Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']jak sobie nie brudzisz o nią dłoni to nie jest tak źle:evil_lol:[/QUOTE]

Jeszcze nie ;) Ale ostatnio była kąpana w październiku, więc już troszkę dawno :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jeszcze nie ;) Ale ostatnio była kąpana w październiku, więc już troszkę dawno :roll:[/QUOTE]

a Luna na Wigilie,ale szybko jak widać się usyfiła...
A jest teraz taka czyściutka i mięciutka:loveu:

Guest wolfheart
Posted

:flaming::flaming::flaming:śnieg padał dzisiaj,płakać mi się chciało...jest tak ohydnie na dworze,że nie mam najmniejszej ochoty pójść jutro ze święconką.To jest absurd i jakaś anomalia pogodowa.Słów brak...:angryy::placz:
Prognoza na następne dni jest równie obrzydliwa co dzisiejsza.

Luna dzisiaj dostała lekkiego wzdęcia od czegoś(może od groszku ze sałatki bo zjadła troszeczkę,jak przyrządzałyśmy:oops:) ,ale już jest ok.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Nio u nas nie lepsza pogoda :roll:[/QUOTE]

nawet nie patrzę przez okno już,bo chyba rzygnę...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja patrzyłam na pogode to do poniedziałku bez zmian :roll:[/QUOTE]

dokładnie...ehh:-(

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie dziś w nocy padał śnieg, ale tylko troszkę ;) Ale temu była winna M&S, bo to czarownica jest :evil_lol:

buahahahahahhahahaha :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']U mnie dziś w nocy padał śnieg, ale tylko troszkę ;) Ale temu była winna M&S, bo to czarownica jest :evil_lol:

ta pogoda nas wykończy...

Guest wolfheart
Posted

:evil_lol:

ale tu trzeba płakać ,a nie śmiać się... :placz:

Posted

no wypadało by :roll:

dzisiaj bylismy znowu dokupic węgla i Sebastian mowi do kolesia że miał racje jak ostatnio mówił że ma wziąć wiecej bo w marcu jeszcze tu wróci a koleś do niego , a zakład o flaszkę że jeszcze się w kwietniu zobaczymy ?? :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no wypadało by :roll:

dzisiaj bylismy znowu dokupic węgla i Sebastian mowi do kolesia że miał racje jak ostatnio mówił że ma wziąć wiecej bo w marcu jeszcze tu wróci a koleś do niego , a zakład o flaszkę że jeszcze się w kwietniu zobaczymy ?? :roll:[/QUOTE]

oby nie...:shake:

Guest wolfheart
Posted

dobry wieczór:p

całe +6'C dzisiaj mamy:roll: i coś na podobę śniego-deszczu zacina...

Od samego rana łeb tak mnie bolał,że aż mi niedobrze było.Jakby tego mało to Luna w zabawie,znokautowała mnie do krwi.

A Lunka wczoraj już tak jakoś dziwnie nosiła ogonek,dzisiaj też...troszkę boli ją w połowie jak delikatnie go naciskam.Chyba sobie coś zrobiła jak zbiegała ze stromej górki:-( jak np.chce machać i podnieść ogonek do góry to nie może całego tylko nieznacznie przy nasadzie.Nie jest złamany ,bo by bardzo ją bolało wtedy,a ona tylko troszkę piszczy jak się ogonek naciska,a tak to nie.Sądzę ,że go nadwyrężyła albo stłukła sobie.Nasza Vet będzie we wtorek,pójdę jak nie będzie poprawy.Och ta moja niezdara mała....

A teraz foteczki.Sorrki ,że takie nędze i mało ich,ale nie mam czym focic i mam dosyć śniegowych fot.

Jedyny ładny dzień zimy w marcu
(2 tyg temu)

Lunka obserwuje ulicę z balkonu

Guest wolfheart
Posted

Kąpanie(sorry za kibel w tle)

taki sobie stroik zrobiłam

Święconka

I nokaut,na moim dziąśle(co wrażliwszych przepraszam za pokazanie)

Posted

hejka ;)

mi się też nie chce zdjęć robić w taką pogodę mimo iż mam czym :roll:

te zimowe zdjęcia mają coś w sobie :loveu:

mokruszek też słodki :loveu: a za kibelek nie masz co przepraszać każdy posiada go w łazience i to zazwyczaj koło wanny :diabloti:

stroiczek śliczny :loveu: ja nie mam w domu nic na te świeta żeby postawić , chyba se bożonarodzeniowe ustawię :diabloti:

dobrze że Lunka nie zjadła święconki :evil_lol:

aaaaa fuj , jak ona Ci to zrobiła ?? :roll: dobrze że zębów nie straciłaś ;)