łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Neron z Qwendi zawsze na spacerze sie kąpią :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Jak zrobi się ciepło to będę chodziła z Lunką nad Wisłę,tam się może kapać do woli,a nie w tej smrodliwej rzeczce...:mad: Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']Jak zrobi się ciepło to będę chodziła z Lunką nad Wisłę,tam się może kapać do woli,a nie w tej smrodliwej rzeczce...:mad:[/QUOTE] później pewnie śmierdzi namaxa , znam to skądś :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 no i dlatego musiała się w domu umyć,bo ja niekoniecznie chcę czuć te smrody w nocy,skoro ju śpimy razem... Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']no i dlatego musiała się w domu umyć,bo ja niekoniecznie chcę czuć te smrody w nocy,skoro ju śpimy razem...[/QUOTE] no dokładnie ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 dziś znowu mam dzień w którym dopada mnie niczym nie przemożony żal,że mam tylko jednego ONka:-( a marzę najbardziej o czarnym długowłosym,one są takie piękne:loveu: Quote
Sonka95 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Hej :) My to w okolicy też mamy takie jakby jeziorko jak kiedyś do niego weszła Sonia to tak śmierdziała , ze nie wiem co :crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Sonka95']Hej :) My to w okolicy też mamy takie jakby jeziorko jak kiedyś do niego weszła Sonia to tak śmierdziała , ze nie wiem co :crazyeye:[/QUOTE] A ludzie to świnie niestety,wrzucają do wody co popadnie...a ,że rzeczka jest przy działkach to przesiadują tam też żule...pełno butelek i puszek po piwie leży ehh dzisiaj usuwałam z drogi rozbite butelki po piwsku...rozrzuciłam je tam gdzie te jełopy rąbią drewno,na ich rzeczy (worki,wózek ) niech się pokaleczą:p Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']dziś znowu mam dzień w którym dopada mnie niczym nie przemożony żal,że mam tylko jednego ONka:-( a marzę najbardziej o czarnym długowłosym,one są takie piękne:loveu:[/QUOTE] a ja sie ciesze ze mam tylko jednego heh Quote
Sonka95 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']A ludzie to świnie niestety,wrzucają do wody co popadnie...a ,że rzeczka jest przy działkach to przesiadują tam też żule...pełno butelek i puszek po piwie leży ehh dzisiaj usuwałam z drogi rozbite butelki po piwsku...rozrzuciłam je tam gdzie te jełopy rąbią drewno,na ich rzeczy (worki,wózek ) niech się pokaleczą:p[/QUOTE] No te butelki i najróżniejsze rzeczy w wodzi są okropne :shake: My to jak jeździmy nad jezioro to tam pełno najróżniejszych rzeczy nie tylko w wodzie , ale tez na lądzie :roll: Przyjadą zostawią i odjeżdżają :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja sie ciesze ze mam tylko jednego heh[/QUOTE] :evil_lol: pisałam nawet z dwiema hodowlami ,ale mają czarne DONki po 2500-3000zł:shake: a to na chwilę obecną o wiele za drogo dla mnie Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']nio taka cena to standard :roll:[/QUOTE] niestety czarne DONki są drogie...:-( Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']niestety czarne DONki są drogie...:-([/QUOTE] Chyba, że znajdzie się jakiś niewystawowy ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba, że znajdzie się jakiś niewystawowy ;)[/QUOTE] z moim szczęściem raczej nie..wystawy mnie zupełnie nie kręcą ;) patrzę na hodowle w myśl "rasowy-rodowodowy" i nie chce już niespodzianek behawioralnych.... Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']z moim szczęściem raczej nie..wystawy mnie zupełnie nie kręcą ;) patrzę na hodowle w myśl "rasowy-rodowodowy" i nie chce już niespodzianek behawioralnych....[/QUOTE] Zawsze możesz podpytać w hodowli jak pojawi się miot, czy jest jakieś szczenie niewystawowe ;) Może akurat coś się trafi :) Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Zawsze możesz podpytać w hodowli jak pojawi się miot, czy jest jakieś szczenie niewystawowe ;) Może akurat coś się trafi :)[/QUOTE] niby mogę...jak już to w drugiej połowie roku bym się rozglądała...bo wiem ,że dołożę wszelkich starań by mieć go w tym roku:diabloti: Quote
M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']dziś znowu mam dzień w którym dopada mnie niczym nie przemożony żal,że mam tylko jednego ONka:-( a marzę najbardziej o czarnym długowłosym,one są takie piękne:loveu:[/QUOTE] A co się dzieje? Chcesz drugiego burka? Wystawianie Onków na polskich wystawach to koszmar jakiś... Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='M&S'] Wystawianie Onków na polskich wystawach to koszmar jakiś...[/QUOTE] W Niemczech są wystawiane tak samo, niestety :( Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='M&S']A co się dzieje? Chcesz drugiego burka?[/QUOTE] zawsze chciałam więcej niż jednego psa a chcę czarnego DONka odkąd zobaczyłam ,że takie piękne są....:loveu: Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 ale wystawianie jest beznadziejne .... nie polecam :shake: mam filmiki z wystaw , niestety nie tutaj ale w weekend Ci pokaże , totalna porażka ! Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ale wystawianie jest beznadziejne .... nie polecam :shake: mam filmiki z wystaw , niestety nie tutaj ale w weekend Ci pokaże , totalna porażka ![/QUOTE] wiem,to nie moja bajka.. Quote
M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']W Niemczech są wystawiane tak samo, niestety :([/QUOTE] Nie wiem jak jest w Austrii, bo Onki chyba chodzą innego dnia niz my, ale muszę to sprawdzić. [quote name='marta.k9080']zawsze chciałam więcej niż jednego psa a chcę czarnego DONka odkąd zobaczyłam ,że takie piękne są....:loveu:[/QUOTE] Ładne są:) [quote name='dOgLoV']ale wystawianie jest beznadziejne .... nie polecam :shake: mam filmiki z wystaw , niestety nie tutaj ale w weekend Ci pokaże , totalna porażka ![/QUOTE] Nie wygląda to zachęcająco. Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Na pewno bym spróbowała z nim IPO ,bo Luna się do tego nie nadaje,a ja bardzo lubię taką aktywność... Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='M&S'] Nie wygląda to zachęcająco.[/QUOTE] mało tego trzeba uważać żeby nie zostać zdeptanym i straszny hałas robią .... Quote
Recommended Posts