Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Luna zjadła mięso,wypiła rosół i przyszła się wytrzeć o moje spodnie:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 marta.k9080 napisał(a):Luna zjadła mięso,wypiła rosół i przyszła się wytrzeć o moje spodnie:evil_lol: Chciała się wytrzeć a spodnie były najbliżej :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):loda se zjadłam :eviltong: Biedny Sebek :roll::evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Biedny Sebek :roll::evil_lol: zimnego zboku :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):zimnego zboku :eviltong: Nie dość, że mu zjadła loda, to jeszcze tak po świńsku-obwisłego :evil_lol: Trzeba go było chociaż postawić :diabloti: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Nie dość, że mu zjadła loda, to jeszcze tak po świńsku-obwisłego :evil_lol: Trzeba go było chociaż postawić :diabloti: a feeeeeeeeee . ja jem :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):a feeeeeeeeee . ja jem :eviltong: A ja piję "Leszka" :p Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):a feeeeeeeeee . ja jem :eviltong: ja też Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):A ja piję "Leszka" :p a w pape bys nie chciała ??:mad: marta.k9080 napisał(a):ja też :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):a w pape bys nie chciała ??:mad: A drugiego do rączki :diabloti: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):A drugiego do rączki :diabloti: buahahahahaha widać że piłaś :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):buahahahahaha widać że piłaś :eviltong: Dopiero zaczęłam :eviltong: wzięłam ze 3 łyki ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):buahahahahaha widać że piłaś :eviltong: miałam to napisać właśnie:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Quwa ta se pije a ja zaraz do pracy pojadę .... Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):Quwa ta se pije a ja zaraz do pracy pojadę .... A ja pójdę spać :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):Quwa ta se pije a ja zaraz do pracy pojadę .... też se wypij ,będzie zabawnie :p Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 marta.k9080 napisał(a):też se wypij ,będzie zabawnie :p Już jej kiedyś to pisałam ;) bo i tak jej prawka po pijaku nie zabiorą, bo go nie ma :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Już jej kiedyś to pisałam ;) bo i tak jej prawka po pijaku nie zabiorą, bo go nie ma :evil_lol: ale u nas na bramce alkomatem sprawdzają :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):ale u nas na bramce alkomatem sprawdzają :eviltong: Codziennie?? Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):ale u nas na bramce alkomatem sprawdzają :eviltong: serio?:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Codziennie?? tzn jak im ktoś podpadnie , a jak cos poczują to juz masz jak w banku dmuchanko w balonik :diabloti: marta.k9080 napisał(a):serio?:evil_lol: serio serio , ale głownie facetów sprawdzają , wyrywkowo .... Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):tzn jak im ktoś podpadnie , a jak cos poczują to juz masz jak w banku dmuchanko w balonik :diabloti: To lepiej nie pij, bo Ty po jednym piwie, to na czworakach będziesz wchodzić do roboty :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):To lepiej nie pij, bo Ty po jednym piwie, to na czworakach będziesz wchodzić do roboty :evil_lol: hahahah w połowie drogi bym pewnie zapomniała na cholerę i gdzie ja jadę :diabloti: Quote
Recommended Posts