*Magda* Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='marta.k9080']nie kopie się leżącego...:placz: mam ochotę uciec stąd[/QUOTE] To dawaj do mnie ;) Nie ma upałów, ale śniegu brak ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='magdabroy']To dawaj do mnie ;) Nie ma upałów, ale śniegu brak ;)[/QUOTE] chętnie:razz:...niedobrze mi od tego białego cholerstwa:shake: Quote
łamAga Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 U Ciebie Marta prószy u nas sypie już cały dzień :roll: Quote
Sonka95 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']U Ciebie Marta prószy u nas sypie już cały dzień :roll:[/QUOTE] To tak jak u nas cały wczorajszy dzień sypało i to jak , że widoczność była słaba :crazyeye: Quote
Oscar Patric Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 u Nas i topi się i nowy sobie pruszy:placz: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Hello, wczoraj mi net padł wieczorem:angryy: Śniegu naj*bało po kostki,brak słów.Taki lepki,mokry...fuj.Kwiecień jest do cholery jasnej:angryy: Nasz kwiecień:-?:-? Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 i ktoś chciał zobaczyć Lunkę w kagańcu... ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Widzę że wszędzie to samo .... :roll:[/QUOTE] Ile to jeszcze potrwa....:-( Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='marta.k9080']Ile to jeszcze potrwa....:-([/QUOTE] mam wrażenie że cały rok .... Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 lepszy śmingus dyngus nam zrobiła z rana teściowa niz pogoda pryma aprilis :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Przepalił się nam czajnik w dodatku (co za dzień dzisiaj eh) Zastawiłam wodę,wyszłam na chwilę,wracam do kuchni,a tam pełno dymu...:crazyeye: a to spód od czajnika się dymił...okna otworzyłam najszerzej jak się dało i po chwili było ok.Ale czajnika do jutra nie mamy. Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='marta.k9080']Przepalił się nam czajnik w dodatku (co za dzień dzisiaj eh) Zastawiłam wodę,wyszłam na chwilę,wracam do kuchni,a tam pełno dymu...:crazyeye: a to spód od czajnika się dymił...okna otworzyłam najszerzej jak się dało i po chwili było ok.Ale czajnika do jutra nie mamy.[/QUOTE] nie dawno u nas takie coś miało miejsce :diabloti: i o dziwo to nie ja zapomniałam o wodzie tylko teściowa :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']nie dawno u nas takie coś miało miejsce :diabloti: i o dziwo to nie ja zapomniałam o wodzie tylko teściowa :diabloti:[/QUOTE] ale ja o wodzie nie zapomniałam..nie wiem jak to się stało czajnik przeciekał,rączka się strasznie nagrzała i dymił spód tam gdzie kabel jest...:question: Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='marta.k9080']ale ja o wodzie nie zapomniałam..nie wiem jak to się stało czajnik przeciekał,rączka się strasznie nagrzała i dymił spód tam gdzie kabel jest...:question:[/QUOTE] aaaa bo to czajnik bezprzewodowy był ?? Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaa bo to czajnik bezprzewodowy był ??[/QUOTE] tak,tylko taki mamy ehh trzeba jutro nowy kupić:roll: Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 a wiesz że taki czajnik ciągnie w uj prądu ?? jesteś co miesiąc jakąś 100wke do tyłu ??:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a wiesz że taki czajnik ciągnie w uj prądu ?? jesteś co miesiąc jakąś 100wke do tyłu ??:eviltong:[/QUOTE] ale i tak wolę ten od tego na kuchenkę...:roll: Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='marta.k9080']ale i tak wolę ten od tego na kuchenkę...:roll:[/QUOTE] Moi rodzice kiedyś odłączyli taki czajnik i używali tylko taki na gazówkę , i po miesiącu sprawdzili rachunek , 100 zł mniej było ;) poza tym taki czajnik nie dogotuję dobrze wody ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Moi rodzice kiedyś odłączyli taki czajnik i używali tylko taki na gazówkę , i po miesiącu sprawdzili rachunek , 100 zł mniej było ;) poza tym taki czajnik nie dogotuję dobrze wody ;)[/QUOTE] my nie mamy jakiś masakrycznych rachunków za prąd...:lol:także może taki czajnik dla wygody być;) Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 a u nas był duży zwłaszcza ze brat wstawiał wode po czym szedł do pokoju za 15 min mu sie przypomnialo o wodzie szedł włączal znowu i tak potrafił robić 10 razy aż sie napił tej jednej herbaty czy kawy .... Quote
*Magda* Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a u nas był duży zwłaszcza ze brat wstawiał wode po czym szedł do pokoju za 15 min mu sie przypomnialo o wodzie szedł włączal znowu i tak potrafił robić 10 razy aż sie napił tej jednej herbaty czy kawy ....[/QUOTE] Jakby brał coś na sklerozę, to by mniej płacił za prąd :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) [quote name='dOgLoV']a u nas był duży zwłaszcza ze brat wstawiał wode po czym szedł do pokoju za 15 min mu sie przypomnialo o wodzie szedł włączal znowu i tak potrafił robić 10 razy aż sie napił tej jednej herbaty czy kawy ....[/QUOTE] no w ten sposób to na pewno można stówek ponabijać...:roll: Idę do wyrka.Jeszcze tylko krótkie wyjście z Lunką...A jutro od nowa spacer przez białe cholerstwo..ehh Edited April 1, 2013 by marta.k9080 Quote
Recommended Posts