Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jakbyś szukała nowych butów do biegania, to mają być w lidl'u ;) Właśnie leciała reklama :)[/QUOTE]

juz były u nas trekingowe buty,spodnie,bluzy itp
ale te z ostatniego sezonu jeszcze się trzymają wiec nie wzięłam...

Posted

Dzień dobry Luneczki :loveu:

[quote name='dOgLoV']mnie w moim wykonaniu juz nic nie zdziwi wiec z innych też mogę się troche pośmiac :diabloti:[/QUOTE]
Mnie tez już nic nie zdziwi w Twoim wykonaniu :evil_lol:

A teraz zaczyna mnie przestawać cokolwiek dziwić w wykonaniu Martuni :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
dobry:p

M&S
hej

Ptysiak

doberek ,ach wiesz trzeba być tak samo rąbniętym jak ja ,żeby mnie zrozumieć:evil_lol:

Sonka95
nas na jutro straszą....

Lunka znowu się wybawiła z Rocky'm:p poszukiwanie frisbee nadal bezowocne:placz: wiatr pizgał,tylko +3'C ,zero słońca...wybieramy się nad Wisłę w niedzielę,ale jak będzie taki wiatr to zrezygnuję,bo mi łeb zwieje chyba,oczy mi łzawiły dzisiaj i mimo czapki nawiało mi w uszy.

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament
hej,hej

Ptysiak
to witaj w klubie normalnych inaczej:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ptysiak']Dziękuję bardzo mi miło należeć :evil_lol:[/QUOTE]

:razz:

haha mam takie malutkie dziurki w nogach...od kolców.Bo ja i pani Rocky'ego umyśliłyśmy sobie ,że znajdziemy nową ścieżkę i weszłyśmy w strasznie gęste krzaki,o ile psy bez problemy przeszły dołem,tak my się przedzierałyśmy przez krzaczory,a większość miała kolce.K***a włosy pozadzierałam,buty rozprułam i jeszcze mnie w nogi dźgało...:megagrin::megagrin::megagrin:
Taki codzienny survival :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ptysiak']:megagrin::megagrin::megagrin:

Nie ma to jak relaksujące spacery :evil_lol: nawet miałaś masaż nóg i fryzura pewnie też niczego sobie :evil_lol:[/QUOTE]

no ba!:cool1:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ciesz się, że jeszcze pokrzywy nie powychodziły :evil_lol:[/QUOTE]

o kochana,jak się zrobi zielono to mnie tam nie zobaczą....:scared:w życiu nie wlezę w zielone krzaki pełne robali

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Czepiasz się tych małych biednych robaczków :(:evil_lol:[/QUOTE]

nie, nie czepiam i one też nie mają czepiać się mnie...:look3:

Ciekawe gdzie jutro nas oczy poniosą...:razz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jutro się okaże ;)[/QUOTE]

pewnie wymyślimy coś równie "normalnego" jak dzisiaj:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Śnieg nie spadł,ale zimno dzisiaj i tylko chwilami słoneczko świeci.Spacerek udany mimo,że prawie zwiało nam głowy.

Luna i koledzy
:p