Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Noo to lans z nową zabawką :evil_lol:

Aga a może wieczorem z Neronem się baw? u mnie w dzień z Sonii za wiele się nie wyciągnie, ale wieczorem, albo jak jest mokra to aportuje całkiem względnie...

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

jeju duszno jest 31'C i zero wiatru,za to w nocy przez 2h napie*dalały grzmoty:razz:
Rano byłyśmy z Rocky'm na spacerku,psiaki taplały się w błotku.Jutro też jesteśmy umówieni na poranny spacerek.
Przez tą duchotę,Luna tylko leniuchuje cały dzień,byłyśmy w południe na 5min na toaletę i chyba pójdziemy na spacerek tak o 19.00 albo później.

Posted

kalyna napisał(a):
Noo to lans z nową zabawką :evil_lol:

Aga a może wieczorem z Neronem się baw? u mnie w dzień z Sonii za wiele się nie wyciągnie, ale wieczorem, albo jak jest mokra to aportuje całkiem względnie...

Neron jest zabardzo nakrecony na obszczekiwanie , cały czas czegos szuka do obszczekania i w dup.....e ma zabawe :shake: obojętnie która pora dnia by była ....

Hej Marta ;)

Guest wolfheart
Posted

Jak ja nie lubię takiej pogody:roll: tak do 25'C jest ok ,ale cieplej to już niefajnie

Guest wolfheart
Posted

nie wiem czy pójść teraz z Lunką czy nie,coś myślę,że później może przyjść burza,ale teraz jest jeszcze tak cieeepło,że nie chce mi się:roll:

Guest wolfheart
Posted

Chyba zaraz pójdę,bo jak będzie grzmiało,to Luna nie wyjdzie :roll:
Na komary to już słów mi brak:angryy:

Guest wolfheart
Posted

dzięki :)

już jesteśmy z powrotem ,Luna trochę się niepokoiła bo słychać burzę,ale nie miała odwagi szalce i narazić się na mój gniew:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

im taka pogoda musi bardzo doskwierać:shake:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
A u mnie 23 stopnie :eviltong:

u mnie teraz dokładnie tyle samo,a przed 30min napie*dalały grzmoty i lało,ale krótko

Guest wolfheart
Posted

a ja mam najbardziej pokąsane dłonie,muszę pilnować żeby je spryskać OFFem:roll:

Advantix działa,Luna nie przynosi kleszczy:multi:

Posted

Witam się ;) Co za przepiękne psisko, no ; > Poezja na czterech łapach, super imienniczka <3
Komary, nie D: Rany, jak kocham przyrodę, tak od komarów oganiam się, aż głupio. Najgorsze jest to, że w dzień nie da się wyjść, bo upał, a wieczorem się nie da, bo komary... ja używam już hardego specyfiku mojego taty, przeznaczonego dla siedzących po krzakach wędkarzy... zapach ma tak powalający, że dusi, ale na komarach nadal nie robi wrażenia.

Guest wolfheart
Posted

Ludi
witaj :) dziękuję:oops:
moje dłonie są całe w bąblach,zawsze zapominam spryskać je przed spacerem

Hej Wszystkim,
ale nas zlało z samego rana,byłyśmy z Rocky'm w lesie ,a tu nagle jak lunęło,to nic nie było widać,wróciłyśmy do domu przemoczone do suchej nitki,ale zabawa była przednia:diabloti::p

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
fajne sa takie deszczowe spacerki :lol:
ja lu

ja miałam z tego frajdę :) skakałam z Lunką w kałuże,a z nieba lało się jak z wiadra:p