Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']My tu z Izą spamujemy, a ta wyskakuje z tekstem "doberek" jak jest wieczór :splat::evil_lol:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']My tu z Izą spamujemy, a ta wyskakuje z tekstem "doberek" jak jest wieczór :splat::evil_lol:[/QUOTE]

jaki wieczór ?? środek dnia prawie :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']jezuuuu to ale musisz mieć mroczną sypialnie :diabloti:[/QUOTE]
Jeszcze jest w remoncie ale firanki sa czerwone, ściany mają być czarne... tylko Sebek nie chce ze mną spać w trumnie :( :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Jeszcze jest w remoncie ale firanki sa czerwone, ściany mają być czarne... tylko Sebek nie chce ze mną spać w trumnie :( :evil_lol:[/QUOTE]

ja sie mu nie dziwie :eviltong:

chyba bym nie zasnela w takiej sypialni :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']

Śliczne fotki :smile:

dziękuję:-P

hej Wszystkim :)
u nas też ciepło 25'C ,ale mamy leniwy dzień Luna nie miała ochoty na drugi spacer,tylko wyszłyśmy na 5min,ale za to rano się wybiegała z Edi'm.
Dzisiaj też było polowanko,psiaki wypłoszyły bażanta ze zarośli:diabloti:

:)

Guest wolfheart
Posted

te kwiatki to łubiny:lol: pełno ich w zaroślach za polem,świetnie to wygląda z daleka

Posted

[quote name='marta.k9080']te kwiatki to łubiny:lol: pełno ich w zaroślach za polem,świetnie to wygląda z daleka[/QUOTE]

ja sie juz zaczynam bac wszystkiego co kwitnie bo cholera wie co mnie jeszcze uczula :mad:

Guest wolfheart
Posted

no Ty to biedna jesteś z tą alergią:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']no Ty to biedna jesteś z tą alergią:shake:[/QUOTE]

ja juz mam dosyc , przez tyle czasu nie byłam na nic uczulona a teraz prawie na wszystko :|

ale mnie naszla ochota na pepsi , ide do sklepu za jakieś 30 min wracam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

istniej zatem nadzieja,że wszystko odejdzie równie nagle jak przyszło...:lol:

Ja sączę Frugo :)

Guest wolfheart
Posted

U nas z rana kropiło przez chwile i wyglądało ponuro,ale słońce szybko się przebiło i mamy ładny dzień

Posted

[quote name='marta.k9080']istniej zatem nadzieja,że wszystko odejdzie równie nagle jak przyszło...:lol:

Ja sączę Frugo :)[/QUOTE]

ano tak kolorowo byc nie będzie :shake: alergię możesz "nabyć" w każdym wieku ale już się z niej nie wyleczysz :roll:

wczoraj jadłam słodką chwile Frugo , nie wiem czy przez to że mało czuje smak ale jakies takie było bezsmakowe :roll:

[quote name='magdabroy']Lubię frugo :loveu:

Co do pogody, to wczoraj Theoś biegał w samym body, a i tak było mu gorąco :roll: A dziś? A dziś musiał mieć długi rękaw :mad:[/QUOTE]

anomalia jakieś nastały ....

Guest wolfheart
Posted

dziwne to strasznie,takie nabycie alergii znikąd :roll:

też to jadłam,jak dla mnie ma wystarczająco smaku...:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']dziwne to strasznie,takie nabycie alergii znikąd :roll:

też to jadłam,jak dla mnie ma wystarczająco smaku...:lol:[/QUOTE]

bardzo dziwne ale jednak możliwe :roll:

to musze poczekać aż całkiem smak odzyskam ....

Posted

[quote name='magdabroy']A jest lepiej?[/QUOTE]

lekko lepiej jest bo cos tam smak odczuwam ale szału nie ma :roll: na 99% jestem pewna ze to nie przeziębienie tylko Topola :roll: jutro ide wykupic rupafin na alergię zacznę brac i powinno przejść całkiem ;) a jak nie przejdzie to bede musiała iśc do lekarza ....

a propos jeszcze tych słodkich chwil z frugo to dodam ze ja jadłam tylko to białe bo reszta ma w składzie barwnik koszenila :diabloti: