Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dobry Wszystkim :)

u nas plucha:placz: i zabić się można na lodzie bo w nocy mrozi.Nienawidzę takiej pogody:angryy:

Posted

Ja zdążyłam rano pojechać do sklepu i wrócić w słoneczku :)
A potem jak zaczęło padać, tak pada do tej pory :roll:
Gdyby tak padał śnieg, a nie deszcz, to bym się cieszyła :p

Guest wolfheart
Posted

u nas niby w nocy ma padać deszcz,niech se pada ,bo taki "śnieg" ja teraz mamy to mi nie potrzebny

Guest wolfheart
Posted

no błota nie cierpię,u nas przez las płynie taka mini rzeka,pod koniec spaceru wchodzę do niej i myję kalosze z błota:evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']U nas śnieg z dnia na dzień coraz bardziej topnieje :placz:[/QUOTE]

Jesssso ale narzekacie...
Wy przynajmniej mieliście ten śnieg, a nie tak jak my 2 dni :roll:
i od ponad tygodnia wiosna u nas :roll:

Guest wolfheart
Posted

ja już wolę wiosnę ,niż tą lodowo-błotną breję ,jaką mamy teraz:roll:

Posted

Wiosna wiosna wiosna ah to ty xD
Mnie to t pogoda tak uszczęśliwia!! Bo jak pracuje na pierwszą zmianę to nic z dnia nie mam kurcze... za krótkie jeszcze dni są...
Ale znając ycie na święta wielkanocne napada tyle śniegu, że się będziemy za głowę łapać, rok temu był śniegus dyngus xD
Oh jak sobie przypomnę jacy mokrzy wróciliśmy z bitwy na śnieżki i spaceru z psami <3

Posted

[quote name='kalyna']Jesssso ale narzekacie...
Wy przynajmniej mieliście ten śnieg, a nie tak jak my 2 dni :roll:
i od ponad tygodnia wiosna u nas :roll:[/QUOTE]

Ty miałaś chociaż 2 dni, a ja nawet godziny :mad:

[quote name='Baski_Kropka']Wiosna wiosna wiosna ah to ty xD
Mnie to t pogoda tak uszczęśliwia!! Bo jak pracuje na pierwszą zmianę to nic z dnia nie mam kurcze... za krótkie jeszcze dni są...
Ale znając ycie na święta wielkanocne napada tyle śniegu, że się będziemy za głowę łapać, rok temu był śniegus dyngus xD
Oh jak sobie przypomnę jacy mokrzy wróciliśmy z bitwy na śnieżki i spaceru z psami <3[/QUOTE]

Nawet nie kracz :roll: Ja na Wielkanoc chcę przyjechać do PL,a nie uśmiecha mi się jechać w śnieżycy i to jeszcze z małym dzieckiem :shake:

Guest wolfheart
Posted

mokra być nie lubię,klejące się do mnie rzeczy,a fuj:evil_lol:
ale mimo to spacerujemy nawet jak leje...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

kocham zimę,ale Wielkanoc zdecydowanie musi być wiosenna,bo lubię jak wszystko do siebie pasuje:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ejjj wy nie szalejcie ,[B] zima ma być zima[/B] , wiosna wiosną , lato latem a jesień jesienią ! bez anomalii pogodowych poproszę ! :diabloti:[/QUOTE]

To co stękasz, jak wspominam o śniegu w zimie :mad::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

no hej :)

u nas dzisiaj +8'C:roll: ślisko,mokro ,obrzydliwie...

Mamy nowego kolegę 7letniego Golden Retriever'a:p Jego pańciu wprost uwielbia zwierzęta,bardzo miły człowiek:p

A po prawie 3 miesiącach Luna znalazła dzisiaj piłeczkę:multi: Za chwilę znalazła też drugą piłkę ,zgubioną w grudniu:evil_lol::multi: i zgubiła ją równie szybko,goniąc za sarnami:diabloti:ale niewielka to strata bo piłka i tak była zdewastowana.

[B]odnaleziona piłeczka[/B]:p
[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/SDC10007_zps2cd8727d.jpg[/IMG]

[B]zdewastowana odnaleziona piłeczka[/B]:evil_lol:

[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/SDC10008_zps644af619.jpg[/IMG]
[B]
i piłeczka ,którą wzięłyśmy z domu[/B]
[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/SDC10003_zpsf50e1a39.jpg[/IMG]

;)

Guest wolfheart
Posted

:evil_lol: ta różowa widać jaka zniszczona ,wiec nie żal,że po chwili znów zgubiła