Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Jak zrobi się ciepło to będę chodziła z Lunką nad Wisłę,tam się może kapać do woli,a nie w tej smrodliwej rzeczce...:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']Jak zrobi się ciepło to będę chodziła z Lunką nad Wisłę,tam się może kapać do woli,a nie w tej smrodliwej rzeczce...:mad:[/QUOTE]

później pewnie śmierdzi namaxa , znam to skądś :roll:

Guest wolfheart
Posted

no i dlatego musiała się w domu umyć,bo ja niekoniecznie chcę czuć te smrody w nocy,skoro ju śpimy razem...

Guest wolfheart
Posted

dziś znowu mam dzień w którym dopada mnie niczym nie przemożony żal,że mam tylko jednego ONka:-(

a marzę najbardziej o czarnym długowłosym,one są takie piękne:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Hej :)

My to w okolicy też mamy takie jakby jeziorko jak kiedyś do niego weszła Sonia to tak śmierdziała , ze nie wiem co :crazyeye:[/QUOTE]

A ludzie to świnie niestety,wrzucają do wody co popadnie...a ,że rzeczka jest przy działkach to przesiadują tam też żule...pełno butelek i puszek po piwie leży ehh
dzisiaj usuwałam z drogi rozbite butelki po piwsku...rozrzuciłam je tam gdzie te jełopy rąbią drewno,na ich rzeczy (worki,wózek ) niech się pokaleczą:p

Posted

[quote name='marta.k9080']dziś znowu mam dzień w którym dopada mnie niczym nie przemożony żal,że mam tylko jednego ONka:-(

a marzę najbardziej o czarnym długowłosym,one są takie piękne:loveu:[/QUOTE]

a ja sie ciesze ze mam tylko jednego heh

Posted

[quote name='marta.k9080']A ludzie to świnie niestety,wrzucają do wody co popadnie...a ,że rzeczka jest przy działkach to przesiadują tam też żule...pełno butelek i puszek po piwie leży ehh
dzisiaj usuwałam z drogi rozbite butelki po piwsku...rozrzuciłam je tam gdzie te jełopy rąbią drewno,na ich rzeczy (worki,wózek ) niech się pokaleczą:p[/QUOTE]

No te butelki i najróżniejsze rzeczy w wodzi są okropne :shake: My to jak jeździmy nad jezioro to tam pełno najróżniejszych rzeczy nie tylko w wodzie , ale tez na lądzie :roll: Przyjadą zostawią i odjeżdżają :angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja sie ciesze ze mam tylko jednego heh[/QUOTE]

:evil_lol:

pisałam nawet z dwiema hodowlami ,ale mają czarne DONki po 2500-3000zł:shake: a to na chwilę obecną o wiele za drogo dla mnie

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nio taka cena to standard :roll:[/QUOTE]

niestety czarne DONki są drogie...:-(

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Chyba, że znajdzie się jakiś niewystawowy ;)[/QUOTE]

z moim szczęściem raczej nie..wystawy mnie zupełnie nie kręcą ;) patrzę na hodowle w myśl "rasowy-rodowodowy" i nie chce już niespodzianek behawioralnych....

Posted

[quote name='marta.k9080']z moim szczęściem raczej nie..wystawy mnie zupełnie nie kręcą ;) patrzę na hodowle w myśl "rasowy-rodowodowy" i nie chce już niespodzianek behawioralnych....[/QUOTE]

Zawsze możesz podpytać w hodowli jak pojawi się miot, czy jest jakieś szczenie niewystawowe ;) Może akurat coś się trafi :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Zawsze możesz podpytać w hodowli jak pojawi się miot, czy jest jakieś szczenie niewystawowe ;) Może akurat coś się trafi :)[/QUOTE]

niby mogę...jak już to w drugiej połowie roku bym się rozglądała...bo wiem ,że dołożę wszelkich starań by mieć go w tym roku:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']dziś znowu mam dzień w którym dopada mnie niczym nie przemożony żal,że mam tylko jednego ONka:-(

a marzę najbardziej o czarnym długowłosym,one są takie piękne:loveu:[/QUOTE]

A co się dzieje? Chcesz drugiego burka?

Wystawianie Onków na polskich wystawach to koszmar jakiś...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='M&S']A co się dzieje? Chcesz drugiego burka?[/QUOTE]

zawsze chciałam więcej niż jednego psa
a chcę czarnego DONka odkąd zobaczyłam ,że takie piękne są....:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale wystawianie jest beznadziejne .... nie polecam :shake: mam filmiki z wystaw , niestety nie tutaj ale w weekend Ci pokaże , totalna porażka ![/QUOTE]

wiem,to nie moja bajka..

Posted

[quote name='magdabroy']W Niemczech są wystawiane tak samo, niestety :([/QUOTE]

Nie wiem jak jest w Austrii, bo Onki chyba chodzą innego dnia niz my, ale muszę to sprawdzić.

[quote name='marta.k9080']zawsze chciałam więcej niż jednego psa
a chcę czarnego DONka odkąd zobaczyłam ,że takie piękne są....:loveu:[/QUOTE]

Ładne są:)

[quote name='dOgLoV']ale wystawianie jest beznadziejne .... nie polecam :shake: mam filmiki z wystaw , niestety nie tutaj ale w weekend Ci pokaże , totalna porażka ![/QUOTE]

Nie wygląda to zachęcająco.

Guest wolfheart
Posted

Na pewno bym spróbowała z nim IPO ,bo Luna się do tego nie nadaje,a ja bardzo lubię taką aktywność...