Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Mi potrzebne kolce do korekty jak Lunie odbija szajba ,zwykle taka szajba trwa 1-3dni ,a objawia się nadpobudliwością i głuchotą na komendy.Luna najwyraźniej przywykła do łańcuszka ,to jej kolce przypomnę :diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Mi potrzebne kolce do korekty jak Lunie odbija szajba ,zwykle taka szajba trwa 1-3dni ,a objawia się nadpobudliwością i głuchotą na komendy.Luna najwyraźniej przywykła do łańcuszka ,to jej kolce przypomnę :diabloti:

a może jak jej na obrazku pokażesz to wystarczy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a może jak jej na obrazku pokażesz to wystarczy :diabloti:

nieee...musi poczuć na własnej skórze :mad:

jedno krótkie szarpnięcie zwykle wystarcza,poprzednie kolce wyrzuciłam ,ale i tak już były brzydkie ze rdzą :roll:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
nieee...musi poczuć na własnej skórze :mad:

jedno krótkie szarpnięcie zwykle wystarcza,poprzednie kolce wyrzuciłam ,ale i tak już były brzydkie ze rdzą :roll:

moje poprzednie też rdzewiały , te co kupiłam na zapięciu ze skóry były fajne cienkie leciutkie zero rdzy to pasek się rozleciał :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']moje poprzednie też rdzewiały , te co kupiłam na zapięciu ze skóry były fajne cienkie leciutkie zero rdzy to pasek się rozleciał :roll:

ja miałam ostatnio te na zapięcie ze skóry i właśnie te pordzewiały :roll: teraz wezmę zaciskowe ,bo chce mieć ten sam efekt co przy łańcuszku z tym że ostrzej :diabloti: [SIZE=2]niestety Luna tak potrzebuje jak jej odbija ,bycie łagodną pańcią tylko ją rozbestwia:roll:[SIZE=2]
(oczywiście nie zamierzam robić Lunie krzywdy)

Posted

[quote name='marta.k9080']ja miałam ostatnio te na zapięcie ze skóry i właśnie te pordzewiały :roll: teraz wezmę zaciskowe ,bo chce mieć ten sam efekt co przy łańcuszku z tym że ostrzej :diabloti: [SIZE=2]niestety Luna tak potrzebuje jak jej odbija ,bycie łagodną pańcią tylko ją rozbestwia:roll:
(oczywiście nie zamierzam robić Lunie krzywdy
)

ja nie lubię tych zaciskowych właśnie z tego względu że jak wyjme pare oczek jest za ciasne jak dodam jedno jest za luźna , nie idzie dopasowac , a tutaj zawsze jakas dziurka pasuje ;)

Guest wolfheart
Posted

Luna reaguje na dźwięk łańcuszka także myślę,że zaciskowa w naszym wypadku się sprawdzi;)Później odstawimy kolce.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Luna reaguje na dźwięk łańcuszka także myślę,że zaciskowa w naszym wypadku się sprawdzi;)Później
odstawimy kolce.

a ja sama nie wiem na która sie w koncu zdecyduję ;)

Guest wolfheart
Posted

Luna znowu nie chce kolacji.Mam ochotę kopnąć ją w d*pe:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczorek :p

:hand: .................

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Dla kogo ten naszyjnik :cool3:

w sumie dla każdej osoby ,która by mnie wk*rwiła:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
na mnie chyba za maly :eviltong:

przymierz:diabloti:

ja idę na dwór z Luna,dobranoc:p

Guest wolfheart
Posted

Marta1990 napisał(a):
śliczna Lunka:))

dziękuję :)

doberek :)

u nas dzisiaj raz wygląda jakby miało padać ,a raz świeci słońce.Luna rano bawiła się z Rocky'm i jutro też będzie,aż do końca roku mamy wspólne spacerki :multi:

Na ścieżce do lasu spotkałyśmy dwa konie,na jednym jechał właściciel,a drugi koń szedł obok.Luna rozdarła mordkę i musiałam ją trzymac ,bo jeden koń trochę się jej bał,a Luna go straszyła:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Zainteresowała się konikiem :evil_lol: Sonia to na konie nie szczeka , ale na krowy to już tak :evil_lol:

Krowa też dzisiaj była na łące.Luna wybiegła jak za sarną,ale była na smyczy już,to se daleko nie pobiegła:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Krowa też dzisiaj była na łące.Luna wybiegła jak za sarną,ale była na smyczy już,to se daleko nie pobiegła:diabloti:

Biedaczka nie mogła sobie pobiegać :evil_lol: :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Biedaczka nie mogła sobie pobiegać :evil_lol: :diabloti:

kilka dni temu obskoczyła tą krowę,ale nie szczekała na nią:evil_lol: