Sonka95 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='dOgLoV'] u nas prószy cały dzień i do maja się raczej nie poprawi z tego co czytałam ;)[/QUOTE] O rany oby się poprawiło :crazyeye: bo inaczej to będziemy mieli tylko 2 pory roku zimę i lato :crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 dOgLoV ta zima jest już naprawdę męcząca...:-( magdabroy Theoś nabiera męskości:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Tylko jak tak dalej będzie zimno, to nie będę miała go w co ubrać :roll: Gdzie ja kupię w kwietniu kombinezon albo kurtkę zimową :hmmmm: Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko jak tak dalej będzie zimno, to nie będę miała go w co ubrać :roll: Gdzie ja kupię w kwietniu kombinezon albo kurtkę zimową :hmmmm:[/QUOTE] zobacz w sklepach internetowych,na pewno coś mają... Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']dOgLoV ta zima jest już naprawdę męcząca...:-( magdabroy Theoś nabiera męskości:evil_lol: oj męcząca ale lato ma byc też deszczowe .... [quote name='magdabroy']Tylko jak tak dalej będzie zimno, to nie będę miała go w co ubrać :roll: Gdzie ja kupię w kwietniu kombinezon albo kurtkę zimową :hmmmm: jedynie na allegro , chyba .... Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']zobacz w sklepach internetowych,na pewno coś mają...[/QUOTE] [quote name='dOgLoV'] jedynie na allegro , chyba ....[/QUOTE] Kupię, a tydzień później będą upały :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Kupię, a tydzień później będą upały :evil_lol: oby to były prorocze słowa:modla::modla: Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']oby to były prorocze słowa:modla::modla:[/QUOTE] dokładnie ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Jak ja marzę, żeby już móc założyć lekkie ciuchy ,zamiast tego zimowego pancerza :shake: Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']Jak ja marzę, żeby już móc założyć lekkie ciuchy ,zamiast tego zimowego pancerza :shake:[/QUOTE] ja też :roll::roll::roll::roll: ehhh ale jedyny plus jest taki że ciągle mam szanse schudnac zanim zrzucę zimowe ciuchy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja też :roll::roll::roll::roll: ehhh ale jedyny plus jest taki że ciągle mam szanse schudnac zanim zrzucę zimowe ciuchy :evil_lol:[/QUOTE] zgodzę się ,oponę to takie ciuchy świetnie skrywają:diabloti: Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']zgodzę się ,oponę to takie ciuchy świetnie skrywają:diabloti:[/QUOTE] no ba , wiem cos o tym :diabloti: ale przeraza mnie fakt że i tak ciagle jem i jem i jem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='dOgLoV']no ba , wiem cos o tym :diabloti: ale przeraza mnie fakt że i tak ciagle jem i jem i jem :roll:[/QUOTE] a myślisz,że ja poszczę?:diabloti: Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']a myślisz,że ja poszczę?:diabloti:[/QUOTE] ale Ty chudzielec jesteś , a ja ....:roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ale Ty chudzielec jesteś , a ja ....:roll:[/QUOTE] no może szczupła,ale chudzielec od razu...a Ty słonica 5.tonowa niby...:watpliwy: Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']oby to były prorocze słowa:modla::modla:[/QUOTE] Mam nadzieję :roll: Wy się tu nie licytujcie, która grubsza, bo żadna nie dorówna mi wagą :eviltong: Biegam miesiąc czasu, przestałam słodzić, piję więcej wody itp. a efektu na wadze brak :( Ale się nie poddaję ;) Dziś wyciągnęłam ze strychu skakankę :) Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Mam nadzieję :roll: Wy się tu nie licytujcie, która grubsza, bo żadna nie dorówna mi wagą :eviltong: Biegam miesiąc czasu, przestałam słodzić, piję więcej wody itp. a efektu na wadze brak :( Ale się nie poddaję ;) Dziś wyciągnęłam ze strychu skakankę :)[/QUOTE] skakanka...ojej ,aż sobie kupię chyba:p nie martw się,widocznie potrzebujesz trochę więcej czasu żeby zmusić organizm do zrzucania wagi A ja ślęczę na Allegro i szukam szelek norweskich dla Luny:huh: Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']A nie chcesz kupić u DogStyle?[/QUOTE] właśnie te oglądam na Allegro:cool1: Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']właśnie te oglądam na Allegro:cool1:[/QUOTE] Ja kupiłam u niej poza allegro ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ja kupiłam u niej poza allegro ;)[/QUOTE] na stronie DS? też szelki brałaś czy coś innego? Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']no może szczupła,ale chudzielec od razu...a Ty słonica 5.tonowa niby...:watpliwy:[/QUOTE] no 5cio to moze nie ale tak 3 tonowa juz tak :roll: [quote name='magdabroy']Mam nadzieję :roll: Wy się tu nie licytujcie, która grubsza, bo żadna nie dorówna mi wagą :eviltong: Biegam miesiąc czasu, przestałam słodzić, piję więcej wody itp. a efektu na wadze brak :( Ale się nie poddaję ;) Dziś wyciągnęłam ze strychu skakankę :)[/QUOTE] a ja cały czas sie obżeram , wczoraj zjadlam obiad po czym wzięłam kawałek placka pozniej kawał wielki torta bezowego i na to ciepłego loda a dzisiaj powtórka z rozrywki poza tortem bo już zjedzony :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='dOgLoV']no 5cio to moze nie ale tak 3 tonowa juz tak :roll: a ja cały czas sie obżeram , wczoraj zjadlam obiad po czym wzięłam kawałek placka pozniej kawał wielki torta bezowego i na to ciepłego loda a dzisiaj powtórka z rozrywki poza tortem bo już zjedzony :roll:[/QUOTE] :evil_lol: też tyle zjadłam w każdy dzień świąt ,bez umiaru:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='marta.k9080']na stronie DS? też szelki brałaś czy coś innego?[/QUOTE] Tak ;) Obejrzałam na stronce, a potem kontaktowałam się z Martą meil'owo i telefonicznie :) Wzięłam norwegi i pejcz do tego :) Quote
Guest wolfheart Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Tak ;) Obejrzałam na stronce, a potem kontaktowałam się z Martą meil'owo i telefonicznie :) Wzięłam norwegi i pejcz do tego :)[/QUOTE] ja wezmę jednolite,od wzorków bolą mnie oczy;) tylko muszę zapytać ich o rozmiary,bo na aukcji widzę XL,M a Luna ma rozmiar L ,takiego jednak z jednolitych nie widzę Quote
Recommended Posts