łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='marta.k9080']:diabloti: jak Kuba Bogu,tak Bóg Kubie[/QUOTE] tez ja przeciągnij z górki :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']tez ja przeciągnij z górki :diabloti:[/QUOTE] powinnam:diabloti: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :) Luna mnie dzisiaj wk*rwiła,przez nią pół godziny przeczesywałam zarośla,bo ubzdurała sobie wycieczkę przez chaszcze:mad: Prawą dłoń mam spuchniętą,bo hamowałam łapiąc co popadnie jak zjechałam jakieś 10m z takiego jakby urwiska:placz: Normalnie myślałam ,że jej łeb urwę jak w końcu się zatrzymała.A co się nawrzeszczałam i naklęłam.Nie wiedziałam ,że znam takie soczyste słowa:diabloti: Nie powinnam była za nią iść ,ale dalej są domy i psy, a Luna jest durna.... Pora znów popracował nad jej karnością:mad:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hehehehehehe chciała bym to widzieć :diabloti:[/QUOTE] Ja też bym chciała to widzieć:diabloti: :roflt: Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='vege*']Ja też bym chciała to widzieć:diabloti: :roflt:[/QUOTE] jesteście koffane:loveu: Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 na nas zawsze można liczyć :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 to już wolę być forever alone :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 To spacerek z przygodami zaliczony :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Sonka95']To spacerek z przygodami zaliczony :diabloti:[/QUOTE] my się nigdy nie nudzimy:diabloti: Quote
Majkowska Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']Bo nadal mam nadmiar kg po ciąży :angryy: Od dziś rzucam (większość) tego co mi smakuje, a przez co mi dupsko rośnie :mad:[/QUOTE] a kto nie ma...? Ile jesteś po porodzie? Nie wiem jak te laski to robią że miesiąc po dziecku są znów płaskie. Ja się staram nie jeść za dużo, ale chyba nim ta torba skórzana wypełniona tłuszczem która mi tam wisi z brzucha dłuho nie zniknie... Masakra. [quote name='marta.k9080']postanowiłam do końca tego miesiąca żreć co popadnie,a od 1. będę znowu jeść zdrowe żarło[/QUOTE] Jakie fantastyczne postanowienie :lol: [quote name='marta.k9080']byłam z Lunką przed chwilą na po siostrę,Luna z wrażenia zrobiła qpę na trawniku PKS:evil_lol: dobrze ,że miałam woreczek[/QUOTE] heheh dobrze że się dało zebrać :D Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] przypomniało mi sie jakie chce buty :lol: takie http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/68/24/41/3568244148 niekoniecznie ten kolor , najlepiej jak by były zielone :loveu: ale nie wiem czy jak bede kupowała buty czy jeszcze takie będą ;) a ja przed chwilą zamówiłam takie(babunia mi kazała:loveu:) http://www.czasnabuty.pl/data/gfx/pictures/large/2/0/4702_2.jpg?919172 Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']całkiem ładne :loveu:[/QUOTE] takie sportowe w moim guście:p zaczynam mieć wyrzuty sumienia,bo babcia mi już tyle kupiła,powiedziałam "babciu ale ja nie chce nowych butów " a babcia odp." weź bo się pogniewam":shake::loveu: Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='marta.k9080']takie sportowe w moim guście:p zaczynam mieć wyrzuty sumienia,bo babcia mi już tyle kupiła,powiedziałam "babciu ale ja nie chce nowych butów " a babcia odp." weź bo się pogniewam":shake::loveu:[/QUOTE] Kochana masz tą babcię :loveu: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Moja też zawsze mówi "bo się pogniewam":evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Majkowska']a kto nie ma...? Ile jesteś po porodzie? Nie wiem jak te laski to robią że miesiąc po dziecku są znów płaskie. Ja się staram nie jeść za dużo, ale chyba nim ta torba skórzana wypełniona tłuszczem która mi tam wisi z brzucha dłuho nie zniknie... Masakra.[/QUOTE] Za kilka dni będzie 15 miesięcy :roll: Niby mieszczę się w ciuchy z przed ciąży, ale brzuszysko jest :placz: Marta, sorrki za off'a :p Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy'] Marta, sorrki za off'a :p[/QUOTE] a po co mam znaczek "raportuj zły post":diabloti: Babunię mam najwspanialszą na świecie :loveu: Nie dlatego,że mi tyle nakupowała,ale dlatego że się o mnie troszczy. Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='marta.k9080']a po co mam znaczek "raportuj zły post":diabloti: [/QUOTE] Zapamiętam to sobie :mad::obrazic: Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']Zapamiętam to sobie :mad::obrazic:[/QUOTE] no ja myślę:diabloti: Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='marta.k9080']no ja myślę:diabloti:[/QUOTE] i głowa Cię nie boli ? :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']i głowa Cię nie boli ? :eviltong:[/QUOTE] Twoja już by eksplodowała :diabloti: Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='marta.k9080']Twoja już by eksplodowała :diabloti:[/QUOTE] to na bank :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']to na bank :diabloti:[/QUOTE] moja też się ledwo trzyma:diabloti: Jutro mamy kumpli na spacer,pochwalimy się Julkami :razz: Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='marta.k9080'] Jutro mamy kumpli na spacer,pochwalimy się Julkami :razz:[/QUOTE] Chwalipięta :eviltong: Quote
Recommended Posts