Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='Angi']http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik011_zps3966ca87.jpg samojebki są spoko! :D :evil_lol: ze ryj(mój) krzywy to nie szkodzi... Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 ooo sweet focia :loveu::loveu::loveu::loveu: ładnie się Lunka bawiła :loveu: widać że dzień jej się udał :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):ooo sweet focia :loveu::loveu::loveu::loveu: ładnie się Lunka bawiła :loveu: widać że dzień jej się udał :loveu: :oops: 3h na dworze i dzień jest ok :) następne spotkanie z kolegami Luny w sobotę i niedzielę Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 marta.k9080 napisał(a)::oops: 3h na dworze i dzień jest ok :) następne spotkanie z kolegami Luny w sobotę i niedzielę dobrze ze ma taką pańcie jak Ty :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):dobrze ze ma taką pańcie jak Ty :loveu: :oops: ojeju dzięki... Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 marta.k9080 napisał(a)::oops: ojeju dzięki... ależ proszę , sama prawda ;) większości ludzi wychodzi z psami w koło bloku na siku i myśli że pies jest szczęśliwy .... Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):ależ proszę , sama prawda ;) większości ludzi wychodzi z psami w koło bloku na siku i myśli że pies jest szczęśliwy .... racja niestety,ilu ja takich "spacerowiczy" widzę:shake: a dla psa ruch to podstawa.... Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 mnie i tak najbardziej rozwala jak ktoś mówi że ma podwórko to pies jest szczęśliwy :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):mnie i tak najbardziej rozwala jak ktoś mówi że ma podwórko to pies jest szczęśliwy :roll: wątpię,żeby Luna była szczęśliwa będąc tylko na podwórku,chyba jednak woli być w bloku i chodzic na kilku godzinne spacery w RÓŻNE miejsca... Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):wątpię,żeby Luna była szczęśliwa będąc tylko na podwórku,chyba jednak woli być w bloku i chodzic na kilku godzinne spacery w RÓŻNE miejsca... dokładnie tak ! nasze psy maja do dyspozycji na prawde duze podwórko a byś widziała jaki szał radości jest kiedy bierzemy smycze do rąk , Qwenda aż płacze z radości ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):dokładnie tak ! nasze psy maja do dyspozycji na prawde duze podwórko a byś widziała jaki szał radości jest kiedy bierzemy smycze do rąk , Qwenda aż płacze z radości ;) jak kiedyś będę miała dom z ogrodem to nic się nie zmieni w naszych zwyczajach spacerowych,ciągle w jednym miejscu to oszaleć można:shake: Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak kiedyś będę miała dom z ogrodem to nic się nie zmieni w naszych zwyczajach spacerowych,ciągle w jednym miejscu to oszaleć można:shake: niektórzy myśla że siedzenie na dworze jest powodem do radości , mojej znajomej z pracy pies jeszcze w życiu nie był na spacerze :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):niektórzy myśla że siedzenie na dworze jest powodem do radości , mojej znajomej z pracy pies jeszcze w życiu nie był na spacerze :roll: słów brak...już dawno stwierdziłam,że ludzie wyrzekli się rozumu i niestety mam rację... Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):słów brak...już dawno stwierdziłam,że ludzie wyrzekli się rozumu i niestety mam rację... taaaa :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):taaaa :roll: koniec ze spacerami,Luna ma balkon=świeże powietrze:diabloti: Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):koniec ze spacerami,Luna ma balkon=świeże powietrze:diabloti: ooooooooooo ! to jest myśl , po co sie przemęczać bedziesz miała wiecej czasu na dogo :multi: Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):ooooooooooo ! to jest myśl , po co sie przemęczać bedziesz miała wiecej czasu na dogo :multi: i żadnych kleszczy...tylko musiałabym jakąś trawkę na balkonie mieć,żeby Luna się załatwiała...:diabloti: Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):i żadnych kleszczy...tylko musiałabym jakąś trawkę na balkonie mieć,żeby Luna się załatwiała...:diabloti: na kibel ją naucz albo nie wstrzymuje :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik006_zpsdbc5ca77.jpg - słodziutkaa :loveu: Co do kleszczy, jeszcze nie miałam przyjemności :evil_lol: Ale sezon się zaczyna, wszystko przede mną, a jak znajdę go na Pixelu to chyba zemdleję:mdleje: Quote
Pixeloza Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):na kibel ją naucz albo nie wstrzymuje :diabloti: chciałabym to zobaczyć :evil_lol: Quote
Leokadia Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Chociaż wiecie co coraz więcj zaczyna się zmieniać jeśli chodzi o spacery z psem, spotykam coraz więcej psiarzy którzy pomimo, że mają dom z ogrodem chętnie spacerują ze swoim psem, i to się im bardzo chwali,bo może reszta zacznie brać z nich przykład;) Quote
Sonka95 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 dOgLoV napisał(a):na kibel ją naucz albo nie wstrzymuje :diabloti: :diabloti: Doberek :) Quote
Guest wolfheart Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 hello :) brzydki dzisiaj dzień mamy,szaro,buro i ponuro...zdjęć nie mam na dzisiaj,bo zapomniałam telefonu:roll: Kleszcze dwa z Luny wyjęłam,no cholera jasna wścieknę się chyba.Zaczynam obmyślać coraz to bardziej wyrafinowaną zemstę...palenie ich na kuchence jest zbyt szybkie:diabloti: Jakoś leniwie poza tym,Luna se podsypia,ja wypiłam 3.kawę i jakoś kopa energii też nie mam... Quote
Recommended Posts