Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sonka95 Wam również życzymy wesołych :p unikatowydiament hej dOgLoV dziękuję :p j*bła mi łapą w usta jak akurat otworzyłam... Quote
łamAga Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='marta.k9080'] j*bła mi łapą w usta jak akurat otworzyłam...[/QUOTE] miała dziewczyna wyczucie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='dOgLoV']miała dziewczyna wyczucie :diabloti: jak zawsze..kiedyś mnie zabije:megagrin: Fotki na str 101 (jakby ktoś miał ochotę) Quote
łamAga Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 ja widzę u Ciebie już 253 strone ale co tam :diabloti: mi ostatnio Ibri wsadziła łapę do buzi akurat jak ziewałam , nadrepła mnie na język , ale plułam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='dOgLoV']ja widzę u Ciebie już 253 strone ale co tam :diabloti: mi ostatnio Ibri wsadziła łapę do buzi akurat jak ziewałam , nadrepła mnie na język , ale plułam :diabloti: 253str? co Ty piłaś ?:evil_lol: No co sierści i paprochów na języku nie lubisz?:diabloti: Quote
łamAga Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='marta.k9080']253str? co Ty piłaś ?:evil_lol: No co sierści i paprochów na języku nie lubisz?:diabloti:[/QUOTE] Piję właśnie kawę 3cią :loveu: zależy jak masz ustawiony podział stron , ile chcesz mieć pokazanych postów na stronie , widocznie ja mam mniej niż Ty stąd ta różnica ;) sierśc i paprochy mogą być ale ona sika na schody a pozniej w to wdeptuję i idzie dalej , dzieki za mocz na języku :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='dOgLoV']Piję właśnie kawę 3cią :loveu: zależy jak masz ustawiony podział stron , ile chcesz mieć pokazanych postów na stronie , widocznie ja mam mniej niż Ty stąd ta różnica ;) sierśc i paprochy mogą być ale ona sika na schody a pozniej w to wdeptuję i idzie dalej , dzieki za mocz na języku :eviltong:[/QUOTE] a no chyba ,że tak...:lol: Ibri!fuuj chyba rzygnę... Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 A ostatnio Luna mnie wystraszyła ,że aż na łóżku podskoczyłam. Przed snem,słuchałam mp3 nagrania relaksacyjnego (szum morza,burza itp) bardzo się wczułam i nagle coś mnie trząchnęło w twarz...strząsnęłam się jak nienormalna,aż mnie ciarki przeszły...a Luna się ze mnie śmiała :mad:pyszczek otwarty,język na wierzchu i zadowolona z siebie,cholera no!:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='marta.k9080']A ostatnio Luna mnie wystraszyła ,że aż na łóżku podskoczyłam. Przed snem,słuchałam mp3 nagrania relaksacyjnego (szum morza,burza itp) bardzo się wczułam i nagle coś mnie trząchnęło w twarz...strząsnęłam się jak nienormalna,aż mnie ciarki przeszły...a Luna się ze mnie śmiała :mad:pyszczek otwarty,język na wierzchu i zadowolona z siebie,cholera no!:evil_lol:[/QUOTE] heheehehehehehe dobra jest :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='dOgLoV']heheehehehehehe dobra jest :diabloti:[/QUOTE] a ja o mało zawału nie dostałam...:evil_lol: miało się te fobie kiedyś i to czasami powraca...:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja o mało zawału nie dostałam...:evil_lol: miało się te fobie kiedyś i to czasami powraca...:evil_lol:[/QUOTE] o fobach to bym mogła książkę napisac ....:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='dOgLoV']o fobach to bym mogła książkę napisac ....:eviltong:[/QUOTE] :diabloti: to jest nas dwie Quote
łamAga Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='marta.k9080']:diabloti: to jest nas dwie[/QUOTE] no to Ty zacznij :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='dOgLoV']no to Ty zacznij :eviltong:[/QUOTE] no nie wiem...siara będzie:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='marta.k9080']no nie wiem...siara będzie:evil_lol:[/QUOTE] oj tam siara :eviltong: pisz , jutro przeczytam bo ide spać ;) przesuwamy czas wiec musze wstać o 6:50 :roll: na stary oczywiście :roll: wiec kolorowych i smacznego śniadanka ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='dOgLoV']oj tam siara :eviltong: pisz , jutro przeczytam bo ide spać ;) przesuwamy czas wiec musze wstać o 6:50 :roll: na stary oczywiście :roll: wiec kolorowych i smacznego śniadanka ;)[/QUOTE] nie napisze,przynajmniej nie dzisiaj Smacznego śniadanka :p Dobranoc :) Quote
*Magda* Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 http://imageshack.us/a/img577/2013/20130330288.jpg kiełbaski nie chciała zjeść? Przy okazji, pochwaliłaś się kolczykiem w języku :eviltong: Aga, ja mam kibelek po przeciwnej stronie łazienki niż wanna :eviltong: A tak swoją drogą, to po co tak wcześnie musisz wstać? Martuś, Wesołych Świąt :) Quote
zmierzchnica Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, a także śnieżnego jajka :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ale piękny mieliście koszyczek :) http://imageshack.us/a/img577/2013/20130330288.jpg Quote
Guest wolfheart Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 doberek magdabroy chciała kiełbaskę, a jakże:diabloti: ee tam kolczyk już chyba 4 lata go mam:roll: dziękuję Ci :p zmierzchnica dziękuję :evil_lol: Sonka95 ojej dzięki,to moja robota,że tak nieskromnie przyznam:oops: Luna miała dzisiaj spacerek z Rockym...dalej mnóstwo śniegu i zimno u nas.Oglądałam dzisiaj "Sezon na misia 2" na Polsacie. Zajączek u nas był.Lunka dostała kaczuszkę pluszową i smaczki.Pluszaka pewnie nie będzie długo miała,ale jej się tak podobała ozdobna kurka ,że moja mama kupiła jej w zamian tego pluszaka,bo Luna ciągle wspinała się na półki żeby tamtą ozdobę dorwać. Po świętach kupię Lunce jeszcze nowe frisbee i piłkę do nogi. A tak poza tym to jakoś mało świątecznie:shake: Niebo szare,wiatr zimny,jakoś tak ponuro... Quote
Guest wolfheart Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Marta ;)[/QUOTE] hej Magda;) Śnieg u nas właśnie prószy:-( Quote
*Magda* Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='marta.k9080']hej Magda;) Śnieg u nas właśnie prószy:-([/QUOTE] A u mnie nie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='magdabroy']A u mnie nie :eviltong:[/QUOTE] nie kopie się leżącego...:placz: mam ochotę uciec stąd Quote
Recommended Posts