*Magda* Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Jakbyś szukała nowych butów do biegania, to mają być w lidl'u ;) Właśnie leciała reklama :) Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='magdabroy']Jakbyś szukała nowych butów do biegania, to mają być w lidl'u ;) Właśnie leciała reklama :)[/QUOTE] juz były u nas trekingowe buty,spodnie,bluzy itp ale te z ostatniego sezonu jeszcze się trzymają wiec nie wzięłam... Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Dzień dobry Luneczki :loveu: [quote name='dOgLoV']mnie w moim wykonaniu juz nic nie zdziwi wiec z innych też mogę się troche pośmiac :diabloti:[/QUOTE] Mnie tez już nic nie zdziwi w Twoim wykonaniu :evil_lol: A teraz zaczyna mnie przestawać cokolwiek dziwić w wykonaniu Martuni :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']a u nas jakoś mroźnie się zrobiło:watpliwy: i od rana wiatr pizga okropnie[/QUOTE] U nas jest tak dzisiaj + śnieg :( Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 dOgLoV dobry:p M&S hej Ptysiak doberek ,ach wiesz trzeba być tak samo rąbniętym jak ja ,żeby mnie zrozumieć:evil_lol: Sonka95 nas na jutro straszą.... Lunka znowu się wybawiła z Rocky'm:p poszukiwanie frisbee nadal bezowocne:placz: wiatr pizgał,tylko +3'C ,zero słońca...wybieramy się nad Wisłę w niedzielę,ale jak będzie taki wiatr to zrezygnuję,bo mi łeb zwieje chyba,oczy mi łzawiły dzisiaj i mimo czapki nawiało mi w uszy. Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ja Cię rozumiem więc widocznie jestem rąbnięta :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 unikatowydiament hej,hej Ptysiak to witaj w klubie normalnych inaczej:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']Ptysiak to witaj w klubie normalnych inaczej:evil_lol: Dziękuję bardzo mi miło należeć :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Dziękuję bardzo mi miło należeć :evil_lol:[/QUOTE] :razz: haha mam takie malutkie dziurki w nogach...od kolców.Bo ja i pani Rocky'ego umyśliłyśmy sobie ,że znajdziemy nową ścieżkę i weszłyśmy w strasznie gęste krzaki,o ile psy bez problemy przeszły dołem,tak my się przedzierałyśmy przez krzaczory,a większość miała kolce.K***a włosy pozadzierałam,buty rozprułam i jeszcze mnie w nogi dźgało...:megagrin::megagrin::megagrin: Taki codzienny survival :diabloti: Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 :megagrin::megagrin::megagrin: Nie ma to jak relaksujące spacery :evil_lol: nawet miałaś masaż nóg i fryzura pewnie też niczego sobie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Ptysiak']:megagrin::megagrin::megagrin: Nie ma to jak relaksujące spacery :evil_lol: nawet miałaś masaż nóg i fryzura pewnie też niczego sobie :evil_lol:[/QUOTE] no ba!:cool1: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ciesz się, że jeszcze pokrzywy nie powychodziły :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Ciesz się, że jeszcze pokrzywy nie powychodziły :evil_lol:[/QUOTE] o kochana,jak się zrobi zielono to mnie tam nie zobaczą....:scared:w życiu nie wlezę w zielone krzaki pełne robali Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Czepiasz się tych małych biednych robaczków :(:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Czepiasz się tych małych biednych robaczków :(:evil_lol:[/QUOTE] nie, nie czepiam i one też nie mają czepiać się mnie...:look3: Ciekawe gdzie jutro nas oczy poniosą...:razz: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080'] Ciekawe gdzie jutro nas oczy poniosą...:razz:[/QUOTE] Jutro się okaże ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Jutro się okaże ;)[/QUOTE] pewnie wymyślimy coś równie "normalnego" jak dzisiaj:evil_lol: Quote
M&S Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Pięknie ćwiczycie;) http://img248.imageshack.us/img248/9878/dsc05786s.jpg Quote
Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Śnieg nie spadł,ale zimno dzisiaj i tylko chwilami słoneczko świeci.Spacerek udany mimo,że prawie zwiało nam głowy. Luna i koledzy:p Quote
Recommended Posts