Besti Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nadrobiłam:eviltong: Cześć Dziewczyny! Właśnie widziałam na miniaturce nowe szelki, myślałam że są różowe. Na prawdę bardzo gustownie w nich wygląda, jak dorosła ONka:) Nie wiem jak Wy biegacie te 3km, ja czasami szybciej po schodach wejdę to sapie:shake: Chyba zły znak... Quote
Guest wolfheart Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :smile: To miałaś dziś cieplej niż ja, bo u mnie dziś tylko 11-12 stopni było :roll: Jak Lunka pięknie wygląda w tych szeleczkach :loveu: Ja też jestem bardzo zadowolona z zakupu norwegów ;-) [quote name='dOgLoV']hejka ;-) ale ona łądnie wygląda w tych szeleczkach :loveu::loveu::loveu::loveu: i jakie ma śliczne uchole :loveu::loveu::loveu::loveu: ale się fajnie bawiła we wodzie :loveu: [quote name='Kaaasia']Lunka sobie poszalała w wodzie :loveu: [quote name='unikatowydiament']Lunka:loveu: wydrap ją za uszkiem od Nas:smile: [quote name='Besti']Nadrobiłam:eviltong: Cześć Dziewczyny! Właśnie widziałam na miniaturce nowe szelki, myślałam że są różowe. Na prawdę bardzo gustownie w nich wygląda, jak dorosła ONka:) Nie wiem jak Wy biegacie te 3km, ja czasami szybciej po schodach wejdę to sapie:shake: Chyba zły znak... Dziewczyno,my już 5km dzisiaj zrobiłyśmy:diabloti: Luna jest dorosła ma 18mieś:evil_lol: Dziękuję Wam :p Przekazałam Lunce te komplementy:p Zimo wróć:placz: bo po Lunie łaził dzisiaj kleszcz,zauważyłam go w domu i od razu z niej zdjęłam.Wzięłam to paskudztwo pesetą i spaliłam nad kuchenką:diabloti: Po panu Rocky'ego też łaził kleszcz. Ja sto razy się sprawdzałam czy i po mnie nie łazi.A mam spray na to świństwo,muszę pryskać na ubranie. Wiecie,że Luna kiedyś bała się nawet szeleszczącej na dworze torebki... ...a dzisiaj,wzięła sobie paczkę po chipsach do zabawy:multi: Quote
Besti Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 18miesięcy to duży szczeniak przecie:eviltong: Właśnie trzeba coś kombinować na te kleszcze bo zaczyna się "sezon"... Już jednego w święta podwórkowemu kotu był wyciągany bleeeeeeee Quote
Guest wolfheart Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ja od razu wyczesałam Lunkę FURminatorem,żeby wszystko wyczesać tak dla pewności... Quote
łamAga Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 no niestety okres kleszczowy sie zaczyna :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 To zdecydowanie obrzydza mi wiosnę. Quote
Guest wolfheart Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Chyba wpadnę w paranoję, chociaż wiem ,że reaguję jak głupia na robaki ale one brzydzą mnie do takiego stopnia,że mam ochotę uciec z lasu jak coś na mnie usiądzie. Quote
łamAga Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 ja tez nie nawidze robali , wczoraj jak robilismy płot to wyszedl nam z tego starego taki wielki ogromny pająk jakie mamy w studni afeeeee , Sebastian go szybko zdrepnal zebym nie widziała bo wiedzial ze wtedy bedzie panika i bede sie bała podejść do płota ale ja go niestety zauważyłam :roll: Quote
Sonka95 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ja to dzisiaj na polanie zaczęłam piszczeć , bo te głupie pająki musiały akurat na mnie wchodzić :diabloti: mrówki jeszcze zniosę , ale pająków już nie ... Quote
Guest wolfheart Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Dlatego całą wiosnę całe lato będę pryskała się anty insektowym sprayem ehh Quote
*Magda* Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Dobry wieczór Marta i Lunka :) Ja zakropiłam Torę i Lunę już na początku marca, teraz była powtórka :) Quote
