bo mi się grilla chce :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Co chwilę mówią o innym dniu nadejścia wiosny :roll:[/QUOTE]

Też mam takie wrażenie a tu ciągle bez zmian...

Nie piszcie o jedzeniu bo ja mam tylko gorzką czekoladę na pocieszenie bleeee:placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A jesteś pewna, że mówili o przyszłej środzie, a nie o jakiejś za pół roku :evil_lol:

Niech się robi ta wiosna, bo mi się grilla chce :mad:[/QUOTE]

to było okrutne...:placz: to musi być przyszłą środa!

a ja od miesiąca planuję wyprawę do rezerwatu

Posted

[quote name='marta.k9080']to było okrutne...:placz: to musi być przyszłą środa!

a ja od miesiąca planuję wyprawę do rezerwatu[/QUOTE]

To był taki podły żart :diabloti:

Normalnie, to my od marca grillujemy, a tu nie długo połowa kwietnia i nie zjadłam jeszcze ani jednego steka :roll:

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='magdabroy']To był taki podły żart :diabloti:

Normalnie, to my od marca grillujemy, a tu nie długo połowa kwietnia i nie zjadłam jeszcze ani jednego steka :roll:

:mad:
normalnie to ja w marcu już daaaaaaaleko na spacery szłam...:roll: teraz śnieg mamy taki mokry,pełno błota,w kaloszach chodzę,ziemia jest jak plastelina....

Besti
dawaj,jak kocham gorzką czekoladę:loveu:

A teraz już dobranoc lasencje:p

Edited by marta.k9080
Posted

[quote name='marta.k9080']

Besti
dawaj,jak kocham gorzką czekoladę:loveu:

A teraz już dobranoc lasencje:p

Czyż Wyście powariowały? Jak można TO lubić a nawet kochać:-o