Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dobry wieczór

zapodziałam się na chwilę,a wszystko przez to ,że laptop mi padł i był w naprawie:shake: jak to miło ,że zaglądaliście mimo naszej nieobecności:calus:

Guest wolfheart
Posted

I my się cieszymy ,Dogo wieczorkiem to już rytuał:evil_lol:

o 20.00 chyba będą huki,bo na Walentynki strzelają fajerwerki w naszym mieście...:shake:

Guest wolfheart
Posted

napadało nam śniegu...nie lubię takiego mokrego,lepiącego...tylko chlapy narobiło eh,zdecydowanie nie taka zima jest naszą ulubioną.Co w nocy przymarznie to w dzień topnieje..jedna wielka breja...to krzyżuje nam plany spacerowe,bo w niektóre miejsca nie da się pójść w taką chlapę-ślizgawicę bez ryzyka stłuczenia sobie doopy...

A to z ostatnich dni...
:p

Guest wolfheart
Posted

Idziemy spać?

ja idę....

czekam...

o jesteś...

dobranoc...

:p:dog:

Guest wolfheart
Posted

Fauka
to ubranko podarowała nam jedna z Dogomaniaczek,kamizelka poprzez niewielki ucisk ma odstresować Lunkę

Ana : )
nie lubię spać bez Luny obok:lol:

dOgLoV

taka słodka ,że ciągle daję jej buziaki:loveu:

Luna właśnie zajada penisa wołowego...cuchnie to okropnie,ale smakuje jej bardzo.U nas ciąg dalszy chlapy.Chciała bym już zacząć ćwiczyć wspólne bieganie,ale do tego potrzebne nam suche podłoże...

Guest wolfheart
Posted

M&S napisał(a):
Ładnie wygląda Lunka :)

Witanko wieczorkiem.

dziękuję
dobry wieczór:lol:

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament
dziękuję:p
dobry wieczór

[quote name='dOgLoV']W tej galerii to dopiero są zboki :eviltong: psy penisami karmią :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Rano było weekendowe spotkanie z psiakami,jutro też będzie to postaram się o foteczki:razz: Myślałam ,że wykończyłam pannę 1,5h frisbee ,ale nie...jak dobiegły do nas psiaki to Luna wróciła do życia.I weź tu tyraj psa z ADHD.

Posted

A u nas dzisiaj pomiana , Qwenda szuka miejsca do " porodu" a Neron non topa wyciągał miske i się patrzył błagalnym wzrokiem na nas zeby mu jeśc dać , ale ni ma , jedzenie jest o 18stej ! :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']A u nas dzisiaj pomiana , Qwenda szuka miejsca do " porodu" a Neron non topa wyciągał miske i się patrzył błagalnym wzrokiem na nas zeby mu jeśc dać , ale ni ma , jedzenie jest o 18stej ! :diabloti:

coś przegapiłam?:huh:
Luna już wciągnęła skrzydełka na kolację.