Guest wolfheart Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a): jakie dokonczt , jak nie zjadła to głodna niech łazi :mad: zjadła ale nie wszystko,to spora porcja była;-) Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a): ale wiesz , Magda ucieknie to zostanie Bodzian i Theoś jeszcze :razz: Nie licz, że Theoś zostanie :eviltong: marta1624 napisał(a):Nie no czemu, skomentuj :evil_lol: "Wy wszyscy jesteście poje*ani" :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Nie licz, że Theoś zostanie :eviltong: "Wy wszyscy jesteście poje*ani" :diabloti: Theoś się zakocha w cioci i zostanie :loveu: Dziękuję za komplement :lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Nie licz, że Theoś zostanie :eviltong: "Wy wszyscy jesteście poje*ani" :diabloti: Spoko Bodzian wystarczy , zrobimy se sami Theosia :ylsuper: No ja na pewno :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Spoko Bodzian wystarczy , zrobimy se sami Theosia :ylsuper: Magda się ucieszy :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Theoś się zakocha w cioci i zostanie :loveu: Dziękuję za komplement :lol: Theoś kocha tylko mamę :eviltong: dOgLoV napisał(a):Spoko Bodzian wystarczy , zrobimy se sami Theosia :ylsuper: No ja na pewno :evil_lol: A bierz se go ;) Oddasz go szybciej niż myślisz :eviltong: Ty na 1000% :diabloti: marta1624 napisał(a):Magda się ucieszy :diabloti: Oddam go z otwartymi ramionami :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Luna wpierdziela mój kawowy jogurt,cały, prosto z kubeczka:diabloti::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 kubeczek oszczędziła:evil_lol: otworzyłam jogurt,dałam Lunie oblizać wieczko,a ona patrzy na mnie ,że chce cały jogurt:diabloti:cóż oddałam jej go,a sobie wzięłam mniejszy też kawowy ,ale tamten co Luna wysępiła jest lepszy:evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):kubeczek oszczędziła:evil_lol: otworzyłam jogurt,dałam Lunie oblizać wieczko,a ona patrzy na mnie ,że chce cały jogurt:diabloti:cóż oddałam jej go,a sobie wzięłam mniejszy też kawowy ,ale tamten co Luna wysępiła jest lepszy:evil_lol: Jaka dobra pani- oddaje co lepsze psu :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 a niech ma,dawno nie jadła jogurtu :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Theoś kocha tylko mamę :eviltong: A bierz se go ;) Oddasz go szybciej niż myślisz :eviltong: Ty na 1000% :diabloti: Oddam go z otwartymi ramionami :evil_lol: Aż tak jesteś pewna Theosia? Może Aga ma coś przyciągającego dzieci do siebie i Theoś cię opuści? :evil_lol: A Bogdan aż tak ci się znudził że go oddajesz? Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Aż tak jesteś pewna Theosia? Może Aga ma coś przyciągającego dzieci do siebie i Theoś cię opuści? :evil_lol: A Bogdan aż tak ci się znudził że go oddajesz? Jestem pewna ;) Mamusia jest ważniejsza, nawet od tatusia :eviltong: Po tylu latach z jednym facetem, trzeba trochę odpocząć :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Jestem pewna ;) Mamusia jest ważniejsza, nawet od tatusia :eviltong: Po tylu latach z jednym facetem, trzeba trochę odpocząć :diabloti: Czytaj: wymienić na lepszy model :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Czytaj: wymienić na lepszy model :evil_lol: Nie, nie będę wymieniać :shake: Po co mi nowy wróg :diabloti: Ale mogę go odstąpić na chwilkę :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Nie, nie będę wymieniać :shake: Po co mi nowy wróg :diabloti: Ale mogę go odstąpić na chwilkę :evil_lol: Aaaa na chwilkę :lol: Czyli byś się stęskniła za nim :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Aaaa na chwilkę :lol: Czyli byś się stęskniła za nim :evil_lol: Wbrew temu co piszę, to nawet teraz za nim tęsknię :loveu: a on jest przecież tylko w pracy :p Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Wbrew temu co piszę, to nawet teraz za nim tęsknię :loveu: a on jest przecież tylko w pracy :p A Theoś nie zajmuje ci trochę czasu? Jak tak tęsknisz nawet teraz to go nie oddawaj, bo się zapłaczesz za nim :p Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):A Theoś nie zajmuje ci trochę czasu? Jak tak tęsknisz nawet teraz to go nie oddawaj, bo się zapłaczesz za nim :p Theoś teraz śpi, więc mogę myśleć o mężu :p Ale jak Theoś nie śpi, to jest jedynym facetem w moich myślach i serduchu :loveu: On by nawet nie poszedł, więc nie muszę go oddawać :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Własnie Magda :eviltong: a jak wezmę to już nie oddam :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Theoś teraz śpi, więc mogę myśleć o mężu :p Ale jak Theoś nie śpi, to jest jedynym facetem w moich myślach i serduchu :loveu: On by nawet nie poszedł, więc nie muszę go oddawać :evil_lol: Theoś zawsze na I miejscu. Nie dziwię się :loveu: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Własnie Magda :eviltong: a jak wezmę to już nie oddam :eviltong: Oddasz, oddasz ;) marta1624 napisał(a):Theoś zawsze na I miejscu. Nie dziwię się :loveu: Oczywiście :loveu: Właśnie dumam jak namówić Bogdana, żeby pozwolił mi wytatuować sobie Theosia :hmmmm: Quote
Guest wolfheart Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a): Właśnie dumam jak namówić Bogdana, żeby pozwolił mi wytatuować sobie Theosia :hmmmm: a co on ma do gadania w tej kwestii ,walnij se dziare na całe plecy,Twoje ciało:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Oddasz, oddasz ;) Oczywiście :loveu: Właśnie dumam jak namówić Bogdana, żeby pozwolił mi wytatuować sobie Theosia :hmmmm: Aż taki Bogdan straszny że każdy będzie chciał się go pozbyć? :diabloti: Tatuaż... Ja nie lubię igieł i tego typu rzeczy (mimo że zastrzyków się nie boję :)), więc ja bym nie zrobiła :roll: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):a co on ma do gadania w tej kwestii ,walnij se dziare na całe plecy,Twoje ciało:diabloti: Jak mam słuchać potem jego marudzenia.... marta1624 napisał(a):Aż taki Bogdan straszny że każdy będzie chciał się go pozbyć? :diabloti: Tatuaż... Ja nie lubię igieł i tego typu rzeczy (mimo że zastrzyków się nie boję :)), więc ja bym nie zrobiła :roll: Upierdliwy :diabloti: Ja już jeden mam, więc wiem z czym to się je ;) Quote
Recommended Posts