Guest wolfheart Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 jak Neron lubi zabawę typu "lejemy się na śmierć i życie" to byłby zachwycony Lunką :laugh2_2: Quote
łamAga Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 jak Neron lubi zabawę typu "lejemy się na śmierć i życie" to byłby zachwycony Lunką :laugh2_2: On uwielbia własnie taką zabawę , to jedyne w co potrafi sie bawić :D czas pooglądać pierwszą miłość :jumpie: Quote
Guest wolfheart Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 to są dla siebie stworzeni :laugh2_2: ja idę na spacer niedługo,a piździ tak zachęcająco na dworze :jumpie: Quote
Guest TyŚka Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 To udanego spaceru. U nas juz ciemno jak diabli :siara: Quote
*Magda* Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Aguś, nie przesadzaj z tym "niejedzeniem" :lookarou: Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 To udanego spaceru. U nas juz ciemno jak diabli :siara: po ciemku najlepiej się spaceruje :loveu: coraz cieplej już tylko -2'C :nonono2: jak Luna drewno rąbała :megagrin: :jumpie: Quote
łamAga Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Aguś, nie przesadzaj z tym "niejedzeniem" :lookarou: ja już sama nie wiem co mam jeść , dzisiaj teściowa mi dała warzywa na patelni z ryżem , ryż marchewke i pietruszke zjadłam ale brokuł wywaliłam psom , z tego co wiem to kalafiora brokuł fasoli itd nie wolno jeśc i łaże cały dzien wqurwiona że w dupie ma to że wie ze ja tego nie zjem a daje mi takie rzeczy na obiad .... Sliczna Lunka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Boże, kobieto! Kto Ci zabronił jeść brokuły????? Jedz warzywa, wszystkie :mad: Ogranicz tylko te, które są ciężkostrawne, np. kapusta, fasola itp. Ale nie rezygnuj z nich całkowicie. Quote
marta1624 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Hejka Lunki :) Drewno do kominka już masz widzę :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Boże, kobieto! Kto Ci zabronił jeść brokuły????? Jedz warzywa, wszystkie :mad: Ogranicz tylko te, które są ciężkostrawne, np. kapusta, fasola itp. Ale nie rezygnuj z nich całkowicie. Brokuły kojarzą mi się z kalafiorem a wiem że kalafior raczej nie jest polecany , ja przez te jego prężenia sie i problem z ulewaniem już dostaje do głowy myśląc ze moze coś źle zjadłam i przeze mnie się tak męczy .... Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Brokuły kojarzą mi się z kalafiorem a wiem że kalafior raczej nie jest polecany , ja przez te jego prężenia sie i problem z ulewaniem już dostaje do głowy myśląc ze moze coś źle zjadłam i przeze mnie się tak męczy .... wpadniesz w paranoję....ogarnij się :buzi: coraz cieplej :nonono2: tylko -1'C :nonono2: zamówiłam wczoraj tylko trochę smaczków dla Luny,zabawek nie,bo ma sporo,a te co bym chciała to za drogie dla mnie w tym roku Quote
vege* Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja kupuję Nuce tylko miśki pluszaki na ciuchach za 1 zł/szt :D Bo ona lubi wygryzać oczka i nosy, potem wypruwa środek i zostawia wszystko do sprzątania xD Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 ja chcę kilka zabawek z Kong'a :siara: Quote
łamAga Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Paranoje to już dawno mam :P a ja chce obroże nowe :P kupuje j już jakieś pół roku :P Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 chcę wypić kakao ,a nie chce mi się pójść do kuchni.. :laugh2_2: Quote
łamAga Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 chcę wypić kakao ,a nie chce mi się pójść do kuchni.. :laugh2_2: hmmmm poszła bym Ci zrobić ale mam za daleko :P Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 dzieki :laugh2_2: wysłałam mamę po herbatę :megagrin: i ciastko oczywiście :siara: Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 mam czekoladowego Mikołaja z marcepanem i rumem :kaffee_2: :laugh2_2: Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 wmawiasz se Aga,to niezdrowo tak... teraz jem budyń o smaku trufli :jumpie: Quote
Recommended Posts