Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']normalnie brak słów,jak ludzie są głupi i bezmyślni:angryy:[/QUOTE]

już nawet nie mam siły się wkurzać :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Tylko uważaj, żebyś gazem nie pryskała pod wiatr, bo dostaniesz Ty, a nie pies :roll:[/QUOTE]

jest żelowy powinno być łatwiej,zasłonię się

Guest wolfheart
Posted

Ostatnio(jako ,że nam zacieka) było drapanie ściany,malowanie itp Lunka bardzo chciała nam pomóc:evil_lol:

i łapeczki były całe białe...

a tyle kłaczków ostatnio wyczesałam...

;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Tyle kłaczków, to ja dziś z Torki samych tylnych łap wyczesałam ;) Zaczęła się lenić :roll:[/QUOTE]

to też jest tylko z udek:diabloti:

Guest wolfheart
Posted (edited)

dzień dobry:p
no i dzisiaj nie spotkałyśmy tego bydlaka...a taką miałam ochotę na wypróbowanie gazu...:shake: :diabloti:
ale serio,dobrze się stało po co nam taka sytuacja...

Spacerek udany i to bardzo,mamy +9'C.Rano jak wyszłyśmy o 6:20 było -2'C ale słoneczko świeciło i takie fajne powietrze jest teraz.Spotkałyśmy Rocky'ego ,psiaki pognały za sarenkami,bawiły się,a Lunka znów zapraszała panią Rocky'ego do rzucania patyczków:evil_lol: Za to Rocky przytulał się do mnie.Jutro też się spotykamy:multi:

I o zgrozo...pani Rocky'ego wczoraj znalazła kleszcza...czyli to paskudztwo już wylazło

ach pochwalę się Wam,wysłałam niedawno z moją mamą rozwiązanie krzyżówki,no i dzisiaj dzwonili ,że wygrałyśmy zestaw kuchenny -jakiś dobrych garnków:cool3:

Edited by marta.k9080
Posted

[quote name='marta.k9080']I o zgrozo...pani Rocky'ego wczoraj znalazła kleszcza...czyli to paskudztwo już wylazło

ach pochwalę się Wam,wysłałam niedawno z moją mamą rozwiązanie krzyżówki,no i dzisiaj dzwonili ,że wygrałyśmy zestaw kuchenny -jakiś dobrych garnków:cool3:

Ja dziś już zakropiłam zwierzyniec na kleszcze ;)

Może garnki tefala :cool3:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy
ja jutro chyba też coś kupię...

leónowa

szybko to paskudztwo wylazło...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='leónowa']Zdecydowanie za szybko...[/QUOTE]

no tragedia jakaś...fuj i znowu parę miesięcy zakraplania,noszenia obróżki ,sprawdzania sierści itp do porzygania

Posted

Przerażacie mnie z tymi kleszczami... Za lekka zima była, cholera. Teraz, jak one się obudziły, przydałby się taki mróz -10, żeby wytłuc to, co wylazło :roll:

Z tym bydlakiem dogiem to macie mało zabawnie, co to za ludzie w ogóle są? Totalnie się psem nie przejmują?

No i Luna świetna pomocniczka, na pewno dzięki niej prace szły sprawniej :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='zmierzchnica']Przerażacie mnie z tymi kleszczami... Za lekka zima była, cholera. Teraz, jak one się obudziły, przydałby się taki mróz -10, żeby wytłuc to, co wylazło :roll:

Z tym bydlakiem dogiem to macie mało zabawnie, co to za ludzie w ogóle są? Totalnie się psem nie przejmują?

No i Luna świetna pomocniczka, na pewno dzięki niej prace szły sprawniej :diabloti:[/QUOTE]

z tym Dogiem to taki chłopak chodzi,ostatnio pies biegał sam...nie wiem gdzie mieszka.Ostrzegałam,że zgazuję psa i to zrobię jak jeszcze raz do nas podbiegnie.Bydle wpada na nas z impetem i ani myśli odejść.Nie obchodzi mnie czy jest agresywny czy nie,ja się boję o Lunkę i nie będę się cackała.Nie życzę sobie towarzystwa tego psa i skoro słowa nie pomogły to przejdę do czynów.

Luna zobaczyła,że ja włażę na stół i też se wskoczyła...:evil_lol:No bardzo była pomocna,tak ślicznie stemplowała podłogę swoimi białymi od tynku łapkami:evil_lol:

Posted

Nooo to gratuluj wygranej :multi:

no niestety kleszcze już sa , my mamy psy cały czas zakropione ale wydaje mi sie ze i tak jakieś osobniki łapna , nie ma siły :shake:

Guest wolfheart
Posted

hello;)

dOgLoV
dziękuję,pochwalę się jak przesyłka dotrze:razz:

Ale mamy ostatnio fajne spacery,codziennie towarzyszy nam Rocky:ptak będzie do czwartku,bo potem jego pani wyjeżdża i będziemy znów spotykać się tylko w weekendy.
Frisbee nadal zaginione,albo jestem ślepa albo szukam nie tam gdzie trzeba,chociaż jestem pewna ,że Luna zgubiła je w tym konkretnym miejscu:roll:
Bydlęcia nie widać póki co,ale gaz mam pod ręką:diabloti:

Straszą śniegiem i mrozem na jutro,nie wygląda i mam nadzieję ,że nie spadnie bo nie mam ochoty na zmianę garderoby.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Te kleszcze to teraz wcześnie są ... już 2 osoba mówi , ze jej pies miał kleszcza :-o
U nas straszyli deszczem i puki co go na razie nie ma :)[/QUOTE]

a u nas jakoś mroźnie się zrobiło:watpliwy: i od rana wiatr pizga okropnie

Guest wolfheart
Posted

[quote name='M&S']Hello:)

Miłego wieczoru.[/QUOTE]

dziękujemy
Wam również:p