łamAga Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 nie nagadamy , tzn ja nie nagadam bo tez ide spac ;) dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Tak nosi czerwoną:) Sąsiadka mówi że musi nosić czerwoną, bo jej się strasznie podoba Kaja i nie chce jej zaczarować:) Ale w większości chodzimy na szelkach, bo tylko na nich potrafi iść przy nodze i nie ciągnąć. A propos szczeniaczka- ja też z chęcią bym chciała i powoli planuję czarnego labradorka do kolekcji:) Bo oprócz Kai mam jeszcze jamnika (kupiony po śmierci mojego poprzedniego jamnika, Maksia), który ma pół roku- tylko że jamnik kupiony z większym rozsądkiem niż Kaja- ma rodowód. Po przygodach z Kają i jej niechęcią do suk wolałam postawić na coś bardziej sprawdzonego (bo według pani behawiorystki jak na taką socjalizację z psami to powinna być skarbem a nie diabłem, więc przyczyna leży podobno w genach:angryy:) Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Hej :) biegałam dzisiaj z Lunką i prawie se łeb rozbiłam,jestem chyba ślepa bo potknęłam się o ułamaną gałąź:evil_lol:Nie wyrżnęłam się co prawda ,ale musiałam wyglądać strasznie głupio próbując trzymać równowagę. Jutro idę zrobić sobie foteczkę do dowodu(miałam tymczasowy i muszę już nowy zrobić) także Lunkę czeka jutro spacer po mieście:diabloti: a z miasta idźmy do lasu i to będzie dla Luny frajda bo idzie z nami moja mama:p Lunka bardzo się cieszy jak mamy kompana do spacerów:p Śniło mi się,że wzięłam dorosłego ONka od kogoś,kto chciał oddać psa...:???: i chodziliśmy na spacery w trójkę,a Luna była przypięta do tego psa i przez to była baaaaardzo grzeczna:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Kaaasia napisał(a):Cześć dziewczynki :smile: hej :p Quote
Sonka95 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 To jutro się super spacer szykuje :) Moja to lubi właśnie jak idziemy z całą rodzinką :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Sonka95 napisał(a):To jutro się super spacer szykuje :) Moja to lubi właśnie jak idziemy z całą rodzinką :loveu: hmm na pewno będzie dla Luny radocha,chociaż najlepiej nam we dwie spacerować,bo nikt inny nie wlezie tam gdzie my razem:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):hmm na pewno będzie dla Luny radocha,chociaż najlepiej nam we dwie spacerować,bo nikt inny nie wlezie tam gdzie my razem:evil_lol: Macie swoje super miejsca tylko dla was :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Sonka95 napisał(a):Macie swoje super miejsca tylko dla was :cool3: bo nikt nie jest tak trzepnięty żeby tam włazić,tylko ja:evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 No to pochwal się zdjęciem do dowodu jutro :cool3: Mój czeka na mnie w PL i nawet nie wiem kiedy go odbiorę :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 magdabroy napisał(a):No to pochwal się zdjęciem do dowodu jutro :cool3: Mój czeka na mnie w PL i nawet nie wiem kiedy go odbiorę :roll: niee,na takich zdjęciach wychodzę bardzo szpetnie...:tard: Quote
*Magda* Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):niee,na takich zdjęciach wychodzę bardzo szpetnie...:tard: My to ocenimy :mad: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 magdabroy napisał(a):My to ocenimy :mad: właśnie dlatego ,nie pokażę,bo siara będzie:eviltong: Quote
*Magda* Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):właśnie dlatego ,nie pokażę,bo siara będzie:eviltong: Możesz wysłać na PW :razz: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 magdabroy napisał(a):Możesz wysłać na PW :razz: se wymyśliłaś...:eviltong: Quote
*Magda* Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):se wymyśliłaś...:eviltong: Jutro czekam na PW ze zdjęciem i już :mad: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 magdabroy napisał(a):Jutro czekam na PW ze zdjęciem i już :mad: se czekaj :diabloti: wszak cierpliwość jest cnotą... Quote
*Magda* Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):se czekaj :diabloti: wszak cierpliwość jest cnotą... Dlatego ja cnotę straciłam dawno temu :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 magdabroy napisał(a):Dlatego ja cnotę straciłam dawno temu :evil_lol: co Ty nie powiesz...:evil_lol: ja nie należę do najbardziej cierpliwych osób,choć to zależny od tego jak bardzo czegoś chcę,na pewne rzeczy warto czekać ,jeśli trzeba;) Quote
łamAga Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 magdabroy napisał(a):Dlatego ja cnotę straciłam dawno temu :evil_lol: :crazyeye: ja myślałam że Ty dziewica jeszcze jestes :eviltong: ja też chętnie zdjęcie obajrzę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ależ zdjęcia Luny będą jutro...:diabloti: Quote
*Magda* Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 dOgLoV napisał(a)::crazyeye: ja myślałam że Ty dziewica jeszcze jestes :eviltong: Jestem dziewicą... ale w uchu :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 magdabroy napisał(a):Jestem dziewicą... ale w uchu :evil_lol: a fe , ja w uchu nie mam pipki :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 dOgLoV napisał(a):a fe , ja w uchu nie mam pipki :diabloti: Je tez tam nie mam pipki, ale tam jestem dziewicą :evil_lol: Quote
Recommended Posts