Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 z mojej super brud schodzi,dzisiaj mnie dwa psy uświniły i wystarczyło szmatką z wodą przetrzeć:p Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']a ja w bluzach, bo ta pieprzona kurtka z tej Łodzi nie może dojechać. :diabloti:[/QUOTE] to teraz masz efekty :diabloti: [quote name='marta.k9080']z mojej super brud schodzi,dzisiaj mnie dwa psy uświniły i wystarczyło szmatką z wodą przetrzeć:p[/QUOTE] a ja głupia wzięłam czerwoną :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja głupia wzięłam czerwoną :roll:[/QUOTE] ja tam okrycia wierzchnie raczej czarne biorę,tak jest bezpieczniej od kiedy mam Lunę:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']ja tam okrycia wierzchnie raczej czarne biorę,tak jest bezpieczniej od kiedy mam Lunę:evil_lol:[/QUOTE] czarną już mam i chciałam troszke inną ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']czarną już mam i chciałam troszke inną ;)[/QUOTE] pańcio Rocky'ego miał dzisiaj białą i Luna odbiła mu łapki na powitanie:diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']pańcio Rocky'ego miał dzisiaj białą i Luna odbiła mu łapki na powitanie:diabloti:[/QUOTE] buahahahahahaha dobre , na pewno był szczęśliwy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahahaha dobre , na pewno był szczęśliwy :diabloti:[/QUOTE] bardzo,bo Rocky tak samo potraktował mnie:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']bardzo,bo Rocky tak samo potraktował mnie:evil_lol:[/QUOTE] z tą różnicą że Ty miałas ciemną kurtkę :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']z tą różnicą że Ty miałas ciemną kurtkę :eviltong:[/QUOTE] to już nie mój problem:diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']to już nie mój problem:diabloti:[/QUOTE] a młody ten pan Rockiego ?? :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']a młody ten pan Rockiego ?? :cool3:[/QUOTE] po 50.:eviltong: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']po 50.:eviltong:[/QUOTE] ueeee już chciałam was swatac :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Dobry wieczór :) [quote name='marta.k9080'] latam po allegro i szukam płaszcza/kurtki na zimę:lol:[/QUOTE] Ja jutro w Lidl'u planuję kupić kurtkę narciarską dla siebie ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeee już chciałam was swatac :diabloti:[/QUOTE] :eviltong: w środę przyjeżdża przecież jego żona Hej Magda :) Lidl ma fajne te sportowe rzeczy :) Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 żona nie problem :diabloti: powpieram , idzie fajne rzeczy tam wyłowic ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']żona nie problem :diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 hej :) dzisiaj rano spotkałyśmy na spacerku Ediegoi i Niulkę,przez chwilę był też Rocky:-P niestety załapanie ich razem w kadr graniczyło z cudem tak szalały:evil_lol: nowe legowisko Luny(czyli zaoszczędzę na kupnie:diabloti:) to złożona na cztery kołdra+kocyk,mięciutko i dużo miejsca. Luna jest bardzo zadowolona z nowego łóżeczka:-P :p Quote
Sonka95 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Sonia tez ma takie legowisko z koca :cool3: ona i tak zwykle leży na łóżkach więc kupienie legowiska byłoby stratą kasy ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 kołdra kosztowała 50zł a legowisko kosztowałoby ok 120zł także mam trochę na inne wydatki:diabloti:np.obrożę z Juliusa:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 obroża z Juliusa kosztuje ponad 50zł,także przyda się ta kaska:razz: Quote
łamAga Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='marta.k9080']kołdra kosztowała 50zł a legowisko kosztowałoby ok 120zł także mam trochę na inne wydatki:diabloti:np.obrożę z Juliusa:diabloti:[/QUOTE] cwaniara :diabloti: zdjęcia śliczne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='dOgLoV']cwaniara :diabloti: zdjęcia śliczne :loveu:[/QUOTE] stwierdziłam,że jednak nie chcę dużo obroży dla Luny,wolę 2 lub 3 ale za to porządne :cool1: dziękuję:p Quote
łamAga Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='marta.k9080']stwierdziłam,że jednak nie chcę dużo obroży dla Luny,wolę 2 lub 3 ale za to porządne :cool1: dziękuję:p[/QUOTE] fajne sa te obroże ale drogawe .... Quote
Recommended Posts