Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='M&S']Luna, dla własnego bezpieczeństwa nie sęp;)[/QUOTE]

jakoś nie sępiła...:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Jadłam serek Almette pomidorowy na waflach ryżowych zamiast chleba...fakt,dla Luny to niezbyt smakowite

Guest wolfheart
Posted

[quote name='M&S']Serek pyszny, wafle niekoniecznie....[/QUOTE]

wafle ze solą morską,lubię takie dosmaczane bo zwykłe to mdłe są

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']brzmi smakowicie ;)

ja sie ostatnio tyle naczytałam i nasluchałam o tym co znajduje sie w wędlinach mięsach itd że chyba też będe wegetarianką :roll:[/QUOTE]

polecam wegetarianizm ,ja się czuję świetnie od 9lat na tej diecie :p
tez dzisiaj czytałam Fakt,fuj aż ciarki przechodzą...

Posted

no :roll:

jak jechalismy do pracy to w radiu mówili że 98% kiełbasy składa sie z wody a ryba wędzona nie jest wędzona tylko malowana itd :roll: juz nie mówiąc o tych wszystkich aferach z padlina czy chorymi zwierzetami przerabianymi na jedzenie :roll:

Guest wolfheart
Posted

brrr...zastanawiam się na poważnie teraz,ile tego świństwa zjada Luna...
Ona dostaje mięso mielone różnego rodzaju(wieprzowina,cielęcina....),kurczaka,rybę...Wszystko co dla niej kupujemy jest świeże,wygląda na dobre,smakuje jej...mam nadzieję,że tak jest,a nie że np.kurczak był czymś tam zrobiony żeby udawał tylko świeżego :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']brrr...zastanawiam się na poważnie teraz,ile tego świństwa zjada Luna...
Ona dostaje mięso mielone różnego rodzaju(wieprzowina,cielęcina....),kurczaka,rybę...Wszystko co dla niej kupujemy jest świeże,wygląda na dobre,smakuje jej...mam nadzieję,że tak jest,a nie że np.kurczak był czymś tam zrobiony żeby udawał tylko świeżego :shake:[/QUOTE]

hmmmm szczerze mówiąć to mi sie wydaję że nigdzie nie ma świeżego towaru .... chyba ze sami zabijemy świnie którą sami wychodowaliśmy i wiemy że jadła tylko zdrową żywność ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hmmmm szczerze mówiąć to mi sie wydaję że nigdzie nie ma świeżego towaru .... chyba ze sami zabijemy świnie którą sami wychodowaliśmy i wiemy że jadła tylko zdrową żywność ....[/QUOTE]

to jest takie chamskie...żeby kasa i opchnięcie towaru było ponad uczciwością i troską o zdrowie konsumentów

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no niestety , parówki które tak uwielbiam to podobno w 90 %tach papier toaletowy :flaming:[/QUOTE]

o rany...:crazyeye:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ostatnio jak jem cos mięsnego to mam dziwne myśli ....[/QUOTE]

nie dziwię Ci się wcale...

No wow,Luna przed chwila wreszcie zjadła swoje śniadanie:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie dziwię Ci się wcale...

No wow,Luna przed chwila wreszcie zjadła swoje śniadanie:roll:[/QUOTE]

Ja daje psiakom jeść rano , jak przez 5 min nie zjedzą maja zabrane , nastepne jedzenie jest o 18stej jak zjedza to ok jak nie to po 10 min biorę , na drugi dzień jedzą że aż miło :diabloti: dzisiaj Neron sie rano podobno wypiął na suche , zobaczymy zaraz czy gotowane zje ....

Guest wolfheart
Posted

Luna też dostaje jeść w takich porach ok 9.30 i 18.00
Suche jej rzucałam wczoraj to zjadła ze dwie garście,ale ja chcę żeby jadła mięso i warzywa ,a warzywa oczywiście jej nie pasują :mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna też dostaje jeść w takich porach ok 9.30 i 18.00
Suche jej rzucałam wczoraj to zjadła ze dwie garście,ale ja chcę żeby jadła mięso i warzywa ,a warzywa oczywiście jej nie pasują :mad:[/QUOTE]

Ja zawsze chciałam żeby Neron jadł marchewkę , surową na kolor , ale nie dało rady , zjadł ale z jajkiem a jajka mu nie wolno bo się drapie ....

teraz wcina aż mu sie uszy trzęsą :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Luna zje ale muszę dobrze przemycić w mięsnym żarciu ....

Zamówiłam przed chwila szelki +smycz te co wczoraj oglądam.Smycz wzięłam aż 210cm:evil_lol: jestem głupia...

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna zje ale muszę dobrze przemycić w mięsnym żarciu ....

Zamówiłam przed chwila szelki +smycz te co wczoraj oglądam.Smycz wzięłam aż 210cm:evil_lol: jestem głupia...[/QUOTE]

dlaczego głupia , dluga smycz to super sprawa , juz sie nie moge doczekać aż Lunke zobacze w tym zestawie :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dlaczego głupia , dluga smycz to super sprawa , juz sie nie moge doczekać aż Lunke zobacze w tym zestawie :loveu:[/QUOTE]

za długa chyba,ale to dla wygody Luny,żeby była swoboda jak musi iść na smyczy,na spacery do miasta i tak biorę 30cm rączkę:diabloti:
też już bym chciała ją w to ubrać