Sonka95 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 To niedługo będziecie miały coraz bardziej ciekawe wyprawy :D Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Ptysiak']http://imageshack.us/a/img198/3654/dsc04639d.jpg :loveu: właśnie to jedna z moich ulubionych minek u psiaków :loveu: Widzę, że spacerki sprawiają i Tobie i Lunce wiele przyjemności :) Cieszę się z tego bardzo :multi: kocham taki ryjek O tak spacerki to największa przyjemność dnia:p im dłuższe i trudniejsza trasa tym większa frajda:evil_lol: [quote name='Sonka95']To niedługo będziecie miały coraz bardziej ciekawe wyprawy z pewnością:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Rok temu w lutym mieliśmy śnieg:roll: Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ile śniegu :lol: ale Luneczka podobna do Nerona jak był malutki :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a):Ile śniegu :lol: ale Luneczka podobna do Nerona jak był malutki :loveu: już kiedyś chciałam Ci napisać,że one jako szczeniaki to wyglądały niemal identycznie:evil_lol: wystarczy oglądnąć pierwsze strony galerii Neronka:loveu: Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):już kiedyś chciałam Ci napisać,że one jako szczeniaki to wyglądały niemal identycznie:evil_lol: wystarczy oglądnąć pierwsze strony galerii Neronka:loveu: szkoda tylko ze teraz jest dużo wiekszy od Lunki :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a):szkoda tylko ze teraz jest dużo wiekszy od Lunki :roll: w końcu to mężczyzna... Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):w końcu to mężczyzna... W cale mężczyzna nie musi być wieki... Mój facet nadal jest malutkim misiem- ptysiem :loveu::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ptysiak napisał(a):W cale mężczyzna nie musi być wieki... Mój facet nadal jest malutkim misiem- ptysiem :loveu::evil_lol: a mój wymarzony DONek miałby być wieeeeeeelki mam słabość do takich potworków:loveu::diabloti: Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):a mój wymarzony DONek miałby być wieeeeeeelki mam słabość do takich potworków:loveu::diabloti: Moje maleństwo ma około 70 w kłębie i waży +- 40 kg. Jak dla mnie to wystarczy i tak nie jestem w stanie go już nosić na rękach :( :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):a mój wymarzony DONek miałby być wieeeeeeelki mam słabość do takich potworków:loveu::diabloti: Ty uważaj jakie marzenia wypowiadasz bo mogą sie spełnić :eviltong: Ptysiak napisał(a):Moje maleństwo ma około 70 w kłębie i waży +- 40 kg. Jak dla mnie to wystarczy i tak nie jestem w stanie go już nosić na rękach :( :evil_lol: ooooooooooo to Ptyś już jest wielkości Nerona :crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Ptysiak']Moje maleństwo ma około 70 w kłębie i waży +- 40 kg. Jak dla mnie to wystarczy i tak nie jestem w stanie go już nosić na rękach :( :evil_lol: Lubię takich:diabloti: lecz fakt,na rękach bym nie uniosła..tak jak Lunkę:loveu: [quote name='dOgLoV']Ty uważaj jakie marzenia wypowiadasz bo mogą sie spełnić poproszę:diabloti: Quote
Besti Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Duże pieski są fajne ale właśnie gorzej ich przemieszczeniem kiedy one dobrowolnie nie chcą tego zrobić:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Besti napisał(a):Duże pieski są fajne ale właśnie gorzej ich przemieszczeniem kiedy one dobrowolnie nie chcą tego zrobić:evil_lol: brak mi rozsądku i nie umiem uwolnić się od tego marzenia:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='dOgLoV']ooooooooooo to Ptyś już jest wielkości Nerona :crazyeye: Nie wydaje mi się aż taki wielki jak Neron :shake: Jak go ostatnio mierzyłam z vetem miał jakieś 68-69 cm (z dwa miesiące temu). [quote name='marta.k9080']Lubię takich:diabloti: lecz fakt,na rękach bym nie uniosła..tak