Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']na spacer poszłaś tak ubrana ?? :crazyeye:

ja rano miałam -5 , siodełko w rowerze musiałam skrobać :roll:

ale fajnie:placz:

tak poszłam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Szkoda , że nie ma tylko śniegu , bo nawet tych świąt tak nie czuć :roll:[/QUOTE]

no dokładnie:shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nie fajnie , tyłek mi prawie odleciał :roll:

podziwiam bo ja w zimówce sie trzęse :diabloti:[/QUOTE]

wiesz jak się biega i szaleje razem z psem to się gorąco robi:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Mam już tabletki na Sylwestra dla Luny:roll: mam trzy po 1,5 na Sylwestra i Nowy Rok eh...

Posted

[quote name='marta.k9080']wiesz jak się biega i szaleje razem z psem to się gorąco robi:diabloti:[/QUOTE]

Niby ta ale zeby Cie jakies grypsko przez to nie dopadło :eviltong:

[quote name='marta.k9080']Mam już tabletki na Sylwestra dla Luny:roll: mam trzy po 1,5 na Sylwestra i Nowy Rok eh...[/QUOTE]

ja moim nie daje tabletek , jakos dają rade , Qwendi przesypia strzelanie zazwyczaj a Neron troche popiszczy i jest ok ....

Guest wolfheart
Posted

Luna nie szaleje już na huki,ale co innego sam huk,a co innego kolorowe niebo ,świsty,wystrzały itp:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']biedulka :-([/QUOTE]

no:shake:

w zeszłym roku schowała się za fotel,ale później patrzyła na fajerwerki :)
dzięki tabletkom przynajmniej się nie trzęsie ze strachu,ale też nie jest nimi otumaniona ani śpiąca

Guest wolfheart
Posted

tak robię,nauczyłam ją też ,ze jak coś pizgnie na dworze to zamiast chować się pod stół,za fotel itp to ma podejść do okna i zobaczyć "co tam jest"-tak zawsze mówię i Luna biegnie do okna i się gapi:p

Posted

[quote name='marta.k9080']tak robię,nauczyłam ją też ,ze jak coś pizgnie na dworze to zamiast chować się pod stół,za fotel itp to ma podejść do okna i zobaczyć "co tam jest"-tak zawsze mówię i Luna biegnie do okna i się gapi:p[/QUOTE]

i prawidłowo :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna nie szaleje już na huki,ale co innego sam huk,a co innego kolorowe niebo ,świsty,wystrzały itp:roll:[/QUOTE]

zakryj okna grubym kocem :)
zagłusza huki i nic nie widać. U mnie to już tradycja, aby pozasłaniać okna. A na godzinę punkt 0.00 dostają po wielkiej kości i półgodziny do godziny mają co robić :evil_lol: oczywiście, wtedy w dzień nic nie dostaną do jedzenia :lol: polecam :)

Guest wolfheart
Posted

Mam dość grube zasłony;) Luna nie interesuje się jedzeniem jak coś innego ją stresuje/ciekawi itp ,nie będzie źle poradzimy sobie:p

Posted

Moja pierwsza suka miała stresa w Sylwestra :roll: Wcześniej było ok, ale kiedyś debil (:angryy:) wystrzelił petardę koło niej i od tamtej pory bała się petard :( Wetka odradziła podawanie środków na uspokojenie ;)
Moja Tiamat nigdy nie spała w łóżku. Był tylko jeden dzień w roku, kiedy pozwalałam jej wchodzić do łóżka-w Sylwestra ;) Ze mną w łóżeczku, przykryta kołdrą przynajmniej nie trzęsła się ze strachu :multi: Było po niej widać, że czuje dyskomfort, ale w łóżeczku była spokojniejsza ;)

Guest wolfheart
Posted (edited)

dobry :)

u nas dzisiaj 1'C:razz:
na spacerze popołudniu spotkałyśmy Dragona,12mieś mieszańca ONka,Labradora i czegoś tam:evil_lol:
Bardzo wesoły i energiczny piesek,ogon mu latał jak śmigło:evil_lol: Luna bawiła się z nim dosłownie minutkę po czym olała go dla piłeczki:diabloti:

Edited by marta.k9080