Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']

u nas prószy cały dzień i do maja się raczej nie poprawi z tego co czytałam ;)[/QUOTE]

O rany oby się poprawiło :crazyeye: bo inaczej to będziemy mieli tylko 2 pory roku zimę i lato :crazyeye:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
ta zima jest już naprawdę męcząca...:-(

magdabroy
Theoś nabiera męskości:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Tylko jak tak dalej będzie zimno, to nie będę miała go w co ubrać :roll: Gdzie ja kupię w kwietniu kombinezon albo kurtkę zimową :hmmmm:[/QUOTE]

zobacz w sklepach internetowych,na pewno coś mają...

Posted

[quote name='marta.k9080']dOgLoV
ta zima jest już naprawdę męcząca...:-(

magdabroy
Theoś nabiera męskości:evil_lol:

oj męcząca ale lato ma byc też deszczowe ....

[quote name='magdabroy']Tylko jak tak dalej będzie zimno, to nie będę miała go w co ubrać :roll: Gdzie ja kupię w kwietniu kombinezon albo kurtkę zimową :hmmmm:

jedynie na allegro , chyba ....

Posted

[quote name='marta.k9080']zobacz w sklepach internetowych,na pewno coś mają...[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']
jedynie na allegro , chyba ....[/QUOTE]

Kupię, a tydzień później będą upały :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Kupię, a tydzień później będą upały :evil_lol:

oby to były prorocze słowa:modla::modla:

Guest wolfheart
Posted

Jak ja marzę, żeby już móc założyć lekkie ciuchy ,zamiast tego zimowego pancerza :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']Jak ja marzę, żeby już móc założyć lekkie ciuchy ,zamiast tego zimowego pancerza :shake:[/QUOTE]

ja też :roll::roll::roll::roll: ehhh

ale jedyny plus jest taki że ciągle mam szanse schudnac zanim zrzucę zimowe ciuchy :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja też :roll::roll::roll::roll: ehhh

ale jedyny plus jest taki że ciągle mam szanse schudnac zanim zrzucę zimowe ciuchy :evil_lol:[/QUOTE]

zgodzę się ,oponę to takie ciuchy świetnie skrywają:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']zgodzę się ,oponę to takie ciuchy świetnie skrywają:diabloti:[/QUOTE]

no ba , wiem cos o tym :diabloti: ale przeraza mnie fakt że i tak ciagle jem i jem i jem :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no ba , wiem cos o tym :diabloti: ale przeraza mnie fakt że i tak ciagle jem i jem i jem :roll:[/QUOTE]

a myślisz,że ja poszczę?:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale Ty chudzielec jesteś , a ja ....:roll:[/QUOTE]

no może szczupła,ale chudzielec od razu...a Ty słonica 5.tonowa niby...:watpliwy:

Posted

[quote name='marta.k9080']oby to były prorocze słowa:modla::modla:[/QUOTE]

Mam nadzieję :roll:

Wy się tu nie licytujcie, która grubsza, bo żadna nie dorówna mi wagą :eviltong: Biegam miesiąc czasu, przestałam słodzić, piję więcej wody itp. a efektu na wadze brak :( Ale się nie poddaję ;) Dziś wyciągnęłam ze strychu skakankę :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Mam nadzieję :roll:

Wy się tu nie licytujcie, która grubsza, bo żadna nie dorówna mi wagą :eviltong: Biegam miesiąc czasu, przestałam słodzić, piję więcej wody itp. a efektu na wadze brak :( Ale się nie poddaję ;) Dziś wyciągnęłam ze strychu skakankę :)[/QUOTE]

skakanka...ojej ,aż sobie kupię chyba:p nie martw się,widocznie potrzebujesz trochę więcej czasu żeby zmusić organizm do zrzucania wagi

A ja ślęczę na Allegro i szukam szelek norweskich dla Luny:huh:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A nie chcesz kupić u DogStyle?[/QUOTE]

właśnie te oglądam na Allegro:cool1:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja kupiłam u niej poza allegro ;)[/QUOTE]

na stronie DS? też szelki brałaś czy coś innego?

Posted

[quote name='marta.k9080']no może szczupła,ale chudzielec od razu...a Ty słonica 5.tonowa niby...:watpliwy:[/QUOTE]

no 5cio to moze nie ale tak 3 tonowa juz tak :roll:

[quote name='magdabroy']Mam nadzieję :roll:

Wy się tu nie licytujcie, która grubsza, bo żadna nie dorówna mi wagą :eviltong: Biegam miesiąc czasu, przestałam słodzić, piję więcej wody itp. a efektu na wadze brak :( Ale się nie poddaję ;) Dziś wyciągnęłam ze strychu skakankę :)[/QUOTE]

a ja cały czas sie obżeram , wczoraj zjadlam obiad po czym wzięłam kawałek placka pozniej kawał wielki torta bezowego i na to ciepłego loda a dzisiaj powtórka z rozrywki poza tortem bo już zjedzony :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no 5cio to moze nie ale tak 3 tonowa juz tak :roll:

a ja cały czas sie obżeram , wczoraj zjadlam obiad po czym wzięłam kawałek placka pozniej kawał wielki torta bezowego i na to ciepłego loda a dzisiaj powtórka z rozrywki poza tortem bo już zjedzony :roll:[/QUOTE]

:evil_lol: też tyle zjadłam w każdy dzień świąt ,bez umiaru:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']na stronie DS? też szelki brałaś czy coś innego?[/QUOTE]

Tak ;) Obejrzałam na stronce, a potem kontaktowałam się z Martą meil'owo i telefonicznie :) Wzięłam norwegi i pejcz do tego :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Tak ;) Obejrzałam na stronce, a potem kontaktowałam się z Martą meil'owo i telefonicznie :) Wzięłam norwegi i pejcz do tego :)[/QUOTE]

ja wezmę jednolite,od wzorków bolą mnie oczy;)
tylko muszę zapytać ich o rozmiary,bo na aukcji widzę XL,M a Luna ma rozmiar L ,takiego jednak z jednolitych nie widzę