Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

wyszłam a nagle łubudu...Luna chciała od razu do domu,ale ryknęłam na nią ,że ma się chociaż odlać :diabloti:

Posted

Zobaczyłam godzinę Twojego posta i się zdziwiłam :crazyeye: Ale potem doczytałam co tak szybko na dogo :)

Ja dziś przerabiałam słońce, deszcz, grad...:roll: I to wszystko kilka razy :D

Guest wolfheart
Posted

nie mam ochoty szarpać się z Luna i tłumaczyć jej że zachowuje się jak debilka:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie:roll: nie ma wszystkiego co bym chciała,np. łańcuszka zaciskowego i kagańca ze skóry:roll:[/QUOTE]

buu biedactwo :(
ja łańcuszek kupiłam na dogo w dziale sprzedaż akcesoriów, a taki kaganiec, u nas w zoologu ;)
choć coś mi się zdaje, ze różne takie oferty są na grupie na FB... :evil_lol:

u nas też burza była i pogoda zrobiła się paskudna :(

Guest wolfheart
Posted

hej

u nas co chwilę deszcz i 9'C no i wiatr też pizga:diabloti:
zjadłam pierogi ze serem i jagodami i mam jeszcze kakaowe rurki z Biedry:p

Posted

[quote name='kalyna']buu biedactwo :(
ja łańcuszek kupiłam na dogo w dziale sprzedaż akcesoriów, a taki kaganiec, u nas w zoologu ;)
choć coś mi się zdaje, ze różne takie oferty są na grupie na FB... :evil_lol:

u nas też burza była i pogoda zrobiła się paskudna :([/QUOTE]

Na grupę lepiej nie wchodzić, uzależnia :lol: Ja miałam zamówić szelki, a czekam na 2 pary norwegów, obrożę dla małego, obrożę dla owczarki i szelki y. A mam zamówić jeszcze piłkę :placz:

Posted

[quote name='marta1624']Na grupę lepiej nie wchodzić, uzależnia :lol: Ja miałam zamówić szelki, a czekam na 2 pary norwegów, obrożę dla małego, obrożę dla owczarki i szelki y. A mam zamówić jeszcze piłkę :placz:[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye: jesteś lepsza ode mnie :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Nie będzie mnie na dogo przez kilka dni.Wczoraj rano odeszła moja ukochana babcia:-(Była bardzo chora,i chociaż wiem ,że teraz już nie cierpi to żal po jej stracie jest ogromny.Była najwspanialszą babcią na świecie.
Potrzebuję trochę czasu żeby się pozbierac.

do sklikania....

Guest wolfheart
Posted

Dziękuję Wam Wszystkim za wsparcie.
Jakoś się trzymamy,chociaż żal ściska serca.Dom jest taki pusty....
Luna też przeżywa to wszystko,piszczy,szuka babci,nie może znaleźć sobie miejsca...chyba rozumie ,że stało się coś nieodwracalnego.:-(

Nie mam ochoty pisać,będę się odzywać i dawać znać co u nas,ale potrzebuję trochę czasu żeby być na dogo tak jak wcześniej.

Magda,dziękuję za sms'a:Rose:

Posted

Dopiero dzisiaj na spacerku z psami sobie uświadomiłam że to ta twoja ukochana babcia :placz:
tak jakos ciężko ostatnio jaże :roll:

Będziemy czekać tyle ile będzie trzeba :calus:

Posted

Marta! Łączę się w bólu! Wiem przez co przechodzicie. U mnie to już 5 lat jak babci niema, a straty odżałować nie potrafię i często o niej myślę.
Na szczęście z czasem zaczęłam wspominać z uśmiechem na twarzy to co dobre, bez żalu i łez :)

Trzymaj się!