Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ja ogólnie mam dobrą kondycję,uwielbiam się męczyć,biegać itp :p Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 No ja biegać to nie :p Ale rower i spacer to uwielbiam :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ja ścigam się z Luną,często jest tak ,ze ona w pewnym momencie skacze na mnie i się wypierdzielamy obie:diabloti::evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):ja ścigam się z Luną,często jest tak ,ze ona w pewnym momencie skacze na mnie i się wypierdzielamy obie:diabloti::evil_lol: O to znam :) Moja często mnie oskakuje, na szczęście tylko wtedy kiedy jej uciekam :lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):ja ogólnie mam dobrą kondycję,uwielbiam się męczyć,biegać itp :p A jak Twoje bieganie? Bo ja odpuściłam na zimę i teraz będę zaczynać wszystko od nowa :oops: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 mnie to bawi,jak się razem brudzimy,przewracamy itp,ale kilka razy się potłukłam:diabloti:zresztą ja ciągle chodzę poobijana,zadrapana itd Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):mnie to bawi,jak się razem brudzimy,przewracamy itp,ale kilka razy się potłukłam:diabloti:zresztą ja ciągle chodzę poobijana,zadrapana itd To tak jak ja :) A jak idę z psami, to zawsze wracam jak z jakiejś wojny :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):A jak Twoje bieganie? Bo ja odpuściłam na zimę i teraz będę zaczynać wszystko od nowa :oops: O to będziesz rozwijać kondycję ;-) Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):O to będziesz rozwijać kondycję ;-) Nawet mi nie mów :roll: Muszę to wszystko jakoś sensownie zorganizować ;) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Nawet mi nie mów :roll: Muszę to wszystko jakoś sensownie zorganizować ;) Dasz radę :) W końcu jesteś idealna :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):A jak Twoje bieganie? Bo ja odpuściłam na zimę i teraz będę zaczynać wszystko od nowa :oops: regularnie to nie biegam:oops: przez zimę skupiłam się na gimnastyce,jak tylko zbiorę nowe ciuchy do biegania to zaczynam :p Quote
Sonka95 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ja czekam aż się jeszcze trochę cieplej zrobi to zaczniemy robić wycieczki rowerowe , które uwielbiam a Sonia zresztą też lubi :) Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Dasz radę :) W końcu jesteś idealna :diabloti: Fakt, zapomniałam :splat: marta.k9080 napisał(a):regularnie to nie biegam:oops: przez zimę skupiłam się na gimnastyce,jak tylko zbiorę nowe ciuchy do biegania to zaczynam :p Ja ciuchy mam, tylko chęci mnie na zimę opuściły :oops: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Sonka95 napisał(a):Ja czekam aż się jeszcze trochę cieplej zrobi to zaczniemy robić wycieczki rowerowe , które uwielbiam a Sonia zresztą też lubi :) Ja też to uwielbiam. Bieganie jest nie dla mnie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a): Ja ciuchy mam, tylko chęci mnie na zimę opuściły :oops: w sumie mi tylko butów brakuje,niebawem kupię,może w Lidlu będą jakieś fajne :lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):w sumie mi tylko butów brakuje,niebawem kupię,może w Lidlu będą jakieś fajne :lol: To już prawie wszystko masz, niedługo czas zacząć :) Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):w sumie mi tylko butów brakuje,niebawem kupię,może w Lidlu będą jakieś fajne :lol: To jak będziesz po buty, to kup dla mnie "chęci" :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 a no :) Luna biega ze mną,najpierw chciałam żeby biegała z amortyzatorem,ale stwierdziłam ,że lepiej niech biega bez smyczy,wybiorę trudniejszą ale za to odludną trasę. Tak jest najwygodniej,denerwuje mnie smycz jak biegam. magdabroy napisał(a):To jak będziesz po buty, to kup dla mnie "chęci" :evil_lol: może chcesz motywacyjnego kopa w doope :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a): może chcesz motywacyjnego kopa w doope :diabloti: To dawaj ;) Bo szczerze, to chciałam zacząć od następnego tygodnia ;) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):a no :) Luna biega ze mną,najpierw chciałam żeby biegała z amortyzatorem,ale stwierdziłam ,że lepiej niech biega bez smyczy,wybiorę trudniejszą ale za to odludną trasę. Tak jest najwygodniej,denerwuje mnie smycz jak biegam. może chcesz motywacyjnego kopa w doope :diabloti: Mnie też zawsze denerwowała ale przy rowerze. Ale zakupiłam taki wysięgnik, więc mam spokój:) Najpierw jadę z Kają na smyczy, jakieś 3 km, a potem mamy nasze ścieżki, gdzie nie ma nikogo :p Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):To dawaj ;) Bo szczerze, to chciałam zacząć od następnego tygodnia ;) Ja mogę ci "zasadzić":evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']To dawaj ;) Bo szczerze, to chciałam zacząć od następnego tygodnia ;) ja chyba też :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Ja mogę ci "zasadzić":evil_lol: Też dawaj ;) Jak dostanę od dwóch, to może motywacja będzie większa :D Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta.k9080'] Proszę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Proszę :evil_lol: Poszłaś na łatwiznę i skopiowałaś Marty kopniaka :eviltong: Quote
Recommended Posts