*Magda* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Pożycz na trochę babcię :grins: Ja babci nigdy nie miałam, więc przyjmę ją na kilka tygodni, a potem Ci oddam :p Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Pożycz na trochę babcię :grins: Ja babci nigdy nie miałam, więc przyjmę ją na kilka tygodni, a potem Ci oddam :p[/QUOTE] nie:diabloti: ale przykro mi,że nie miałaś babci:-( Quote
*Magda* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']nie:diabloti: ale przykro mi,że nie miałaś babci:-([/QUOTE] Ale dzięki Tobie mogę mieć na jakiś czas, więc nie mydl mi tu oczu i pożycz babcię :diabloti: Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']rozmiar 2,patrzyłam na forum owczarkowym i wszyscy biorą tam 2 :evil_lol: czerwony Lunce ślicznie pasuje,a i ja lubię ten kolor ale babunia kocha też mnie,a ja pragnęłam tych szelek :diabloti:[/QUOTE] Ja też lubię czerwony, ale jakbym miała brać julki to tylko akwamarynę :loveu: Nf takie kupię, Nuce się nie opłaca, ma już 4 pary szelek, ja teraz wyjeżdżam, Nuka zostaje z rodzicami, a moja mama używa tylko jednej smyczy przepinanej, obroży i dławika, a cała reszta leży nieużywana i wszystko wygląda jak nówka sztuka nie śmigana :shake: :evil_lol: Sugerujesz, że mnie babcie nie kochają?:diabloti: [quote name='magdabroy']Pożycz na trochę babcię :grins: Ja babci nigdy nie miałam, więc przyjmę ją na kilka tygodni, a potem Ci oddam :p[/QUOTE] Przyjmiesz, wydoisz z kasy i dopiero oddasz:diabloti::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Ale dzięki Tobie mogę mieć na jakiś czas, więc nie mydl mi tu oczu i pożycz babcię :diabloti:[/QUOTE] aż taka dobra nie jestem:diabloti: zresztą babcia jest anty niemiecka:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='vege*']Ja też lubię czerwony, ale jakbym miała brać julki to tylko akwamarynę :loveu: Sugerujesz, że mnie babcie nie kochają?:diabloti: [/QUOTE] zabiłaś mnie tym kolorem:evil_lol: sugeruję,że jestem fajną wnusią,tak fajną że zasłużyłam na Julki:p Quote
*Magda* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']aż taka dobra nie jestem:diabloti: zresztą babcia jest anty niemiecka:diabloti:[/QUOTE] U mnie jest jak w Polsce :p Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie jest jak w Polsce :p[/QUOTE] babuni oczu nie zamydlisz:diabloti: Szukam se butów na zimę,takich których nie roz*ebię po dwóch tygodniach i które nie przemokną po spacerze w zaspach:lol: Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']zabiłaś mnie tym kolorem:evil_lol: sugeruję,że jestem fajną wnusią,tak fajną że zasłużyłam na Julki:p[/QUOTE] Tzn? Co brzydki czy o nazwę ci chodzi xD [quote name='marta.k9080'] Szukam se butów na zimę,takich których nie roz*ebię po dwóch tygodniach i które nie przemokną po spacerze w zaspach:lol:[/QUOTE] polecam takie [URL]http://image.ceneo.pl/data/products/19411175/i-adidas-originals-honey-winter-sniegowce-czarny.jpg[/URL] nie są najpiękniejsze i najtańsze, ale przeżyją nie jedną zimę i nogi nie odmrozisz, nie ma takiej opcji, a już na pewno nie przemokną :) moja siostra je ma, kupiła rok temu, ja sobie kupię na tegoroczną zimę :) Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='vege*']Tzn? Co brzydki czy o nazwę ci chodzi xD polecam takie [URL]http://image.ceneo.pl/data/products/19411175/i-adidas-originals-honey-winter-sniegowce-czarny.jpg[/URL] nie są najpiękniejsze i najtańsze, ale przeżyją nie jedną zimę i nogi nie odmrozisz, nie ma takiej opcji, a już na pewno nie przemokną :) moja siostra je ma, kupiła rok temu, ja sobie kupię na tegoroczną zimę :)[/QUOTE] o nazwę:evil_lol: o dzięki,takie mogłyby być:lol: szukam właśnie czegoś w śniegowcach i trekkingach Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ale na stronie tak się nazywa więc się nie śmiej xD Te buty to Adidas Honey Winter Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 mowiłam że czuje ze je za chwilę bedzesz miała :multi: [quote name='vege*'] [URL]http://image.ceneo.pl/data/products/19411175/i-adidas-originals-honey-winter-sniegowce-czarny.jpg[/URL] [/QUOTE] a gdzie można takie kupić ?? ;) Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']mowiłam że czuje ze je za chwilę bedzesz miała :multi: a gdzie można takie kupić ?? ;)[/QUOTE] Wyżej podałam nazwę, są na allegro, w sklepie adidasa czy innych sklepach internetowych ;) Quote
