Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ptysiak']http://imageshack.us/a/img198/3654/dsc04639d.jpg :loveu: właśnie to jedna z moich ulubionych minek u psiaków :loveu:

Widzę, że spacerki sprawiają i Tobie i Lunce wiele przyjemności :) Cieszę się z tego bardzo :multi:

kocham taki ryjek
O tak spacerki to największa przyjemność dnia:p im dłuższe i trudniejsza trasa tym większa frajda:evil_lol:

[quote name='Sonka95']To niedługo będziecie miały coraz bardziej ciekawe wyprawy

z pewnością:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Ile śniegu :lol:

ale Luneczka podobna do Nerona jak był malutki :loveu:

już kiedyś chciałam Ci napisać,że one jako szczeniaki to wyglądały niemal identycznie:evil_lol: wystarczy oglądnąć pierwsze strony galerii Neronka:loveu:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
już kiedyś chciałam Ci napisać,że one jako szczeniaki to wyglądały niemal identycznie:evil_lol: wystarczy oglądnąć pierwsze strony galerii Neronka:loveu:

szkoda tylko ze teraz jest dużo wiekszy od Lunki :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
szkoda tylko ze teraz jest dużo wiekszy od Lunki :roll:

w końcu to mężczyzna...

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
W cale mężczyzna nie musi być wieki... Mój facet nadal jest malutkim misiem- ptysiem :loveu::evil_lol:

a mój wymarzony DONek miałby być wieeeeeeelki mam słabość do takich potworków:loveu::diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a mój wymarzony DONek miałby być wieeeeeeelki mam słabość do takich potworków:loveu::diabloti:

Moje maleństwo ma około 70 w kłębie i waży +- 40 kg. Jak dla mnie to wystarczy i tak nie jestem w stanie go już nosić na rękach :( :evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):

Ty uważaj jakie marzenia wypowiadasz bo mogą sie spełnić :eviltong:

Ptysiak napisał(a):
Moje maleństwo ma około 70 w kłębie i waży +- 40 kg. Jak dla mnie to wystarczy i tak nie jestem w stanie go już nosić na rękach :( :evil_lol:

ooooooooooo to Ptyś już jest wielkości Nerona :crazyeye:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ptysiak']Moje maleństwo ma około 70 w kłębie i waży +- 40 kg. Jak dla mnie to wystarczy i tak nie jestem w stanie go już nosić na rękach :( :evil_lol:

Lubię takich:diabloti:
lecz fakt,na rękach bym nie uniosła..tak jak Lunkę:loveu:

[quote name='dOgLoV']Ty uważaj jakie marzenia wypowiadasz bo mogą sie spełnić

poproszę:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Besti napisał(a):
Duże pieski są fajne ale właśnie gorzej ich przemieszczeniem kiedy one dobrowolnie nie chcą tego zrobić:evil_lol:

brak mi rozsądku i nie umiem uwolnić się od tego marzenia:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ooooooooooo to Ptyś już jest wielkości Nerona :crazyeye:
Nie wydaje mi się aż taki wielki jak Neron :shake: Jak go ostatnio mierzyłam z vetem miał jakieś 68-69 cm (z dwa miesiące temu).

[quote name='marta.k9080']Lubię takich:diabloti:
lecz fakt,na rękach bym nie uniosła..tak jak Lunkę:loveu:
No właśnie :( a tego czasami mi brakuje :( Tak jak na tych zdjęciach kiedyś widziałam jak ją trzymasz :loveu:
Sebek jest dość wysoki i ma długie ręce i więcej siły a ostatnio wymiękł :evil_lol: Ptysiek przy okazji robi się taki "miękki i lejący" jak go podnosimy że się za cholerę nie da :evil_lol:

[quote name='Besti']Duże pieski są fajne ale właśnie gorzej ich przemieszczeniem kiedy one dobrowolnie nie chcą tego zrobić:evil_lol:
amen!!! :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Nie wydaje mi się aż taki wielki jak Neron :shake: Jak go ostatnio mierzyłam z vetem miał jakieś 68-69 cm (z dwa miesiące temu).

Neron ma 72 cm wiec to tylko góra 3 cm :lol:

Guest wolfheart
Posted

Luna sama na mnie skacze ,jak chce żeby ją podnieść bo ona muuuuuusi pooglądać sobie widoki za oknem:evil_lol: jak będę miała foteczki to pokażę Wam ,jak to wygląda w praktyce...:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Neron ma 72 cm wiec to tylko góra 3 cm :lol:

Tylko ? to chyba dośc sporo tym bardziej, że Neron to ON-ek a one niby sa mniejsze :evil_lol:

marta.k9080 napisał(a):
Luna sama na mnie skacze ,jak chce żeby ją podnieść bo ona muuuuuusi pooglądać sobie widoki za oknem:evil_lol: jak będę miała foteczki to pokażę Wam ,jak to wygląda w praktyce...:evil_lol:

Jak Ptyś ostatnio zobaczył mnie z daleka i biegł w moją stronę to też sam na mnie skoczył... Powiem Ci, że cieszę się z tego iż leżał śnieg. Chyba bolałoby lądowanie plecami na betonie... :evil_lol:

No i czekam na foteczki ze skoków Lunki :)

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak
też już leżałam po skoku Luny i nie miałam śniegu wokoło:evil_lol: ale za to dużo trawy...
Jakby ktoś zobaczył,jak my się bawimy to wziąłby mnie za dziecko lasu wychowane przez dzikie zwierzęta:megagrin:

Posted

[quote name='marta.k9080']Ptysiak
też już leżałam po skoku Luny i nie miałam śniegu wokoło:evil_lol: ale za to dużo trawy...
Jakby ktoś zobaczył,jak my się bawimy to wziąłby mnie za dziecko lasu wychowane przez dzikie zwierzęta:megagrin:
Czyli wyobrażasz sobie chyba co czułam :evil_lol:
Nie przejmuj się... mam trochę więcej lat od Ciebie a czasami sama "dziwnie" się bawię z psem :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
Czyli wyobrażasz sobie chyba co czułam :evil_lol:
Nie przejmuj się... mam trochę więcej lat od Ciebie a czasami sama "dziwnie" się bawię z psem :evil_lol:

ja jestem nokautowana średnio raz dziennie...
bycie normalnym jest nudne:evil_lol:

Pochwalę Lunkę...porządnicka się zrobiła,bawimy się piłeczką-jeżykiem...Lunce się znudziło więc odniosła jeżyka do reszty zabawek i wymieniła sobie na inną piłeczkę:p

Posted

Tylko raz? :evil_lol:
Nie no muszę pochwalić mojego, że zaczyna zdawać sobie sprawę ze swojej siły i stara nie łamać mi kości :evil_lol:

Lunka czyścioszek :loveu:
Mój ma to gdzieś, jego zabawki (te co przeżyły :D) leżą wszędzie gdzie tylko się da. Fajnie jest jak mąż przewraca się na jego piłeczkach etc :evil_lol: :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak
tylko raz,poważny nokaut...:diabloti: siniaków,dziabnięć,zadrapań nie liczę...ale mam to na własne życzenie,bo nie umiem bawić się z psem po ludzku.Najczęściej to się ganiamy,albo podszczypujemy... ja Lunkę podszczypuję ona się odgryza ,a ile radochy przy tym.