łamAga Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ja już dzisiaj nie wytrzymałam i nabyłam w biedronce ciacha i chipsy :evil_lol: więc Marta wracaj !!!! Quote
marta1624 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ty$ka napisał(a):Ja mam te same rozwiązanie, na razie działa. Ewentualnie jojczę rodzince, że coś bym zjadła... :p Ja mam szafki zawsze pełne :D Bo ogólnie mam dni że słodkie jem w większych ilościach, ale musi mi bardzo smakować (co jakiś czas tak mam niestety :D) Quote
łamAga Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 A ja mam na styk co by za dużo nie zjeść bo czasami bym jadła i jadła :lol: Quote
kalyna Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ty$ka napisał(a):Ja mam te same rozwiązanie, na razie działa. Ewentualnie jojczę rodzince, że coś bym zjadła... :p o to to samo co u mnie :evil_lol: na dodatek nikomu później się do sklepu nie chce iść, więc żarełka nie ma i zbędnych kalorii też :lol: a jak mnie mega przydusi to robię sobie chleb (lub wafle suche) z marmoladą, albo kawałek gorzkiej czekolady :lol: Quote
*Magda* Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Choć tu nie mam dużo do nadrabiania :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ale niedługo się to zmieni bo Marta wróci i znowu będziemy plotkowac :razz: Quote
*Magda* Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 dOgLoV napisał(a):Ale niedługo się to zmieni bo Marta wróci i znowu będziemy plotkowac :razz: To może ja wtedy ogarnę się na tyle, że będę miała czas na dogo i ploty ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Siemka :) No więc mam umowę-zlecenie,do 6.09 i starczy.Nigdy więcej,pracy w handlu:shake: Pracowałam 7dni bez przerwy.Łącznie dziennie nie ma mnie 9h w domu,jem jak prosię-szybko i byle co.Serce mnie boli,że Lunka tyle czasu na mnie czeka:-( Wychodzę z nią o 5.00 rano na 3h i zaraz po pracy,ale tak się nie da zbyt długo funkcjonować. Mam dość ,do końca umowy pracuję i spier*alam.:diabloti: Ale nie martwię się.Mam na oku inną pracę:diabloti: Edited August 29, 2014 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Marta nie przejmuj sie ;) nie ta praca to inna :calus: Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 W tej innej na razie nie ma etatów,ale poczekam se...:diabloti: Quote
łamAga Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 a może w czasie czekania jeszcze inna się nawinie :lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Hej. 9h to nie dramat, ale skoro szukasz lepszej oferty to pewnie, trzymamy kciuki ;) Quote
kwiat20 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 cześć :) jestem nowa na forum, bardzo lubię psy Quote
Ty$ka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Jak ja nie lubię butów damskich, w ogóle nie ma dla mnie numeru :siara: Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a):Jak ja nie lubię butów damskich, w ogóle nie ma dla mnie numeru :siara: Na mnie też nie ma , ale pewnie w drugą strone :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 kwiat20 napisał(a):nie ma numeru? to jaki nosisz? 41-42:lol: Zależy jaka numeracja. Plus to, że mam szerokie stopy, więc... te 41 są za małe, a 42 się topię... Quote
kwiat20 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 hm to faktycznie jakieś małe męskie buty byłyby odpowiednie dla Ciebie Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a):41-42:lol: Zależy jaka numeracja. Plus to, że mam szerokie stopy, więc... te 41 są za małe, a 42 się topię... Uooooooooo matko ale kajaki :evil_lol: Quote
kalyna Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a):41-42:lol: Zależy jaka numeracja. Plus to, że mam szerokie stopy, więc... te 41 są za małe, a 42 się topię... Witaj w klubie :evil_lol: ale ja mam ostatnio zatrzęsienie butów :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 kwiat20 napisał(a):hm to faktycznie jakieś małe męskie buty byłyby odpowiednie dla Ciebie dlatego Twoja reklama niech się reklamuje gdzie indziej :p dOgLoV napisał(a):Uooooooooo matko ale kajaki :evil_lol: Dzieki, umiesz podnieść na duchu! kalyna napisał(a):Witaj w klubie :evil_lol: ale ja mam ostatnio zatrzęsienie butów :diabloti: Ale że damskich? :siara: Quote
kalyna Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a):Ale że damskich? :siara: yy damskich mam kilka par, czyli te na koreczku, wyjściowe... reszta sportowych to niestety męskie, ale szukam takich, ze nie widać.. :lol: np. dzisiaj kupiłam adidasy na psie spacery i rozmiar 44 :crazyeye: nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać :lol: Jakby co to polecam Deichmann, rozmiary ogromne i jakie miłe uczucie, gdy buty na korku są mi za duże i faktycznie tam pasuje mi idealnie rozmiar 41 :loveu: a w innych sklepach to często, gęsto 41 są małe... ps. bo ja mam dwie garderoby domowo-psia i miastowa, jakby kto pytał :diabloti: Sylwia wielkie sorki za OFF, ale temat taki ciekawy :evil_lol: Quote
Recommended Posts