*Magda* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']a gdzie można takie kupić ?? ;)[/QUOTE] Np. na allegro :eviltong: [url]http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Adidas+Honey+Winter[/url] Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='vege*']Ale na stronie tak się nazywa więc się nie śmiej xD Te buty to Adidas Honey Winter[/QUOTE] nie łatwiej niebieski...:evil_lol: zeszłej zimy myślałam ,że oszaleję od mokrych stóp:shake: Quote
angineuuka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Alpina miała przymierzane bodajże julki rozmiar 3 :P Troche były za duże, tak mi się wydaje. [url]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/575927_550602258324614_1891299253_n.jpg[/url] ale i tak nie kupię julków :< Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Np. na allegro :eviltong: [URL]http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Adidas+Honey+Winter[/URL][/QUOTE] to nie chce , na allegro kupiłam raz buty i nigdy wiecej ! :lol: Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']nie łatwiej niebieski...:evil_lol: zeszłej zimy myślałam ,że oszaleję od mokrych stóp:shake:[/QUOTE] Nie, bo niebieski ma inny odcień :eviltong: Ja tak samo, dlatego chodziłam w kaloszach i polarowym ocieplaczem, ale w tym roku zainwestuje w buty zimowe raz a dobrze i problemu nie będzie bo miałam dość kupowania butów bo albo za zimno w nich, albo przemakają po jakimś czasie, albo jeszcze coś :shake: Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Angi']Alpina miała przymierzane bodajże julki rozmiar 3 :P Troche były za duże, tak mi się wydaje. [URL]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/575927_550602258324614_1891299253_n.jpg[/URL] ale i tak nie kupię julków :<[/QUOTE] Luna jest dosyć drobną sunią,63cm 30kg,klata 75cm rozmiar 2 będzie w sam raz:p Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']to nie chce , na allegro kupiłam raz buty i nigdy wiecej ! :lol:[/QUOTE] Ja zawsze kupuję i nigdy problemu nie miałam, NIGDY. Tak już obcykałam allegro, że takie sytuacje mi się nie zdarzają ;) Quote
angineuuka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna jest dosyć drobną sunią,63cm 30kg,klata 75cm rozmiar 2 będzie w sam raz:p[/QUOTE] Alpina też nie jest bykiem :P Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='vege*']Ja zawsze kupuję i nigdy problemu nie miałam, NIGDY. Tak już obcykałam allegro, że takie sytuacje mi się nie zdarzają ;)[/QUOTE] a ja zamowilam buty okazaly sie za duze odeslala przysłali mi mniejsze ale i tak nadal za duże a za przesyłki ja placilam w sumie za te buty prawie 3 stówy dalam a i tak mialam luźne bo oni chyba nie znali sie na miarze :mad: Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Angi']Alpina też nie jest bykiem :P[/QUOTE] Luna całkiem niedawno zaczęła przyzwoicie wyglądać bo jeszcze do połowy roku,to anoreksja zaawansowana:evil_lol: Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja zamowilam buty okazaly sie za duze odeslala przysłali mi mniejsze ale i tak nadal za duże a za przesyłki ja placilam w sumie za te buty prawie 3 stówy dalam a i tak mialam luźne bo oni chyba nie znali sie na miarze :mad:[/QUOTE] To się mierzy wkładkę buta i szuka buta o takiej długości wkładki, a nie bierze się rozmiar np 38 bo się taki nosi, rozmiar rozmiarowi nierówny ;) Ja wiem jakie buty brać, żeby były ideolo :) Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='vege*']To się mierzy wkładkę buta i szuka buta o takiej długości wkładki, a nie bierze się rozmiar np 38 bo się taki nosi, rozmiar rozmiarowi nierówny ;) Ja wiem jakie buty brać, żeby były ideolo :)[/QUOTE] a ja tam wole przymierzyć i zobaczyc jak sie w nich czuję :eviltong: Quote
Recommended Posts