Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
dobry wieczór Magda:p
gratki!ja se dzisiaj odpuściłam...skoro moja mama już przyniosła mi czekoladę to...:diabloti:

Jedyne słodkie jakie jadam na tę chwilę to ciasto jak kupię na weekend ;) Zobaczymy jak długo wytrzymam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jedyne słodkie jakie jadam na tę chwilę to ciasto jak kupię na weekend ;) Zobaczymy jak długo wytrzymam :evil_lol:

apetyt rośnie w miarę jedzenia....:diabloti:

ja mam ostatnio fazę na warzywa z patelni...:roll:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
apetyt rośnie w miarę jedzenia....:diabloti:

ja mam ostatnio fazę na warzywa z patelni...:roll:

W sobotę będę piekła sernik, więc...

Ja też lubię takie rzeczy, ale z Bogdanem gorzej :roll: A osobno gotować mi się nie opłaca :shake:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
W sobotę będę piekła sernik, więc...

Ja też lubię takie rzeczy, ale z Bogdanem gorzej :roll: A osobno gotować mi się nie opłaca :shake:

sernik byle bez rodzynek...uwielbiam

ja muszę sama dla siebie robić żarło,bo tylko ja jestem wegetarianką w rodzinie:eviltong:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
sernik byle bez rodzynek...uwielbiam

ja muszę sama dla siebie robić żarło,bo tylko ja jestem wegetarianką w rodzinie:eviltong:

Bez rodzynek ;)

Ale chyba czasem coś jedzą bezmięsnego, np. naleśniki ?

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Bez rodzynek ;)

Ale chyba czasem coś jedzą bezmięsnego, np. naleśniki ?

taak ,ale u nas to przeważnie każdy sobie rzepkę skrobie...:roll:
ja z kolei naleśniki ,pierogi i takie tam to jadam raz na ruski rok...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
taak ,ale u nas to przeważnie każdy sobie rzepkę skrobie...:roll:
ja z kolei naleśniki ,pierogi i takie tam to jadam raz na ruski rok...

To co Ty jadasz? Pytam , bo przez 2 lata byłam wegetarianką, teraz z mięs, jem drób i ryby,a że uwielbiam naleśniki, pierogi, kopytka, to chyba dzięki temu nawet nie tak trudno obyłam się bez mięsa...jednak ze względu na to ,że nie lubię strączkowych i soi GMO,warzywa też nie wszystkie tylko kilka, a smakuje mi niestety drób i rybki(mmm łosoś) przeszłam na taką swoją dietę.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='aganela']To co Ty jadasz? Pytam , bo przez 2 lata byłam wegetarianką, teraz z mięs, jem drób i ryby,a że uwielbiam naleśniki, pierogi, kopytka, to chyba dzięki temu nawet nie tak trudno obyłam się bez mięsa...jednak ze względu na to ,że nie lubię strączkowych i soi GMO,warzywa też nie wszystkie tylko kilka, a smakuje mi niestety drób i rybki(mmm łosoś) przeszłam na taką swoją dietę.[/QUOTE]

warzywa,zboża,owoce,produkty mleczne,słodycze:lol: kiełki,otręby,orzechy
nie znoszę smaku ryby,mięsa wręcz nienawidzę
każdy ma taką dietę jaka mu odpowiada...:ylsuper:

Dzień dobry Wszystkim

mamy caaałe +3'C:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ale masz upał :evil_lol:[/QUOTE]

noo tak ciepło ,że aż zimno:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Trzeba sie cieszyć z każdej temperatury na plusie :)[/QUOTE]

ciesze się niezmiernie:roll:

Guest wolfheart
Posted (edited)

hello:lol:

no szaleństwo +5'C dzisiaj
ale prognoza na weekend jest gorsza...:angryy::placz:

Wykąpałam dzisiaj Lunkę,spłukana woda była koloru słabej kawy.Cóż Luna śpi w moim łóżku to czysta ma być :diabloti:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Cześć Martucha :p

Ja wykąpię Torę jak na dworze będzie przez kilka dni min.10 stopni ;)[/QUOTE]

Poszłam z Lunką na dwór po 14.00 a później ją kąpałam ,zanim pójdziemy wieczorem ok 21.00 to zdąży zupełnie wyschnąć

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='Sonka95']Hej :)
Ja Sonkę to rzadko kąpie no chyba , ze się w czymś wytarza to wtedy obowiązkowo ;)[/QUOTE]

jak drapałam Lunkę po grzbiecie to aż palce miałam zbrudzone...:evil_lol: a teraz panienka jest czysta i pachnąca:p

Jeszcze jutro idę do Intermarche:roll: Zakupy przedświąteczne ohyda, mnie cholera jasna bierze jak widzę tłumy ludzi zachowujących się jak banda wygłodniałych jaskiniowców.Ale tam jest fajne mięsko w dobrej cenie to Lunie kupię.I jeszcze się przejdę do zoologa bo szukam obróżki różowej:p

Edited by marta.k9080
Posted

No to panienka się nadawała do mycia :diabloti:

Ja to strasznie nie lubię tych tłumów i kolejek w sklepach przed świętami :roll: ludzie to wtedy biorą wszystko co mogą , bo zamknięte sklepy przez 2 dni :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[B]M&S[/B]
hej,hej
[B]
Sonka95[/B]
przy jej stylu zabawy to szybko się futro brudzi:diabloti:
wypadało by znać umiar ,są tacy co niewiele mają ,a inni wyrzucają kilogramy jedzenia na śmietniki eh...chyba pójdę jak najszybciej zanim mi to mięsko wykupią:shake: Luna ma zamrożone 6porcji (po dwie na dzień) + mielone ,ale chciałam coś ekstra na święta jej kupić

Posted

[quote name='marta.k9080']Poszłam z Lunką na dwór po 14.00 a później ją kąpałam ,zanim pójdziemy wieczorem ok 21.00 to zdąży zupełnie wyschnąć[/QUOTE]

Bogdan wraca z pracy koło 16-17 i wtedy można by ją wykąpać ;) Ale o 19 idę z nią biegać, więc nie zdąży wyschnąć :shake: Poczekam jeszcze troszkę ;) Z każdym dniem wiosna coraz bliżej :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Bogdan wraca z pracy koło 16-17 i wtedy można by ją wykąpać ;) Ale o 19 idę z nią biegać, więc nie zdąży wyschnąć :shake: Poczekam jeszcze troszkę ;) Z każdym dniem wiosna coraz bliżej :)[/QUOTE]

jak sobie nie brudzisz o nią dłoni to nie jest tak źle:evil_lol: