Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']To dawaj do mnie ;) Nie ma upałów, ale śniegu brak ;)[/QUOTE]

chętnie:razz:...niedobrze mi od tego białego cholerstwa:shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']U Ciebie Marta prószy u nas sypie już cały dzień :roll:[/QUOTE]

To tak jak u nas cały wczorajszy dzień sypało i to jak , że widoczność była słaba :crazyeye:

Guest wolfheart
Posted

Hello,
wczoraj mi net padł wieczorem:angryy:

Śniegu naj*bało po kostki,brak słów.Taki lepki,mokry...fuj.Kwiecień jest do cholery jasnej:angryy:

Nasz kwiecień:-?:-?

Guest wolfheart
Posted

i ktoś chciał zobaczyć Lunkę w kagańcu...

;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Widzę że wszędzie to samo .... :roll:[/QUOTE]

Ile to jeszcze potrwa....:-(

Guest wolfheart
Posted

Przepalił się nam czajnik w dodatku (co za dzień dzisiaj eh) Zastawiłam wodę,wyszłam na chwilę,wracam do kuchni,a tam pełno dymu...:crazyeye: a to spód od czajnika się dymił...okna otworzyłam najszerzej jak się dało i po chwili było ok.Ale czajnika do jutra nie mamy.

Posted

[quote name='marta.k9080']Przepalił się nam czajnik w dodatku (co za dzień dzisiaj eh) Zastawiłam wodę,wyszłam na chwilę,wracam do kuchni,a tam pełno dymu...:crazyeye: a to spód od czajnika się dymił...okna otworzyłam najszerzej jak się dało i po chwili było ok.Ale czajnika do jutra nie mamy.[/QUOTE]

nie dawno u nas takie coś miało miejsce :diabloti: i o dziwo to nie ja zapomniałam o wodzie tylko teściowa :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nie dawno u nas takie coś miało miejsce :diabloti: i o dziwo to nie ja zapomniałam o wodzie tylko teściowa :diabloti:[/QUOTE]

ale ja o wodzie nie zapomniałam..nie wiem jak to się stało
czajnik przeciekał,rączka się strasznie nagrzała i dymił spód tam gdzie kabel jest...:question:

Posted

[quote name='marta.k9080']ale ja o wodzie nie zapomniałam..nie wiem jak to się stało
czajnik przeciekał,rączka się strasznie nagrzała i dymił spód tam gdzie kabel jest...:question:[/QUOTE]

aaaa bo to czajnik bezprzewodowy był ??

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']aaaa bo to czajnik bezprzewodowy był ??[/QUOTE]

tak,tylko taki mamy ehh trzeba jutro nowy kupić:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a wiesz że taki czajnik ciągnie w uj prądu ?? jesteś co miesiąc jakąś 100wke do tyłu ??:eviltong:[/QUOTE]

ale i tak wolę ten od tego na kuchenkę...:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']ale i tak wolę ten od tego na kuchenkę...:roll:[/QUOTE]

Moi rodzice kiedyś odłączyli taki czajnik i używali tylko taki na gazówkę , i po miesiącu sprawdzili rachunek , 100 zł mniej było ;) poza tym taki czajnik nie dogotuję dobrze wody ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Moi rodzice kiedyś odłączyli taki czajnik i używali tylko taki na gazówkę , i po miesiącu sprawdzili rachunek , 100 zł mniej było ;) poza tym taki czajnik nie dogotuję dobrze wody ;)[/QUOTE]

my nie mamy jakiś masakrycznych rachunków za prąd...:lol:także może taki czajnik dla wygody być;)

Posted

a u nas był duży zwłaszcza ze brat wstawiał wode po czym szedł do pokoju za 15 min mu sie przypomnialo o wodzie szedł włączal znowu i tak potrafił robić 10 razy aż sie napił tej jednej herbaty czy kawy ....

Posted

[quote name='dOgLoV']a u nas był duży zwłaszcza ze brat wstawiał wode po czym szedł do pokoju za 15 min mu sie przypomnialo o wodzie szedł włączal znowu i tak potrafił robić 10 razy aż sie napił tej jednej herbaty czy kawy ....[/QUOTE]

Jakby brał coś na sklerozę, to by mniej płacił za prąd :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='dOgLoV']a u nas był duży zwłaszcza ze brat wstawiał wode po czym szedł do pokoju za 15 min mu sie przypomnialo o wodzie szedł włączal znowu i tak potrafił robić 10 razy aż sie napił tej jednej herbaty czy kawy ....[/QUOTE]

no w ten sposób to na pewno można stówek ponabijać...:roll:

Idę do wyrka.Jeszcze tylko krótkie wyjście z Lunką...A jutro od nowa spacer przez białe cholerstwo..ehh

Edited by marta.k9080