Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']normalnie brak słów,jak ludzie są głupi i bezmyślni:angryy:[/QUOTE] już nawet nie mam siły się wkurzać :shake: Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Tylko uważaj, żebyś gazem nie pryskała pod wiatr, bo dostaniesz Ty, a nie pies :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko uważaj, żebyś gazem nie pryskała pod wiatr, bo dostaniesz Ty, a nie pies :roll:[/QUOTE] jest żelowy powinno być łatwiej,zasłonię się Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ostatnio(jako ,że nam zacieka) było drapanie ściany,malowanie itp Lunka bardzo chciała nam pomóc:evil_lol: i łapeczki były całe białe... a tyle kłaczków ostatnio wyczesałam... ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Tyle kłaczków, to ja dziś z Torki samych tylnych łap wyczesałam ;) Zaczęła się lenić :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='magdabroy']Tyle kłaczków, to ja dziś z Torki samych tylnych łap wyczesałam ;) Zaczęła się lenić :roll:[/QUOTE] to też jest tylko z udek:diabloti: Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 hejka ;) Lunka pomocna łapa jest :loveu: widze ze okres wyczesywania rozpoczety , też dzisiaj czesalam Nerona :lol: Quote
Sonka95 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Hej :) Lunka pomocnik :loveu: http://imageshack.us/a/img708/8242/dsc05617f.jpg Sonia to strasznie dużo sierści gubi ... :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) dzień dobry:p no i dzisiaj nie spotkałyśmy tego bydlaka...a taką miałam ochotę na wypróbowanie gazu...:shake: :diabloti: ale serio,dobrze się stało po co nam taka sytuacja... Spacerek udany i to bardzo,mamy +9'C.Rano jak wyszłyśmy o 6:20 było -2'C ale słoneczko świeciło i takie fajne powietrze jest teraz.Spotkałyśmy Rocky'ego ,psiaki pognały za sarenkami,bawiły się,a Lunka znów zapraszała panią Rocky'ego do rzucania patyczków:evil_lol: Za to Rocky przytulał się do mnie.Jutro też się spotykamy:multi: I o zgrozo...pani Rocky'ego wczoraj znalazła kleszcza...czyli to paskudztwo już wylazło ach pochwalę się Wam,wysłałam niedawno z moją mamą rozwiązanie krzyżówki,no i dzisiaj dzwonili ,że wygrałyśmy zestaw kuchenny -jakiś dobrych garnków:cool3: Edited March 6, 2013 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='marta.k9080']I o zgrozo...pani Rocky'ego wczoraj znalazła kleszcza...czyli to paskudztwo już wylazło ach pochwalę się Wam,wysłałam niedawno z moją mamą rozwiązanie krzyżówki,no i dzisiaj dzwonili ,że wygrałyśmy zestaw kuchenny -jakiś dobrych garnków:cool3: Ja dziś już zakropiłam zwierzyniec na kleszcze ;) Może garnki tefala :cool3: Quote
Leokadia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Co wy gadacie, już kleszcze? To jakis koszmar, żeby już psa kropić i ogólnie kombinować z ochroną.. Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 magdabroy ja jutro chyba też coś kupię... leónowa szybko to paskudztwo wylazło... Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='leónowa']Zdecydowanie za szybko...[/QUOTE] no tragedia jakaś...fuj i znowu parę miesięcy zakraplania,noszenia obróżki ,sprawdzania sierści itp do porzygania Quote
zmierzchnica Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Przerażacie mnie z tymi kleszczami... Za lekka zima była, cholera. Teraz, jak one się obudziły, przydałby się taki mróz -10, żeby wytłuc to, co wylazło :roll: Z tym bydlakiem dogiem to macie mało zabawnie, co to za ludzie w ogóle są? Totalnie się psem nie przejmują? No i Luna świetna pomocniczka, na pewno dzięki niej prace szły sprawniej :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='zmierzchnica']Przerażacie mnie z tymi kleszczami... Za lekka zima była, cholera. Teraz, jak one się obudziły, przydałby się taki mróz -10, żeby wytłuc to, co wylazło :roll: Z tym bydlakiem dogiem to macie mało zabawnie, co to za ludzie w ogóle są? Totalnie się psem nie przejmują? No i Luna świetna pomocniczka, na pewno dzięki niej prace szły sprawniej :diabloti:[/QUOTE] z tym Dogiem to taki chłopak chodzi,ostatnio pies biegał sam...nie wiem gdzie mieszka.Ostrzegałam,że zgazuję psa i to zrobię jak jeszcze raz do nas podbiegnie.Bydle wpada na nas z impetem i ani myśli odejść.Nie obchodzi mnie czy jest agresywny czy nie,ja się boję o Lunkę i nie będę się cackała.Nie życzę sobie towarzystwa tego psa i skoro słowa nie pomogły to przejdę do czynów. Luna zobaczyła,że ja włażę na stół i też se wskoczyła...:evil_lol:No bardzo była pomocna,tak ślicznie stemplowała podłogę swoimi białymi od tynku łapkami:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Nooo to gratuluj wygranej :multi: no niestety kleszcze już sa , my mamy psy cały czas zakropione ale wydaje mi sie ze i tak jakieś osobniki łapna , nie ma siły :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 hello;) dOgLoV dziękuję,pochwalę się jak przesyłka dotrze:razz: Ale mamy ostatnio fajne spacery,codziennie towarzyszy nam Rocky:ptak będzie do czwartku,bo potem jego pani wyjeżdża i będziemy znów spotykać się tylko w weekendy. Frisbee nadal zaginione,albo jestem ślepa albo szukam nie tam gdzie trzeba,chociaż jestem pewna ,że Luna zgubiła je w tym konkretnym miejscu:roll: Bydlęcia nie widać póki co,ale gaz mam pod ręką:diabloti: Straszą śniegiem i mrozem na jutro,nie wygląda i mam nadzieję ,że nie spadnie bo nie mam ochoty na zmianę garderoby. Quote
Sonka95 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Te kleszcze to teraz wcześnie są ... już 2 osoba mówi , ze jej pies miał kleszcza :-o U nas straszyli deszczem i puki co go na razie nie ma :) Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Sonka95']Te kleszcze to teraz wcześnie są ... już 2 osoba mówi , ze jej pies miał kleszcza :-o U nas straszyli deszczem i puki co go na razie nie ma :)[/QUOTE] a u nas jakoś mroźnie się zrobiło:watpliwy: i od rana wiatr pizga okropnie Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='M&S']Hello:) Miłego wieczoru.[/QUOTE] dziękujemy Wam również:p Quote
Recommended Posts