Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='M&S']Luna, dla własnego bezpieczeństwa nie sęp;)[/QUOTE] jakoś nie sępiła...:evil_lol: Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']jakoś nie sępiła...:evil_lol:[/QUOTE] Telepatia;) Quote
*Magda* Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 A co miała sępić jak Marta je kanapki bez mięsa :evil_lol: Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='magdabroy']A co miała sępić jak Marta je kanapki bez mięsa :evil_lol:[/QUOTE] Może chlebek, serek:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Jadłam serek Almette pomidorowy na waflach ryżowych zamiast chleba...fakt,dla Luny to niezbyt smakowite Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='M&S']Serek pyszny, wafle niekoniecznie....[/QUOTE] wafle ze solą morską,lubię takie dosmaczane bo zwykłe to mdłe są Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']wafle ze solą morską,lubię takie dosmaczane bo zwykłe to mdłe są[/QUOTE] No chyba, że dosmaczane;) Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 brzmi smakowicie ;) ja sie ostatnio tyle naczytałam i nasluchałam o tym co znajduje sie w wędlinach mięsach itd że chyba też będe wegetarianką :roll: Quote
Ana :) Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 o ja też lubię wafle :D najlepiej takie z czekoladą :) Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='dOgLoV']brzmi smakowicie ;) ja sie ostatnio tyle naczytałam i nasluchałam o tym co znajduje sie w wędlinach mięsach itd że chyba też będe wegetarianką :roll:[/QUOTE] polecam wegetarianizm ,ja się czuję świetnie od 9lat na tej diecie :p tez dzisiaj czytałam Fakt,fuj aż ciarki przechodzą... Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 no :roll: jak jechalismy do pracy to w radiu mówili że 98% kiełbasy składa sie z wody a ryba wędzona nie jest wędzona tylko malowana itd :roll: juz nie mówiąc o tych wszystkich aferach z padlina czy chorymi zwierzetami przerabianymi na jedzenie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 brrr...zastanawiam się na poważnie teraz,ile tego świństwa zjada Luna... Ona dostaje mięso mielone różnego rodzaju(wieprzowina,cielęcina....),kurczaka,rybę...Wszystko co dla niej kupujemy jest świeże,wygląda na dobre,smakuje jej...mam nadzieję,że tak jest,a nie że np.kurczak był czymś tam zrobiony żeby udawał tylko świeżego :shake: Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']brrr...zastanawiam się na poważnie teraz,ile tego świństwa zjada Luna... Ona dostaje mięso mielone różnego rodzaju(wieprzowina,cielęcina....),kurczaka,rybę...Wszystko co dla niej kupujemy jest świeże,wygląda na dobre,smakuje jej...mam nadzieję,że tak jest,a nie że np.kurczak był czymś tam zrobiony żeby udawał tylko świeżego :shake:[/QUOTE] hmmmm szczerze mówiąć to mi sie wydaję że nigdzie nie ma świeżego towaru .... chyba ze sami zabijemy świnie którą sami wychodowaliśmy i wiemy że jadła tylko zdrową żywność .... Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='dOgLoV']hmmmm szczerze mówiąć to mi sie wydaję że nigdzie nie ma świeżego towaru .... chyba ze sami zabijemy świnie którą sami wychodowaliśmy i wiemy że jadła tylko zdrową żywność ....[/QUOTE] to jest takie chamskie...żeby kasa i opchnięcie towaru było ponad uczciwością i troską o zdrowie konsumentów Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 no niestety , parówki które tak uwielbiam to podobno w 90 %tach papier toaletowy :flaming: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='dOgLoV']no niestety , parówki które tak uwielbiam to podobno w 90 %tach papier toaletowy :flaming:[/QUOTE] o rany...:crazyeye: Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']o rany...:crazyeye:[/QUOTE] ostatnio jak jem cos mięsnego to mam dziwne myśli .... Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ostatnio jak jem cos mięsnego to mam dziwne myśli ....[/QUOTE] nie dziwię Ci się wcale... No wow,Luna przed chwila wreszcie zjadła swoje śniadanie:roll: Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']nie dziwię Ci się wcale... No wow,Luna przed chwila wreszcie zjadła swoje śniadanie:roll:[/QUOTE] Ja daje psiakom jeść rano , jak przez 5 min nie zjedzą maja zabrane , nastepne jedzenie jest o 18stej jak zjedza to ok jak nie to po 10 min biorę , na drugi dzień jedzą że aż miło :diabloti: dzisiaj Neron sie rano podobno wypiął na suche , zobaczymy zaraz czy gotowane zje .... Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Luna też dostaje jeść w takich porach ok 9.30 i 18.00 Suche jej rzucałam wczoraj to zjadła ze dwie garście,ale ja chcę żeby jadła mięso i warzywa ,a warzywa oczywiście jej nie pasują :mad: Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna też dostaje jeść w takich porach ok 9.30 i 18.00 Suche jej rzucałam wczoraj to zjadła ze dwie garście,ale ja chcę żeby jadła mięso i warzywa ,a warzywa oczywiście jej nie pasują :mad:[/QUOTE] Ja zawsze chciałam żeby Neron jadł marchewkę , surową na kolor , ale nie dało rady , zjadł ale z jajkiem a jajka mu nie wolno bo się drapie .... teraz wcina aż mu sie uszy trzęsą :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Luna zje ale muszę dobrze przemycić w mięsnym żarciu .... Zamówiłam przed chwila szelki +smycz te co wczoraj oglądam.Smycz wzięłam aż 210cm:evil_lol: jestem głupia... Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna zje ale muszę dobrze przemycić w mięsnym żarciu .... Zamówiłam przed chwila szelki +smycz te co wczoraj oglądam.Smycz wzięłam aż 210cm:evil_lol: jestem głupia...[/QUOTE] dlaczego głupia , dluga smycz to super sprawa , juz sie nie moge doczekać aż Lunke zobacze w tym zestawie :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='dOgLoV']dlaczego głupia , dluga smycz to super sprawa , juz sie nie moge doczekać aż Lunke zobacze w tym zestawie :loveu:[/QUOTE] za długa chyba,ale to dla wygody Luny,żeby była swoboda jak musi iść na smyczy,na spacery do miasta i tak biorę 30cm rączkę:diabloti: też już bym chciała ją w to ubrać Quote
Recommended Posts