łamAga Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór Marta i Lunka :) Ja zakropiłam Torę i Lunę już na początku marca, teraz była powtórka :) oooooo masz dwa psy ?? :crazyeye::diabloti: Quote
*Magda* Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 dOgLoV napisał(a):oooooo masz dwa psy ?? :crazyeye::diabloti: Miało być Lumpka :oops::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 magdabroy napisał(a):Miało być Lumpka :oops::eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
Besti Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Mnie dzisiaj zaatakował zaskroniec albo żmija- cholera wie co to było ale długie i wijące:mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Besti napisał(a):Mnie dzisiaj zaatakował zaskroniec albo żmija- cholera wie co to było ale długie i wijące:mdleje: a je*łaś to coś w łeb?ja bym je*ła... Quote
*Magda* Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Besti napisał(a):Mnie dzisiaj zaatakował zaskroniec albo żmija- cholera wie co to było ale długie i wijące:mdleje: Jakby ugryzło, to byłaby różnica, bo zaskroniec nie jest jadowity w przeciwieństwie do żmii :roll: Quote
Leokadia Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 I takie walnięcie w łeb to chyba nielegalne, bo oba są pod ochroną. Quote
Kaaasia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 marta.k9080 napisał(a):a je*łaś to coś w łeb?ja bym je*ła... Ja jak zobaczyłam takie coś to zwiewałam :evil_lol: Quote
aganela Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 leónowa napisał(a):I takie walnięcie w łeb to chyba nielegalne, bo oba są pod ochroną. tak wszystkie gatunki gadów są w PL pod ochroną, dokładnie zaskroniec nic nie zrobi, gorzej ze żmiją, jadowita, ale to nie mamba czarna:P -jak miało zygzaki to to była żmija,a jak żółte plamki na łbie to to był zaskorniec. Ogólnie ona nie atakują, chyba, że się na nie nadepnie lub poczują się zagrożone... To szele nie są z różową taśmą??? Ja myślałam, że tak... ja bym chyba wzieła z odblaskiem, jAkbym brała takie ''klasyczne''..:) Quote
Guest wolfheart Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Raczej bym się nie zastanawiała czy to paskudztwo jest pod ochrona jakby chciało mnie/Lunkę ukąsić:roll: Przyznam szczerze ,że wyleciało mi z głowy ,że są pod ochroną:oops: Lunie ładnie w czerwieni :lol: za różem nie przepadam,tylko raz miałyśmy różową tasiemkę na obroży. Hello :) Ciepło 18'C to sobie spacerek nad Wisłę zrobiłyśmy...za chwilę będą świeżutkie foteczki:p Quote
Leokadia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jak byście nie zaczęły panikować, tylko w zostawiły w spokoju i odeszły to nic by wam wąż nie zrobił. Popatrz tez czasem na inne zwierzaki a nie tylko o sobie, bo to od ciebie zależy czy potencjalnie ci ten wąż krzywdę zrobi.. Gdyby każdy ciebie miał walić w łeb za to, że podejrzewają cię o zrobienie krzywdy to chyba nie było by miło,nie? Quote
Guest wolfheart Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 leónowa napisał(a):Jak byście nie zaczęły panikować, tylko w zostawiły w spokoju i odeszły to nic by wam wąż nie zrobił. Popatrz tez czasem na inne zwierzaki a nie tylko o sobie, bo to od ciebie zależy czy potencjalnie ci ten wąż krzywdę zrobi.. Gdyby każdy ciebie miał walić w łeb za to, że podejrzewają cię o zrobienie krzywdy to chyba nie było by miło,nie? Pewnie ,że nie.Ja węża nie spotkałam ,tylko przypuszczam ,że gdyby już prawie wpijał zęby w nas ,a raczej w Lunę to bym jednak go walnęła:roll: Co nie znaczy ,że ścigałabym go celem zabicia. Kocham zwierzaki.Nie przepadam za płazami i gadami w szczególności wężami ,ale nie zamierzam urządzać z tego powodu krwawej masakry. :ylsuper: Quote
Recommended Posts