Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Jakby brał coś na sklerozę, to by mniej płacił za prąd :evil_lol:[/QUOTE]

bahahahhahahahahaha :diabloti: co prawda to prawda :diabloti:

doberek ;)

u nas dzisiaj ładne słoneczko ale juz strasza sniegiem , jutro ma go napadac 7 cm a w czwartek 3 :roll:

Guest wolfheart
Posted

dobry

myślałam dzisiaj ,że umrę...nie wiem co mi się stało w stopy szczególnie prawą,chyba sobie stłukłam ,albo odgniotłam.K*rwa co za ból!Aż mi gorąco było jak szłam,a szłam tak wolno ,że do miejsca gdzie zwykle idziemy15min dzisiaj doszłyśmy w 40:crazyeye: Stopę ledwo co stawiałam.Ale nie miałam serca zrobić Lunie 5min spaceru zamiast standardowego 1,5h:shake: No i jakoś przecierpiałam.
W domu oglądnęłam stopę ,ale nic tam nie mam...tylko jak mocniej dotknę piętę to wyć mi się chce.Nie wiem jak jutro pójdę na spacer...

Poza tym to Luna mnie doprowadza do szału dzisiaj bo głodówkę sobie robi drugi dzień już cholera no.

Posted

[quote name='marta.k9080']dobry

myślałam dzisiaj ,że umrę...nie wiem co mi się stało w stopy szczególnie prawą,chyba sobie stłukłam ,albo odgniotłam.K*rwa co za ból!Aż mi gorąco było jak szłam,a szłam tak wolno ,że do miejsca gdzie zwykle idziemy15min dzisiaj doszłyśmy w 40:crazyeye: Stopę ledwo co stawiałam.Ale nie miałam serca zrobić Lunie 5min spaceru zamiast standardowego 1,5h:shake: No jakoś przecierpiałam.
W domu oglądnęłam stopę ,ale nic tam nie mam...tylko jak mocniej dotknę piętę to wyć mi się chce.Nie wiem jak jutro pójdę na spacer...

Poza tym to Luna mnie doprowadza do szału dzisiaj bo głodówkę sobie robi drugi dzień już cholera no.[/QUOTE]

moja teściowa też narzeka na straszny ból w pięcie przy stawaniu i że pewnie jej rośnie tzw ostroga :niewiem: cokolwiek to jest :niewiem:

co do głodówki to sie nie zamartwiaj , nie zje 3 dni to zgłodnieje i na czwarty zje karmę razem z miską ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']moja teściowa też narzeka na straszny ból w pięcie przy stawaniu i że pewnie jej rośnie tzw ostroga :niewiem: cokolwiek to jest :niewiem:

co do głodówki to sie nie zamartwiaj , nie zje 3 dni to zgłodnieje i na czwarty zje karmę razem z miską ;)[/QUOTE]

nie chcę ostrogi:placz:

tylko ,że ona mięso dostała...jak się zmarnuje to biada jej:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie chcę ostrogi:placz:

tylko ,że ona mięso dostała...jak się zmarnuje to biada jej:mad:[/QUOTE]

No ja nawet nie wiem co to takiego :roll:

dasz jej to samo za 3 dni , smierdzace lepiej zje :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dasz jej to samo za 3 dni , smierdzace lepiej zje :diabloti:

zapewne...;)

leónowa
Sonka95

do lekarza nie...chyba ,że mi gira zacznie odpadać albo co:evil_lol:
poczekam jeszcze,na razie mam kwaśną wodę do okładów

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']tak się mijamy w galeriach, to postanowiłam wpaść :D
Co do lekarza, to ja sama chodzę do niego w ostateczności.
Jednak z piętą to chyba żaartów nie ma? :lol:[/QUOTE]

witaj:p
poczekam parę dni jeszcze ,po świętach i tak u nas są takie kolejki w przychodni,że się nie dostanę,a do szpitala nie ma mowy żebym szła brr zresztą tam też czekałabym pół dnia

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Mnie kiedyś bardzo pięta bolała od butów roboczych :roll:
Nie kupiłaś sobie nowych butów z miesiąc albo dwa temu?[/QUOTE]

kalosze tylko kupiłam i jeszcze nosiłam ostatnio nowe kozaki ,ale twarda podeszew okropnie pewnie to przyczyna mojego bólu:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']kalosze tylko kupiłam i jeszcze nosiłam ostatnio nowe kozaki ,ale twarda podeszew okropnie pewnie to przyczyna mojego bólu:shake:[/QUOTE]

To ja stawiam na kozaki ;) I wiem, że to nie pocieszenie, ale ja po odstawieniu tych felernych butów, czułam ból chyba z pół roku :( Co prawda z tygodnia na tydzień było lepiej, ale ból czułam :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']To ja stawiam na kozaki ;) I wiem, że to nie pocieszenie, ale ja po odstawieniu tych felernych butów, czułam ból chyba z pół roku :( Co prawda z tygodnia na tydzień było lepiej, ale ból czułam :roll:[/QUOTE]

pod koniec spaceru mogłam już iść,ale pierwsza godzina była nie do zniesienia,no szłam jak stara baba nawet wolniej....

Guest wolfheart
Posted

hej

no już nie bić mnie,do lekarza i tak nie pójdę bo moją stopą już lepiej,dzisiaj szłam całkiem przyzwoicie i ból szybciej ustąpił:lol:
pogoda bez zmian u nas,śnieg nie chce stopnieć,a najwięcej mamy 4'C ach ten kwieceń...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']To super , ze jest poprawa :) a u nas nadal ten śnieg pada :shake:[/QUOTE]

:p
błagam,żeby u nas już więcej śniegu nie napadało :-(

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie dziś 6 na plusie ;) Niech już się robi ciepło, bo kombinezon zimowy Theosia robi się za mały :roll:[/QUOTE]

rośnie chłopak :loveu: