Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ooo sweet focia :loveu::loveu::loveu::loveu:

ładnie się Lunka bawiła :loveu: widać że dzień jej się udał :loveu:

:oops:
3h na dworze i dzień jest ok :) następne spotkanie z kolegami Luny w sobotę i niedzielę

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:oops:
3h na dworze i dzień jest ok :) następne spotkanie z kolegami Luny w sobotę i niedzielę

dobrze ze ma taką pańcie jak Ty :loveu:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
dobrze ze ma taką pańcie jak Ty :loveu:

:oops: ojeju dzięki...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:oops: ojeju dzięki...

ależ proszę , sama prawda ;) większości ludzi wychodzi z psami w koło bloku na siku i myśli że pies jest szczęśliwy ....

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ależ proszę , sama prawda ;) większości ludzi wychodzi z psami w koło bloku na siku i myśli że pies jest szczęśliwy ....

racja niestety,ilu ja takich "spacerowiczy" widzę:shake: a dla psa ruch to podstawa....

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
mnie i tak najbardziej rozwala jak ktoś mówi że ma podwórko to pies jest szczęśliwy :roll:

wątpię,żeby Luna była szczęśliwa będąc tylko na podwórku,chyba jednak woli być w bloku i chodzic na kilku godzinne spacery w RÓŻNE miejsca...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
wątpię,żeby Luna była szczęśliwa będąc tylko na podwórku,chyba jednak woli być w bloku i chodzic na kilku godzinne spacery w RÓŻNE miejsca...

dokładnie tak !

nasze psy maja do dyspozycji na prawde duze podwórko a byś widziała jaki szał radości jest kiedy bierzemy smycze do rąk , Qwenda aż płacze z radości ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
dokładnie tak !

nasze psy maja do dyspozycji na prawde duze podwórko a byś widziała jaki szał radości jest kiedy bierzemy smycze do rąk , Qwenda aż płacze z radości ;)

jak kiedyś będę miała dom z ogrodem to nic się nie zmieni w naszych zwyczajach spacerowych,ciągle w jednym miejscu to oszaleć można:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jak kiedyś będę miała dom z ogrodem to nic się nie zmieni w naszych zwyczajach spacerowych,ciągle w jednym miejscu to oszaleć można:shake:

niektórzy myśla że siedzenie na dworze jest powodem do radości , mojej znajomej z pracy pies jeszcze w życiu nie był na spacerze :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
niektórzy myśla że siedzenie na dworze jest powodem do radości , mojej znajomej z pracy pies jeszcze w życiu nie był na spacerze :roll:

słów brak...już dawno stwierdziłam,że ludzie wyrzekli się rozumu i niestety mam rację...

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
taaaa :roll:

koniec ze spacerami,Luna ma balkon=świeże powietrze:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
koniec ze spacerami,Luna ma balkon=świeże powietrze:diabloti:

ooooooooooo ! to jest myśl , po co sie przemęczać bedziesz miała wiecej czasu na dogo :multi:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ooooooooooo ! to jest myśl , po co sie przemęczać bedziesz miała wiecej czasu na dogo :multi:

i żadnych kleszczy...tylko musiałabym jakąś trawkę na balkonie mieć,żeby Luna się załatwiała...:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
i żadnych kleszczy...tylko musiałabym jakąś trawkę na balkonie mieć,żeby Luna się załatwiała...:diabloti:

na kibel ją naucz albo nie wstrzymuje :diabloti:

Posted

Chociaż wiecie co coraz więcj zaczyna się zmieniać jeśli chodzi o spacery z psem, spotykam coraz więcej psiarzy którzy pomimo, że mają dom z ogrodem chętnie spacerują ze swoim psem, i to się im bardzo chwali,bo może reszta zacznie brać z nich przykład;)

Guest wolfheart
Posted

hello :)

brzydki dzisiaj dzień mamy,szaro,buro i ponuro...zdjęć nie mam na dzisiaj,bo zapomniałam telefonu:roll: Kleszcze dwa z Luny wyjęłam,no cholera jasna wścieknę się chyba.Zaczynam obmyślać coraz to bardziej wyrafinowaną zemstę...palenie ich na kuchence jest zbyt szybkie:diabloti:

Jakoś leniwie poza tym,Luna se podsypia,ja wypiłam 3.kawę i jakoś kopa energii też nie mam...