Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hej w ten jakże wietrzny dzień,serio momentami łeb urywa...:evil_lol:po śniegu zostało wspomnienie.Plus ,że wiatr obsuszy ziemię,bo teraz dosłownie zapada się pod nogami...bagno jedno wielkie bagno:placz: Luna była tak opaskudzona ,że czekał ją prysznic.Tak planuję pójście na łąki przy Wiśle i planuję,ale tamtędy nie da się przejść..więc poczekamy aż będzie sucho.A nawiasem mówiąc to jest chore żeby wraz ze styczniem kończyła się śnieżna zima...kiedyś w lutym to dosłownie zaspy były,a nie chlapa:placz:

Kaaasia
ja też:p

Ana : )
dziękuję ,obróżka jeszcze nie noszona bo szkoda na taką pogodę

dOgLoV
tak to wygląda, nie?:evil_lol:

Sonka95
szał ciał,dosłownie:evil_lol:

M&S
a my mówimy dzień dobry

unikatowydiament
życzymy miłego dnia:p

Posted

[quote name='marta.k9080']

dOgLoV
tak to wygląda, nie?:evil_lol:

niooooooooo :diabloti:

u nas tez snieg zniknal całkowicie , ale to bardzo dobrze , bałam sie ze jak to wszystko zacznie topniec to bedzie błocko i masakra a tu taka niespodzianka :lol:

Guest wolfheart
Posted

Dalej tkwimy w bagnie,chociaż obsycha jako tako...:roll:

Besti

Nie gubimy zabawek,a jak jakaś się na chwilkę zapodziała to szukałyśmy do skutku.
Deprecha nas,a raczej mnie dopadnie wiosną(ach ta urocza pora budzenia się do życia wszelakiego kąsającego,pełzającego i latającego paskudztwa). Naprawdę nie rozumiem wiosenno-letniej euforii.

M&S

cóż chyba zima nas opuszcza...

dOgLoV
błocko mamy miejscami takie ,że nogi wpadają...

FiGa
hej:p cieszyłybyśmy się ze śniegu,luty to stanowczo za wcześnie na koniec śnieżnej zimy.Uściski dla Ciebie i kropeczek:loveu:

Sonka95
Ja wczoraj myślałam ,że mi łeb urwie tak pizgało

tu jest szynka i kiełbasa...więc siedzę i czekam:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']
Deprecha nas,a raczej mnie dopadnie wiosną(ach ta urocza pora budzenia się do życia wszelakiego kąsającego,pełzającego i latającego paskudztwa). Naprawdę nie rozumiem wiosenno-letniej euforii.
[/QUOTE]
Chyba jesteś moją siostrą :loveu:
Wiosna to jeszcze- nie licząc tego jak wszystko zaczyna pylić ale lato to zło :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted (edited)

Za oknem deszcz ze śniegiem,na spacerze zmokłyśmy...
Mam nadzieję,że przymrozi bo ziemia jet tak miękka ,że można zabić się w poślizgu na błocie.

Luna wczoraj miała apetyt jak nigdy zjadła trzy puszki karmy i dwie garście suchego.Smakowało jej bardzo. A jadła to...

Kaaasia

jak dobrze wiedzieć ,że nie tylko ja jestem anty wiosenno-letnia:evil_lol:

Luna zawsze siada na przeciw tego co chce wysępić:evil_lol: a jak jej się dłuży czekanie to zaczyna marudzić i piszczeć,paskuda jedna.Ale żeby dostać to czego chce ,musi wykonać jakieś komendy itp:diabloti:
Mam gdzieś fotkę jak Luna ukradła z blatu ,bułkę z pasztetem ...ale to było wieczorem i prawie nic nie widać na tym zdjęciu:roll:

Dla miłośników lata,roześmiany pychol:p

edit: ulica robi się biała:multi:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
przez chwilę sypało,potem przymarzło ,śnieg leży miejscami,lód też:roll: mamy słońce od rana i +1'C

masdamerka

hej,dziękuję:p

Sonka95

kocham taki roześmiany pychol

M&S
dzień bardzo dobry:p zaczął się nam super spacerkiem

Na polance w lesie spotkałyśmy znajomych Husky i Teriera ich państwo zaprosili nas na spacerek:multi: Lunka dobrą godzinę bawiła się z psiakami aż widać było radość w jej oczkach. Zakumplowała się też z ludzką częścią sfory:multi:zaczepiała i zapraszała do zabawy.Teraz w każdą sobotę i niedzielę możemy wspólnie spacerować,byłyśmy od 7.15 do 9.50(sprawdzałam) na tym spacerku,naprawdę bardzo udany poranek:p
Następnym razem zapytam czy mogę zrobić zdjęcia.

Posted

marta.k9080 napisał(a):

Na polance w lesie spotkałyśmy znajomych Husky i Teriera ich państwo zaprosili nas na spacerek:multi: Lunka dobrą godzinę bawiła się z psiakami aż widać było radość w jej oczkach. Zakumplowała się też z ludzką częścią sfory:multi:zaczepiała i zapraszała do zabawy.Teraz w każdą sobotę i niedzielę możemy wspólnie spacerować,byłyśmy od 7.15 do 9.50(sprawdzałam) na tym spacerku,naprawdę bardzo udany poranek:p
Następnym razem zapytam czy mogę zrobić zdjęcia.

chyba nas zaraziłyście tzn pogodą , od rana leży u nas śnieg i jest zimno :placz:

Oooo to miałyście bardzo pozytywna niespodziankę na spacerku :multi:

super by było nastepnym razem obejrzec zdjęcia z takiego spotkanka ;)

Guest wolfheart
Posted

Chłopaki się najpierw posprzeczali o panienkę:evil_lol: ale Luna ich traktuję po koleżeńsku bo ona lubi najbardziej takiego ONka z naszej okolicy:evil_lol:

Nie miałam dzisiaj tel. ale wezmę i jak będę mogła to zrobię foteczki psich zabaw.

Ech jak tak widzę Lunkę zadowoloną w zabawie z psami to mi serce pęka,że nie ma towarzysza na co dzień:placz: