Guest wolfheart Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 wyszłam a nagle łubudu...Luna chciała od razu do domu,ale ryknęłam na nią ,że ma się chociaż odlać :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Zobaczyłam godzinę Twojego posta i się zdziwiłam :crazyeye: Ale potem doczytałam co tak szybko na dogo :) Ja dziś przerabiałam słońce, deszcz, grad...:roll: I to wszystko kilka razy :D Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 nie mam ochoty szarpać się z Luna i tłumaczyć jej że zachowuje się jak debilka:diabloti: Quote
kalyna Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='marta.k9080']nie:roll: nie ma wszystkiego co bym chciała,np. łańcuszka zaciskowego i kagańca ze skóry:roll:[/QUOTE] buu biedactwo :( ja łańcuszek kupiłam na dogo w dziale sprzedaż akcesoriów, a taki kaganiec, u nas w zoologu ;) choć coś mi się zdaje, ze różne takie oferty są na grupie na FB... :evil_lol: u nas też burza była i pogoda zrobiła się paskudna :( Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 hej u nas co chwilę deszcz i 9'C no i wiatr też pizga:diabloti: zjadłam pierogi ze serem i jagodami i mam jeszcze kakaowe rurki z Biedry:p Quote
marta1624 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='kalyna']buu biedactwo :( ja łańcuszek kupiłam na dogo w dziale sprzedaż akcesoriów, a taki kaganiec, u nas w zoologu ;) choć coś mi się zdaje, ze różne takie oferty są na grupie na FB... :evil_lol: u nas też burza była i pogoda zrobiła się paskudna :([/QUOTE] Na grupę lepiej nie wchodzić, uzależnia :lol: Ja miałam zamówić szelki, a czekam na 2 pary norwegów, obrożę dla małego, obrożę dla owczarki i szelki y. A mam zamówić jeszcze piłkę :placz: Quote
kalyna Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='marta1624']Na grupę lepiej nie wchodzić, uzależnia :lol: Ja miałam zamówić szelki, a czekam na 2 pary norwegów, obrożę dla małego, obrożę dla owczarki i szelki y. A mam zamówić jeszcze piłkę :placz:[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye: jesteś lepsza ode mnie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='kalyna']:crazyeye::crazyeye: jesteś lepsza ode mnie :evil_lol:[/QUOTE] A tu DS dodał jeszcze zdjęcia nowych siateczek :placz: Quote
*Magda* Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Marty nie ma, na sms'a też nie odpisuje :shake: Mam nadzieję, że wszystko dobrze :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Nie będzie mnie na dogo przez kilka dni.Wczoraj rano odeszła moja ukochana babcia:-(Była bardzo chora,i chociaż wiem ,że teraz już nie cierpi to żal po jej stracie jest ogromny.Była najwspanialszą babcią na świecie. Potrzebuję trochę czasu żeby się pozbierac. do sklikania.... Quote
*Magda* Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Przyjmij moje kondolencje :glaszcze: Trzymaj się jakoś i wracaj do nas :calus: Ja dobrze wiem co czujesz :roll: Quote
Sonka95 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Bardzo mi przykro :-( odejście osoby , którą kochamy strasznie boli :-( Trzymaj się :glaszcze: Quote
kalyna Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Współczuję, bardzo mi przykro.. ale trzymajcie się jakoś.... [*] Quote
junoo Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Współczuję :( Moja babcia odeszła kilka lat temu, do teraz mi ciężko jak pomyślę, że już jej nie ma ;( Trzymaj się Quote
*Magda* Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Marta, my tu ciągle jesteśmy na dogo, ale myślami oczywiście przy Tobie ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Dziękuję Wam Wszystkim za wsparcie. Jakoś się trzymamy,chociaż żal ściska serca.Dom jest taki pusty.... Luna też przeżywa to wszystko,piszczy,szuka babci,nie może znaleźć sobie miejsca...chyba rozumie ,że stało się coś nieodwracalnego.:-( Nie mam ochoty pisać,będę się odzywać i dawać znać co u nas,ale potrzebuję trochę czasu żeby być na dogo tak jak wcześniej. Magda,dziękuję za sms'a:Rose: Quote
łamAga Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Dopiero dzisiaj na spacerku z psami sobie uświadomiłam że to ta twoja ukochana babcia :placz: tak jakos ciężko ostatnio jaże :roll: Będziemy czekać tyle ile będzie trzeba :calus: Quote
Baski_Kropka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Marta! Łączę się w bólu! Wiem przez co przechodzicie. U mnie to już 5 lat jak babci niema, a straty odżałować nie potrafię i często o niej myślę. Na szczęście z czasem zaczęłam wspominać z uśmiechem na twarzy to co dobre, bez żalu i łez :) Trzymaj się! Quote
Recommended Posts