Ana :) Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 wow teraz jaką ładną obroże będzie miała :D Psy tarzające się w śniegu to jest to :D:loveu: Quote
łamAga Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 http://imageshack.us/a/img191/9148/dsc05220a.jpg ale ma piękne usta :diabloti: Quote
Sonka95 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ale się musiała tarzać :evil_lol: http://imageshack.us/a/img515/8476/dsc05137e.jpg Quote
Guest wolfheart Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 hej w ten jakże wietrzny dzień,serio momentami łeb urywa...:evil_lol:po śniegu zostało wspomnienie.Plus ,że wiatr obsuszy ziemię,bo teraz dosłownie zapada się pod nogami...bagno jedno wielkie bagno:placz: Luna była tak opaskudzona ,że czekał ją prysznic.Tak planuję pójście na łąki przy Wiśle i planuję,ale tamtędy nie da się przejść..więc poczekamy aż będzie sucho.A nawiasem mówiąc to jest chore żeby wraz ze styczniem kończyła się śnieżna zima...kiedyś w lutym to dosłownie zaspy były,a nie chlapa:placz: Kaaasia ja też:p Ana : ) dziękuję ,obróżka jeszcze nie noszona bo szkoda na taką pogodę dOgLoV tak to wygląda, nie?:evil_lol: Sonka95 szał ciał,dosłownie:evil_lol: M&S a my mówimy dzień dobry unikatowydiament życzymy miłego dnia:p Quote
Besti Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Nie gubicie zabawek w śniegu?:eviltong: Lunki wpadły w depresję z powodu odwilży:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='marta.k9080'] dOgLoV tak to wygląda, nie?:evil_lol: niooooooooo :diabloti: u nas tez snieg zniknal całkowicie , ale to bardzo dobrze , bałam sie ze jak to wszystko zacznie topniec to bedzie błocko i masakra a tu taka niespodzianka :lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Czesc Sylwus :loveu: Nic sie nie boj, jeszcze snieg wroci ;) Pozdrowionka dla Ciebie i Luneczki :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Hej ;) U nas też dzisiaj wietrzysko niezłe było :roll: a jakie jeziora mamy w parku :-o Quote
Guest wolfheart Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dalej tkwimy w bagnie,chociaż obsycha jako tako...:roll: Besti Nie gubimy zabawek,a jak jakaś się na chwilkę zapodziała to szukałyśmy do skutku. Deprecha nas,a raczej mnie dopadnie wiosną(ach ta urocza pora budzenia się do życia wszelakiego kąsającego,pełzającego i latającego paskudztwa). Naprawdę nie rozumiem wiosenno-letniej euforii. M&S cóż chyba zima nas opuszcza... dOgLoV błocko mamy miejscami takie ,że nogi wpadają... FiGa hej:p cieszyłybyśmy się ze śniegu,luty to stanowczo za wcześnie na koniec śnieżnej zimy.Uściski dla Ciebie i kropeczek:loveu: Sonka95 Ja wczoraj myślałam ,że mi łeb urwie tak pizgało tu jest szynka i kiełbasa...więc siedzę i czekam:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='marta.k9080'] Deprecha nas,a raczej mnie dopadnie wiosną(ach ta urocza pora budzenia się do życia wszelakiego kąsającego,pełzającego i latającego paskudztwa). Naprawdę nie rozumiem wiosenno-letniej euforii. [/QUOTE] Chyba jesteś moją siostrą :loveu: Wiosna to jeszcze- nie licząc tego jak wszystko zaczyna pylić ale lato to zło :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Lunka udaje , że niby nic nie widzi :evil_lol: http://img255.imageshack.us/img255/3972/dsc05246p.jpg Ja to lubię wiosnę , bo nie jestem na nic uczulona , ale jeszcze bardziej lato :cool3: Quote
Oscar Patric Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ja tam właśnie rozkwitam na wiosnę,a latem aż chce się żyć:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) Za oknem deszcz ze śniegiem,na spacerze zmokłyśmy... Mam nadzieję,że przymrozi bo ziemia jet tak miękka ,że można zabić się w poślizgu na błocie. Luna wczoraj miała apetyt jak nigdy zjadła trzy puszki karmy i dwie garście suchego.Smakowało jej bardzo. A jadła to... Kaaasia jak dobrze wiedzieć ,że nie tylko ja jestem anty wiosenno-letnia:evil_lol: Luna zawsze siada na przeciw tego co chce wysępić:evil_lol: a jak jej się dłuży czekanie to zaczyna marudzić i piszczeć,paskuda jedna.Ale żeby dostać to czego chce ,musi wykonać jakieś komendy itp:diabloti: Mam gdzieś fotkę jak Luna ukradła z blatu ,bułkę z pasztetem ...ale to było wieczorem i prawie nic nie widać na tym zdjęciu:roll: Dla miłośników lata,roześmiany pychol:p edit: ulica robi się biała:multi: Edited February 2, 2013 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 http://img208.imageshack.us/img208/8550/dsc04444t.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: u was znowu pada śnieg ??:crazyeye: Quote
masdamerka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ale cudna mordka http://img208.imageshack.us/img208/8550/dsc04444t.jpg :loveu: Quote
Sonka95 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ale uśmiechnięta :loveu: http://img208.imageshack.us/img208/8550/dsc04444t.jpg Quote
Guest wolfheart Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 dOgLoV przez chwilę sypało,potem przymarzło ,śnieg leży miejscami,lód też:roll: mamy słońce od rana i +1'C masdamerka hej,dziękuję:p Sonka95 kocham taki roześmiany pychol M&S dzień bardzo dobry:p zaczął się nam super spacerkiem Na polance w lesie spotkałyśmy znajomych Husky i Teriera ich państwo zaprosili nas na spacerek:multi: Lunka dobrą godzinę bawiła się z psiakami aż widać było radość w jej oczkach. Zakumplowała się też z ludzką częścią sfory:multi:zaczepiała i zapraszała do zabawy.Teraz w każdą sobotę i niedzielę możemy wspólnie spacerować,byłyśmy od 7.15 do 9.50(sprawdzałam) na tym spacerku,naprawdę bardzo udany poranek:p Następnym razem zapytam czy mogę zrobić zdjęcia. Quote
łamAga Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 marta.k9080 napisał(a): Na polance w lesie spotkałyśmy znajomych Husky i Teriera ich państwo zaprosili nas na spacerek:multi: Lunka dobrą godzinę bawiła się z psiakami aż widać było radość w jej oczkach. Zakumplowała się też z ludzką częścią sfory:multi:zaczepiała i zapraszała do zabawy.Teraz w każdą sobotę i niedzielę możemy wspólnie spacerować,byłyśmy od 7.15 do 9.50(sprawdzałam) na tym spacerku,naprawdę bardzo udany poranek:p Następnym razem zapytam czy mogę zrobić zdjęcia. chyba nas zaraziłyście tzn pogodą , od rana leży u nas śnieg i jest zimno :placz: Oooo to miałyście bardzo pozytywna niespodziankę na spacerku :multi: super by było nastepnym razem obejrzec zdjęcia z takiego spotkanka ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Chłopaki się najpierw posprzeczali o panienkę:evil_lol: ale Luna ich traktuję po koleżeńsku bo ona lubi najbardziej takiego ONka z naszej okolicy:evil_lol: Nie miałam dzisiaj tel. ale wezmę i jak będę mogła to zrobię foteczki psich zabaw. Ech jak tak widzę Lunkę zadowoloną w zabawie z psami to mi serce pęka,że nie ma towarzysza na co dzień:placz: Quote
Recommended Posts