Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Pożycz na trochę babcię :grins: Ja babci nigdy nie miałam, więc przyjmę ją na kilka tygodni, a potem Ci oddam :p[/QUOTE]

nie:diabloti: ale przykro mi,że nie miałaś babci:-(

Posted

[quote name='marta.k9080']nie:diabloti: ale przykro mi,że nie miałaś babci:-([/QUOTE]

Ale dzięki Tobie mogę mieć na jakiś czas, więc nie mydl mi tu oczu i pożycz babcię :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']rozmiar 2,patrzyłam na forum owczarkowym i wszyscy biorą tam 2 :evil_lol:
czerwony Lunce ślicznie pasuje,a i ja lubię ten kolor

ale babunia kocha też mnie,a ja pragnęłam tych szelek :diabloti:[/QUOTE]
Ja też lubię czerwony, ale jakbym miała brać julki to tylko akwamarynę :loveu: Nf takie kupię, Nuce się nie opłaca, ma już 4 pary szelek, ja teraz wyjeżdżam, Nuka zostaje z rodzicami, a moja mama używa tylko jednej smyczy przepinanej, obroży i dławika, a cała reszta leży nieużywana i wszystko wygląda jak nówka sztuka nie śmigana :shake: :evil_lol:

Sugerujesz, że mnie babcie nie kochają?:diabloti:
[quote name='magdabroy']Pożycz na trochę babcię :grins: Ja babci nigdy nie miałam, więc przyjmę ją na kilka tygodni, a potem Ci oddam :p[/QUOTE]
Przyjmiesz, wydoisz z kasy i dopiero oddasz:diabloti::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ale dzięki Tobie mogę mieć na jakiś czas, więc nie mydl mi tu oczu i pożycz babcię :diabloti:[/QUOTE]

aż taka dobra nie jestem:diabloti: zresztą babcia jest anty niemiecka:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ja też lubię czerwony, ale jakbym miała brać julki to tylko akwamarynę :loveu:
Sugerujesz, że mnie babcie nie kochają?:diabloti:
[/QUOTE]

zabiłaś mnie tym kolorem:evil_lol:
sugeruję,że jestem fajną wnusią,tak fajną że zasłużyłam na Julki:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']U mnie jest jak w Polsce :p[/QUOTE]

babuni oczu nie zamydlisz:diabloti:

Szukam se butów na zimę,takich których nie roz*ebię po dwóch tygodniach i które nie przemokną po spacerze w zaspach:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']zabiłaś mnie tym kolorem:evil_lol:
sugeruję,że jestem fajną wnusią,tak fajną że zasłużyłam na Julki:p[/QUOTE]
Tzn? Co brzydki czy o nazwę ci chodzi xD

[quote name='marta.k9080']
Szukam se butów na zimę,takich których nie roz*ebię po dwóch tygodniach i które nie przemokną po spacerze w zaspach:lol:[/QUOTE]
polecam takie
[URL]http://image.ceneo.pl/data/products/19411175/i-adidas-originals-honey-winter-sniegowce-czarny.jpg[/URL]
nie są najpiękniejsze i najtańsze, ale przeżyją nie jedną zimę i nogi nie odmrozisz, nie ma takiej opcji, a już na pewno nie przemokną :) moja siostra je ma, kupiła rok temu, ja sobie kupię na tegoroczną zimę :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Tzn? Co brzydki czy o nazwę ci chodzi xD

polecam takie
[URL]http://image.ceneo.pl/data/products/19411175/i-adidas-originals-honey-winter-sniegowce-czarny.jpg[/URL]
nie są najpiękniejsze i najtańsze, ale przeżyją nie jedną zimę i nogi nie odmrozisz, nie ma takiej opcji, a już na pewno nie przemokną :) moja siostra je ma, kupiła rok temu, ja sobie kupię na tegoroczną zimę :)[/QUOTE]

o nazwę:evil_lol:

o dzięki,takie mogłyby być:lol: szukam właśnie czegoś w śniegowcach i trekkingach

