Guest wolfheart Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Mi potrzebne kolce do korekty jak Lunie odbija szajba ,zwykle taka szajba trwa 1-3dni ,a objawia się nadpobudliwością i głuchotą na komendy.Luna najwyraźniej przywykła do łańcuszka ,to jej kolce przypomnę :diabloti: Quote
łamAga Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):Mi potrzebne kolce do korekty jak Lunie odbija szajba ,zwykle taka szajba trwa 1-3dni ,a objawia się nadpobudliwością i głuchotą na komendy.Luna najwyraźniej przywykła do łańcuszka ,to jej kolce przypomnę :diabloti: a może jak jej na obrazku pokażesz to wystarczy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 dOgLoV napisał(a):a może jak jej na obrazku pokażesz to wystarczy :diabloti: nieee...musi poczuć na własnej skórze :mad: jedno krótkie szarpnięcie zwykle wystarcza,poprzednie kolce wyrzuciłam ,ale i tak już były brzydkie ze rdzą :roll: Quote
łamAga Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):nieee...musi poczuć na własnej skórze :mad: jedno krótkie szarpnięcie zwykle wystarcza,poprzednie kolce wyrzuciłam ,ale i tak już były brzydkie ze rdzą :roll: moje poprzednie też rdzewiały , te co kupiłam na zapięciu ze skóry były fajne cienkie leciutkie zero rdzy to pasek się rozleciał :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='dOgLoV']moje poprzednie też rdzewiały , te co kupiłam na zapięciu ze skóry były fajne cienkie leciutkie zero rdzy to pasek się rozleciał :roll: ja miałam ostatnio te na zapięcie ze skóry i właśnie te pordzewiały :roll: teraz wezmę zaciskowe ,bo chce mieć ten sam efekt co przy łańcuszku z tym że ostrzej :diabloti: [SIZE=2]niestety Luna tak potrzebuje jak jej odbija ,bycie łagodną pańcią tylko ją rozbestwia:roll:[SIZE=2] (oczywiście nie zamierzam robić Lunie krzywdy) Quote
łamAga Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='marta.k9080']ja miałam ostatnio te na zapięcie ze skóry i właśnie te pordzewiały :roll: teraz wezmę zaciskowe ,bo chce mieć ten sam efekt co przy łańcuszku z tym że ostrzej :diabloti: [SIZE=2]niestety Luna tak potrzebuje jak jej odbija ,bycie łagodną pańcią tylko ją rozbestwia:roll: (oczywiście nie zamierzam robić Lunie krzywdy) ja nie lubię tych zaciskowych właśnie z tego względu że jak wyjme pare oczek jest za ciasne jak dodam jedno jest za luźna , nie idzie dopasowac , a tutaj zawsze jakas dziurka pasuje ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Luna reaguje na dźwięk łańcuszka także myślę,że zaciskowa w naszym wypadku się sprawdzi;)Później odstawimy kolce. Quote
łamAga Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):Luna reaguje na dźwięk łańcuszka także myślę,że zaciskowa w naszym wypadku się sprawdzi;)Później odstawimy kolce. a ja sama nie wiem na która sie w koncu zdecyduję ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Luna znowu nie chce kolacji.Mam ochotę kopnąć ją w d*pe:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczorek :p :hand: ................. Quote
Guest wolfheart Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 magdabroy napisał(a):Dla kogo ten naszyjnik :cool3: w sumie dla każdej osoby ,która by mnie wk*rwiła:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 dOgLoV napisał(a):na mnie chyba za maly :eviltong: przymierz:diabloti: ja idę na dwór z Luna,dobranoc:p Quote
łamAga Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):przymierz:diabloti: ja idę na dwór z Luna,dobranoc:p wole nie :eviltong: dobranoc ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Marta1990 napisał(a):śliczna Lunka:)) dziękuję :) doberek :) u nas dzisiaj raz wygląda jakby miało padać ,a raz świeci słońce.Luna rano bawiła się z Rocky'm i jutro też będzie,aż do końca roku mamy wspólne spacerki :multi: Na ścieżce do lasu spotkałyśmy dwa konie,na jednym jechał właściciel,a drugi koń szedł obok.Luna rozdarła mordkę i musiałam ją trzymac ,bo jeden koń trochę się jej bał,a Luna go straszyła:diabloti: Quote
Sonka95 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Zainteresowała się konikiem :evil_lol: Sonia to na konie nie szczeka , ale na krowy to już tak :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Sonka95 napisał(a):Zainteresowała się konikiem :evil_lol: Sonia to na konie nie szczeka , ale na krowy to już tak :evil_lol: Krowa też dzisiaj była na łące.Luna wybiegła jak za sarną,ale była na smyczy już,to se daleko nie pobiegła:diabloti: Quote
Sonka95 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):Krowa też dzisiaj była na łące.Luna wybiegła jak za sarną,ale była na smyczy już,to se daleko nie pobiegła:diabloti: Biedaczka nie mogła sobie pobiegać :evil_lol: :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Sonka95 napisał(a):Biedaczka nie mogła sobie pobiegać :evil_lol: :diabloti: kilka dni temu obskoczyła tą krowę,ale nie szczekała na nią:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Hejka :) Tora za to chce się bawić z kozami :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts