*Magda* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Doberek :lol:[/QUOTE] My tu z Izą spamujemy, a ta wyskakuje z tekstem "doberek" jak jest wieczór :splat::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']My tu z Izą spamujemy, a ta wyskakuje z tekstem "doberek" jak jest wieczór :splat::evil_lol:[/QUOTE] buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='magdabroy']My tu z Izą spamujemy, a ta wyskakuje z tekstem "doberek" jak jest wieczór :splat::evil_lol:[/QUOTE] jaki wieczór ?? środek dnia prawie :eviltong: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='dOgLoV']jaki wieczór ?? środek dnia prawie :eviltong:[/QUOTE] w środek dnia to ja w trumnie śpię :evil_lol: juz wieczór :diabloti: Quote
łamAga Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 jezuuuu to ale musisz mieć mroczną sypialnie :diabloti: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='dOgLoV']jezuuuu to ale musisz mieć mroczną sypialnie :diabloti:[/QUOTE] Jeszcze jest w remoncie ale firanki sa czerwone, ściany mają być czarne... tylko Sebek nie chce ze mną spać w trumnie :( :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Jeszcze jest w remoncie ale firanki sa czerwone, ściany mają być czarne... tylko Sebek nie chce ze mną spać w trumnie :( :evil_lol:[/QUOTE] ja sie mu nie dziwie :eviltong: chyba bym nie zasnela w takiej sypialni :shake: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ja sie mu nie dziwie :eviltong: chyba bym nie zasnela w takiej sypialni :shake:[/QUOTE] Żartuję :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 witamy się:) Oscar też jak ktoś zapuka leci jak głupi na szczeka przez kilka minut i albo idzie spać albo buzi rozdaje:evil_lol: lepszego psa stróża chyba nie znajdę:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy'] Śliczne fotki :smile: dziękuję:-P hej Wszystkim :) u nas też ciepło 25'C ,ale mamy leniwy dzień Luna nie miała ochoty na drugi spacer,tylko wyszłyśmy na 5min,ale za to rano się wybiegała z Edi'm. Dzisiaj też było polowanko,psiaki wypłoszyły bażanta ze zarośli:diabloti: :) Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 do pyszczka jej w tych niebieskich kwiatkach :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 te kwiatki to łubiny:lol: pełno ich w zaroślach za polem,świetnie to wygląda z daleka Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='marta.k9080']te kwiatki to łubiny:lol: pełno ich w zaroślach za polem,świetnie to wygląda z daleka[/QUOTE] ja sie juz zaczynam bac wszystkiego co kwitnie bo cholera wie co mnie jeszcze uczula :mad: Quote
Guest wolfheart Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 no Ty to biedna jesteś z tą alergią:shake: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='marta.k9080']no Ty to biedna jesteś z tą alergią:shake:[/QUOTE] ja juz mam dosyc , przez tyle czasu nie byłam na nic uczulona a teraz prawie na wszystko :| ale mnie naszla ochota na pepsi , ide do sklepu za jakieś 30 min wracam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 istniej zatem nadzieja,że wszystko odejdzie równie nagle jak przyszło...:lol: Ja sączę Frugo :) Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Lubię frugo :loveu: Co do pogody, to wczoraj Theoś biegał w samym body, a i tak było mu gorąco :roll: A dziś? A dziś musiał mieć długi rękaw :mad: Quote
Guest wolfheart Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 U nas z rana kropiło przez chwile i wyglądało ponuro,ale słońce szybko się przebiło i mamy ładny dzień Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='marta.k9080']istniej zatem nadzieja,że wszystko odejdzie równie nagle jak przyszło...:lol: Ja sączę Frugo :)[/QUOTE] ano tak kolorowo byc nie będzie :shake: alergię możesz "nabyć" w każdym wieku ale już się z niej nie wyleczysz :roll: wczoraj jadłam słodką chwile Frugo , nie wiem czy przez to że mało czuje smak ale jakies takie było bezsmakowe :roll: [quote name='magdabroy']Lubię frugo :loveu: Co do pogody, to wczoraj Theoś biegał w samym body, a i tak było mu gorąco :roll: A dziś? A dziś musiał mieć długi rękaw :mad:[/QUOTE] anomalia jakieś nastały .... Quote
Guest wolfheart Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 dziwne to strasznie,takie nabycie alergii znikąd :roll: też to jadłam,jak dla mnie ma wystarczająco smaku...:lol: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='marta.k9080']dziwne to strasznie,takie nabycie alergii znikąd :roll: też to jadłam,jak dla mnie ma wystarczająco smaku...:lol:[/QUOTE] bardzo dziwne ale jednak możliwe :roll: to musze poczekać aż całkiem smak odzyskam .... Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] to musze poczekać aż całkiem smak odzyskam ....[/QUOTE] A jest lepiej? Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']A jest lepiej?[/QUOTE] lekko lepiej jest bo cos tam smak odczuwam ale szału nie ma :roll: na 99% jestem pewna ze to nie przeziębienie tylko Topola :roll: jutro ide wykupic rupafin na alergię zacznę brac i powinno przejść całkiem ;) a jak nie przejdzie to bede musiała iśc do lekarza .... a propos jeszcze tych słodkich chwil z frugo to dodam ze ja jadłam tylko to białe bo reszta ma w składzie barwnik koszenila :diabloti: Quote
Recommended Posts