M&S Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):Pies oberwał i za własna głupotę.Nie widział,że ani Luna ani ja go nie chcemy?Luna się wścieka na jego widok... Przecież pies nie myśli jak człowiek, nie czepiaj się psa. Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 M&S napisał(a):Przecież pies nie myśli jak człowiek, nie czepiaj się psa. Tak ja wiem...ale to bydle mnie wnerwiło któryś już raz. Nie znoszę podbiegaczy:shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 M&S napisał(a):Myślę, że chciał się pobawić z Luną. Luna przy poprzednich razach go atakowała,nie lubi go.Ja też go odpędzałam.Ten pies chyba nie czyta sygnałów... Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Besti napisał(a):Ćeeeeeść:Rose: Ceeeeeeeejśc Bestyjki:p Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 jak dzisiaj spacerowałyście w tym śniegu ?? :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a):jak dzisiaj spacerowałyście w tym śniegu ?? :roll: ciężko...:shake: mam tego serdecznie dosyć Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 zamiast coraz mniej to jest go coraz więcej :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a):zamiast coraz mniej to jest go coraz więcej :shake: u nas już nie pada,ale też nie topnieje....:roll: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 U mnie przestało padać wczoraj w południe ;) Ale za to się trochę przytopił i zamarzł :roll: Dziś biegałam po lodzie i cud, że nóg nie połamałam :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie przestało padać wczoraj w południe ;) Ale za to się trochę przytopił i zamarzł :roll: Dziś biegałam po lodzie i cud, że nóg nie połamałam :shake: ale się zawzięłaś:D ja sobie poczekam aż będzie sucho... Quote
kalyna Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie przestało padać wczoraj w południe ;) Ale za to się trochę przytopił i zamarzł :roll: Dziś biegałam po lodzie i cud, że nóg nie połamałam :shake: szacun :klacz::klacz: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):ale się zawzięłaś:D ja sobie poczekam aż będzie sucho... Nie mogę odpuścić ;) kalyna napisał(a):szacun :klacz::klacz: Dziękuję :):oops: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 nie mogę doczekać się tego biegania...:errrr::errrr::errrr: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie mogę doczekać się tego biegania...:errrr::errrr::errrr: Jak będziesz padać na ryj :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Jak będziesz padać na ryj :diabloti: w to mi graj:diabloti: Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Cześć Lunki :loveu: marta.k9080 napisał(a):Tak ja wiem...ale to bydle mnie wnerwiło któryś już raz. Nie znoszę podbiegaczy:shake: Następnym razem tym kijem wal Właściciela a potem dzwoń na straż miejską. Raz zapłaci to może się ocknie, że jest Idiotą. Ja jestem osobiście przeciwna gazom itd... wiem, że czasami przez nieodpowiedzialnych "Opiekunów" można mieć problem z psem ale to nie wina psa tylko Ludzi. Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ptysiak napisał(a):Cześć Lunki :loveu: Następnym razem tym kijem wal Właściciela a potem dzwoń na straż miejską. Raz zapłaci to może się ocknie, że jest Idiotą. Ja jestem osobiście przeciwna gazom itd... wiem, że czasami przez nieodpowiedzialnych "Opiekunów" można mieć problem z psem ale to nie wina psa tylko Ludzi. Cześć Ptysiunie:p właściciela nie było,lazł pewnie gdzieś dołem,a na polu podbiegł ten pies do nas.SM nic nie da, bo nie znajdą go w polu o 6.00 rano:shake: Bydle dostało kijem bo podbiegał i szczekał na nas , nie chciał odejść i denerwował Lunkę,warczał itp ,a ja się o nią bałam.Nie miałaby szans z nim. Porządnie oberwał bo je*błam tak mocno jak dałam radę.Nie będę czekała,aż 90kg pies poturbuje moją Lunkę. Rozumiem,że mogą być przeciwnicy takiego traktowania psa...ale ja nie uznaję kompromisów,jeżeli chodzi o bezpieczeństwo Luny. Poza tym mamy prawo czuć się bezpiecznie. Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ja Cię rozumiem, że się bałaś. Ja nie biję psów po prostu i tego nie toleruję... Ale nie osądzam bo wiem, że nie Wszyscy mają "świra" tak jak ja :evil_lol: Ja się po prostu psów nie boję. Boję się tylko niektórych ludzi, którzy są Idiotami i nie powinni mieć psa... Z miłą chęcią właśnie takich potraktowałabym gazem czy pałą. Dlaczego psy mają cierpieć za takich Debili... Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ptysiak napisał(a):Ja Cię rozumiem, że się bałaś. Ja nie biję psów po prostu i tego nie toleruję... Ale nie osądzam bo wiem, że nie Wszyscy mają "świra" tak jak ja :evil_lol: Ja się po prostu psów nie boję. Boję się tylko niektórych ludzi, którzy są Idiotami i nie powinni mieć psa... Z miłą chęcią właśnie takich potraktowałabym gazem czy pałą. Dlaczego psy mają cierpieć za takich Debili... Iza wierz mi ja bardzo kocham psy,ale żadnego tak jak Lunkę.On na nas szczekał,warczał,doskakiwał,zaczepiał nas...co by było gdyby ją zaatakował...:-(Mogłabym przekierować jego agresję na siebie,ale też nie miałabym szans... Luna go odpędzała od nas,ale ona kruszynka 29kg ,a to bydle pewnie z 90 i morda jak wiadro. Ja również nie boję się psów.Ale boję się o Lunkę. Nie wybaczyłabym sobie nigdy,gdyby zrobił jej najmniejszą choćby krzywdę. Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Może warto byłoby się tam przejść kiedyś bez Luny? Odszukać tego Idiotę, który nie radzi sobie z psem i wyraźnie dać mu do zrozumienia, że może mieć nieprzyjemności ? Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ptysiak napisał(a):Może warto byłoby się tam przejść kiedyś bez Luny? Odszukać tego Idiotę, który nie radzi sobie z psem i wyraźnie dać mu do zrozumienia, że może mieć nieprzyjemności ? Może tak zrobię.Chociaż oni łażą tam tylko rano ,tak jak my.A nie chcę Lunie odbierać spaceru,ona tak się cieszy na poranną wędrówkę:loveu: Nie radzi...nieee on ma to w doopie "niegroźny jest" tyle kiedyś usłyszałam:angryy: Ja go ostrzegałam,że pies oberwie jak będzie się nam naprzykrzał,chyba mu nie zależy na pupilku.... Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 To zawołaj 4 łysych z pałami i next razem niech znajdą Właściciela... zobaczymy czy też będzie miał gdzieś jak dostanie w... lala :evil_lol: A tak serio to SM na zasrany obowiązek przyjechać na wezwanie. Oni są po to by pilnować porządku a nie tylko stać i łapać kierowców jadących pod prąd itd... Quote
Recommended Posts