Sonka95 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='marta.k9080']jaki Sonia ma ładny baner :p[/QUOTE] A dziękuje :loveu: mania nam zrobiła taki świąteczny i jeszcze są świneczki :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 wpierdzielam kiwi,chyba pół kilo mam na talerzu :p Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='marta.k9080']wpierdzielam kiwi,chyba pół kilo mam na talerzu :p[/QUOTE] oooo dawaj trochę , lubię kiwi :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 zostawię Co jakieś resztki :diabloti: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='marta.k9080']zostawię Co jakieś resztki :diabloti:[/QUOTE] jakie resztki ?? pół talerza dawaj , tzn kiwi a nie talez :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 ups,już zjadłam:diabloti: Luna sępi moją mamę z jakiejś kiełbasy,a swoje żarcie wywaliła na podłogę:mad: Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Więcej do Ciebie nie piszę :eviltong: Olałaś mojego posta :eviltong: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 uoooooooooooooooo ale hamówa ej :eviltong: powiedz mamie ze dobrze wyglada i ma oddać Lunce tą kiełbachę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']Dobrze ;) Podgrzane jedzenie jest bardziej aromatyczne i psu bardziej smakuje ;)[/QUOTE] Twój "olany" post został na stronie ,która mi przeskoczyła:lol: Tak,racja z tym żarciem,tylko że ona zamiast jeść to wywaliła na podłogę kawałki mięsa,a poszła sępić kiełbasę do mojej mamy. Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV']uoooooooooooooooo ale hamówa ej :eviltong: powiedz mamie ze dobrze wyglada i ma oddać Lunce tą kiełbachę :diabloti:[/QUOTE] Mama podzieliła się z Luną:evil_lol: Luna ją zaczepiała łapką:loveu: Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='marta.k9080']Twój "olany" post został na stronie ,która mi przeskoczyła:lol: Tak,racja z tym żarciem,tylko że ona zamiast jeść to wywaliła na podłogę kawałki mięsa,a poszła sępić kiełbasę do mojej mamy.[/QUOTE] Ja zawsze się cofam jak mi strona przeskakuje :eviltong: Widocznie kiełbasa bardziej aromatyczna :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']Ja zawsze się cofam jak mi strona przeskakuje :eviltong: Widocznie kiełbasa bardziej aromatyczna :evil_lol:[/QUOTE] widocznie ma za dużo w d*pie i trzeba ją przegłodzić:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV']słodziak z niej[/QUOTE] urocza jest jak tak sępi,ale mogłaby zjeść też swoje:mad: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 dobry ;) dzisiaj mamy 3'C,właśnie czytam ,że "siarczyste mrozy ,coraz bliżej Polski":razz: No oby mieli rację. Luna drzemie sobie obok mnie,a ja chyba mam zgagę po krokietach z grzybami i kapustą:shake: Kawusię popijam na lepsze trawienie :p Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 a ja mam ich dość na jakiś czas:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Jak juz dojda te siarczyste mrozy to pomyśl o tym że ja przymarzam do rowera jak jade do pracy :placz: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak juz dojda te siarczyste mrozy to pomyśl o tym że ja przymarzam do rowera jak jade do pracy :placz:[/QUOTE] nie mój problem:diabloti: oj mówiłam Ci,że u mnie mają być ,u Ciebie mi te mrozy nie potrzebne Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='marta.k9080']nie mój problem:diabloti: oj mówiłam Ci,że u mnie mają być ,u Ciebie mi te mrozy nie potrzebne[/QUOTE] dobra dobra :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV']dobra dobra :eviltong:[/QUOTE] :siara::siara::siara::siara: Quote
Recommended Posts