jak Lunkę:loveu: No właśnie :( a tego czasami mi brakuje :( Tak jak na tych zdjęciach kiedyś widziałam jak ją trzymasz :loveu: Sebek jest dość wysoki i ma długie ręce i więcej siły a ostatnio wymiękł :evil_lol: Ptysiek przy okazji robi się taki "miękki i lejący" jak go podnosimy że się za cholerę nie da :evil_lol: [quote name='Besti']Duże pieski są fajne ale właśnie gorzej ich przemieszczeniem kiedy one dobrowolnie nie chcą tego zrobić:evil_lol: amen!!! :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ptysiak napisał(a):Nie wydaje mi się aż taki wielki jak Neron :shake: Jak go ostatnio mierzyłam z vetem miał jakieś 68-69 cm (z dwa miesiące temu). Neron ma 72 cm wiec to tylko góra 3 cm :lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Luna sama na mnie skacze ,jak chce żeby ją podnieść bo ona muuuuuusi pooglądać sobie widoki za oknem:evil_lol: jak będę miała foteczki to pokażę Wam ,jak to wygląda w praktyce...:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a):Neron ma 72 cm wiec to tylko góra 3 cm :lol: Tylko ? to chyba dośc sporo tym bardziej, że Neron to ON-ek a one niby sa mniejsze :evil_lol: marta.k9080 napisał(a):Luna sama na mnie skacze ,jak chce żeby ją podnieść bo ona muuuuuusi pooglądać sobie widoki za oknem:evil_lol: jak będę miała foteczki to pokażę Wam ,jak to wygląda w praktyce...:evil_lol: Jak Ptyś ostatnio zobaczył mnie z daleka i biegł w moją stronę to też sam na mnie skoczył... Powiem Ci, że cieszę się z tego iż leżał śnieg. Chyba bolałoby lądowanie plecami na betonie... :evil_lol: No i czekam na foteczki ze skoków Lunki :) Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ptysiak też już leżałam po skoku Luny i nie miałam śniegu wokoło:evil_lol: ale za to dużo trawy... Jakby ktoś zobaczył,jak my się bawimy to wziąłby mnie za dziecko lasu wychowane przez dzikie zwierzęta:megagrin: Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='marta.k9080']Ptysiak też już leżałam po skoku Luny i nie miałam śniegu wokoło:evil_lol: ale za to dużo trawy... Jakby ktoś zobaczył,jak my się bawimy to wziąłby mnie za dziecko lasu wychowane przez dzikie zwierzęta:megagrin: Czyli wyobrażasz sobie chyba co czułam :evil_lol: Nie przejmuj się... mam trochę więcej lat od Ciebie a czasami sama "dziwnie" się bawię z psem :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ptysiak napisał(a):Czyli wyobrażasz sobie chyba co czułam :evil_lol: Nie przejmuj się... mam trochę więcej lat od Ciebie a czasami sama "dziwnie" się bawię z psem :evil_lol: ja jestem nokautowana średnio raz dziennie... bycie normalnym jest nudne:evil_lol: Pochwalę Lunkę...porządnicka się zrobiła,bawimy się piłeczką-jeżykiem...Lunce się znudziło więc odniosła jeżyka do reszty zabawek i wymieniła sobie na inną piłeczkę:p Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Tylko raz? :evil_lol: Nie no muszę pochwalić mojego, że zaczyna zdawać sobie sprawę ze swojej siły i stara nie łamać mi kości :evil_lol: Lunka czyścioszek :loveu: Mój ma to gdzieś, jego zabawki (te co przeżyły :D) leżą wszędzie gdzie tylko się da. Fajnie jest jak mąż przewraca się na jego piłeczkach etc :evil_lol: :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ptysiak tylko raz,poważny nokaut...:diabloti: siniaków,dziabnięć,zadrapań nie liczę...ale mam to na własne życzenie,bo nie umiem bawić się z psem po ludzku.Najczęściej to się ganiamy,albo podszczypujemy... ja Lunkę podszczypuję ona się odgryza ,a ile radochy przy tym. Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja swego czasu jak szalałam z Torą w ogródku, to robiła na mnie takie skoki, że mało zębami nie kosiłam trawy :diabloti: Oduczyłam ją tego jak byłam w ciąży ;) Quote
Ana :) Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Lunka jaka malutka jeszcze na tym zdjęciu :D Quote
Recommended Posts