Posted

mowiłam że czuje ze je za chwilę bedzesz miała :multi:

[quote name='vege*']

[/QUOTE]

a gdzie można takie kupić ?? ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']mowiłam że czuje ze je za chwilę bedzesz miała :multi:

a gdzie można takie kupić ?? ;)[/QUOTE]
Wyżej podałam nazwę, są na allegro, w sklepie adidasa czy innych sklepach internetowych ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ale na stronie tak się nazywa więc się nie śmiej xD

Te buty to Adidas Honey Winter[/QUOTE]

nie łatwiej niebieski...:evil_lol:

zeszłej zimy myślałam ,że oszaleję od mokrych stóp:shake:

Posted

Alpina miała przymierzane bodajże julki rozmiar 3 :P Troche były za duże, tak mi się wydaje.
[url]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/575927_550602258324614_1891299253_n.jpg[/url]
ale i tak nie kupię julków :<

Posted

[quote name='magdabroy']Np. na allegro :eviltong:
[URL]http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Adidas+Honey+Winter[/URL][/QUOTE]

to nie chce , na allegro kupiłam raz buty i nigdy wiecej ! :lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie łatwiej niebieski...:evil_lol:

zeszłej zimy myślałam ,że oszaleję od mokrych stóp:shake:[/QUOTE]
Nie, bo niebieski ma inny odcień :eviltong:

Ja tak samo, dlatego chodziłam w kaloszach i polarowym ocieplaczem, ale w tym roku zainwestuje w buty zimowe raz a dobrze i problemu nie będzie bo miałam dość kupowania butów bo albo za zimno w nich, albo przemakają po jakimś czasie, albo jeszcze coś :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Alpina miała przymierzane bodajże julki rozmiar 3 :P Troche były za duże, tak mi się wydaje.
[URL]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/575927_550602258324614_1891299253_n.jpg[/URL]
ale i tak nie kupię julków :<[/QUOTE]

Luna jest dosyć drobną sunią,63cm 30kg,klata 75cm rozmiar 2 będzie w sam raz:p

Posted

[quote name='dOgLoV']to nie chce , na allegro kupiłam raz buty i nigdy wiecej ! :lol:[/QUOTE]
Ja zawsze kupuję i nigdy problemu nie miałam, NIGDY. Tak już obcykałam allegro, że takie sytuacje mi się nie zdarzają ;)

Posted

[quote name='vege*']Ja zawsze kupuję i nigdy problemu nie miałam, NIGDY. Tak już obcykałam allegro, że takie sytuacje mi się nie zdarzają ;)[/QUOTE]

a ja zamowilam buty okazaly sie za duze odeslala przysłali mi mniejsze ale i tak nadal za duże a za przesyłki ja placilam w sumie za te buty prawie 3 stówy dalam a i tak mialam luźne bo oni chyba nie znali sie na miarze :mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Alpina też nie jest bykiem :P[/QUOTE]

Luna całkiem niedawno zaczęła przyzwoicie wyglądać bo jeszcze do połowy roku,to anoreksja zaawansowana:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja zamowilam buty okazaly sie za duze odeslala przysłali mi mniejsze ale i tak nadal za duże a za przesyłki ja placilam w sumie za te buty prawie 3 stówy dalam a i tak mialam luźne bo oni chyba nie znali sie na miarze :mad:[/QUOTE]
To się mierzy wkładkę buta i szuka buta o takiej długości wkładki, a nie bierze się rozmiar np 38 bo się taki nosi, rozmiar rozmiarowi nierówny ;) Ja wiem jakie buty brać, żeby były ideolo :)

Posted

[quote name='vege*']To się mierzy wkładkę buta i szuka buta o takiej długości wkładki, a nie bierze się rozmiar np 38 bo się taki nosi, rozmiar rozmiarowi nierówny ;) Ja wiem jakie buty brać, żeby były ideolo :)[/QUOTE]

a ja tam wole przymierzyć i zobaczyc jak sie w nich czuję :eviltong: