Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Tak nosi czerwoną:) Sąsiadka mówi że musi nosić czerwoną, bo jej się strasznie podoba Kaja i nie chce jej zaczarować:) Ale w większości chodzimy na szelkach, bo tylko na nich potrafi iść przy nodze i nie ciągnąć. A propos szczeniaczka- ja też z chęcią bym chciała i powoli planuję czarnego labradorka do kolekcji:) Bo oprócz Kai mam jeszcze jamnika (kupiony po śmierci mojego poprzedniego jamnika, Maksia), który ma pół roku- tylko że jamnik kupiony z większym rozsądkiem niż Kaja- ma rodowód. Po przygodach z Kają i jej niechęcią do suk wolałam postawić na coś bardziej sprawdzonego (bo według pani behawiorystki jak na taką socjalizację z psami to powinna być skarbem a nie diabłem, więc przyczyna leży podobno w genach:angryy:)

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

biegałam dzisiaj z Lunką i prawie se łeb rozbiłam,jestem chyba ślepa bo potknęłam się o ułamaną gałąź:evil_lol:Nie wyrżnęłam się co prawda ,ale musiałam wyglądać strasznie głupio próbując trzymać równowagę.

Jutro idę zrobić sobie foteczkę do dowodu(miałam tymczasowy i muszę już nowy zrobić) także Lunkę czeka jutro spacer po mieście:diabloti: a z miasta idźmy do lasu i to będzie dla Luny frajda bo idzie z nami moja mama:p Lunka bardzo się cieszy jak mamy kompana do spacerów:p

Śniło mi się,że wzięłam dorosłego ONka od kogoś,kto chciał oddać psa...:???: i chodziliśmy na spacery w trójkę,a Luna była przypięta do tego psa i przez to była baaaaardzo grzeczna:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Kaaasia napisał(a):
Cześć dziewczynki :smile:

hej :p

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
To jutro się super spacer szykuje :) Moja to lubi właśnie jak idziemy z całą rodzinką :loveu:

hmm na pewno będzie dla Luny radocha,chociaż najlepiej nam we dwie spacerować,bo nikt inny nie wlezie tam gdzie my razem:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
hmm na pewno będzie dla Luny radocha,chociaż najlepiej nam we dwie spacerować,bo nikt inny nie wlezie tam gdzie my razem:evil_lol:

Macie swoje super miejsca tylko dla was :cool3:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Macie swoje super miejsca tylko dla was :cool3:

bo nikt nie jest tak trzepnięty żeby tam włazić,tylko ja:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
No to pochwal się zdjęciem do dowodu jutro :cool3: Mój czeka na mnie w PL i nawet nie wiem kiedy go odbiorę :roll:

niee,na takich zdjęciach wychodzę bardzo szpetnie...:tard:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
My to ocenimy :mad:

właśnie dlatego ,nie pokażę,bo siara będzie:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Możesz wysłać na PW :razz:

se wymyśliłaś...:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jutro czekam na PW ze zdjęciem i już :mad:

se czekaj :diabloti: wszak cierpliwość jest cnotą...

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Dlatego ja cnotę straciłam dawno temu :evil_lol:

co Ty nie powiesz...:evil_lol:

ja nie należę do najbardziej cierpliwych osób,choć to zależny od tego jak bardzo czegoś chcę,na pewne rzeczy warto czekać ,jeśli trzeba;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dlatego ja cnotę straciłam dawno temu :evil_lol:

:crazyeye:

ja myślałam że Ty dziewica jeszcze jestes :eviltong:

ja też chętnie zdjęcie obajrzę :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ależ zdjęcia Luny będą jutro...:diabloti: