Leokadia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ja mam na tyle dobrze, że Leon nie ekscytuje sie za bardzo, gdy mu coś z wiatrem przywieje, przy ziemi niucha i muszę się naprawde skupić i go obserwować, bo sekunda i juz go nie ma. Nie znoszę tych jego zrywów. Quote
Guest wolfheart Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 leónowa a Luna tak zabawnie niucha powietrze jak coś przywieje...:evil_lol: i chciała wytarzać się w sarnim g****e:angryy: Quote
Sonka95 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Jaki słodki pysiek :loveu: I jak tu jej nie dać ;) http://img441.imageshack.us/img441/2066/dsc00468hr.jpg Quote
Leokadia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='marta.k9080']leónowa a Luna tak zabawnie niucha powietrze jak coś przywieje...:evil_lol: i chciała wytarzać się w sarnim g****e:angryy: Mój to te bobki czasem próbuje zeżreć, co dziwne nigdy gównojadem nie był, więc juz się zaczynam bać, żeby wszystkich jak leci nie pochłaniał. Quote
Besti Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='marta.k9080']leónowa a Luna tak zabawnie niucha powietrze jak coś przywieje...:evil_lol: i chciała wytarzać się w sarnim g****e:angryy: Moja kiedyś zabierała się aby zjeść:evil_lol: Ale w sumie tarzanie gorsze:evil_lol: Quote
Ana :) Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Oj tak tarzanie gorsze bo weź to sobie człowieku później sobie zmyj z psa :D Ja się boje tylko jak przyjdzie wiosna, śnieg cały popłynie, a jak wiadomo wiosna w Polsce pachnie psim gównem :D Idealna uczta dla Otta gównojada.... Quote
Guest wolfheart Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Dzień dobry (wcale nie bo ,szary i bardzo brzydki) Ach te g*wniane uroki życia z psem:evil_lol: ja jestem dosyć wrażliwa na takie zapaszki,jeżeli musiałabym myc Lunę z tego g*wna chyba by mnie zemdliło... Luna na szczęście nigdy nie próbowała bobków zjeść A no wiosna kryje ze sobą dużo niespodzianek na trawnikach.Podziękujmy ludziom dla których uwłaczające jest sprzątanie po pieskach U nas +2'C i chyba będzie więcej,robi się chlapa niestety.Przez 5min padał deszcz ze śniegiem,jest tak szaro i brzydko jakoś. Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 U mnie +9 i deszcz :placz: Jeszcze nawet na spacerku z Torą nie byliśmy, bo tak leje, że nie zabiorę Theosia w taką pogodę na dwór :shake: Tora musi poczekać, aż Bogdan wróci z pracy :roll: Quote
Kaaasia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='leónowa']Wy się cieszcie, że wasze psy się odwołują albo wcale saren nie widzą, nawet nie wiecie ile bym dała, żeby takiego psa mieć. Ale swoją drogą zmysły mi się bardziej wyostrzyły, bo muszę zawsze szybciej wszystko dojrzeć i usłyszeć przed nim. Ale to tylko jeden plus całej fury zmartwień.[/QUOTE] Za szczurem czy kotem to mało mi ręki nie wyrwie :diabloti: [quote name='leónowa']Mój to te bobki czasem próbuje zeżreć, co dziwne nigdy gównojadem nie był, więc juz się zaczynam bać, żeby wszystkich jak leci nie pochłaniał.[/QUOTE] Dla psa te sarnie bobki są zdrowe. Nam wet mówił, że jak w lesie Oli znajdzie jakieś bobki roślinożercy to nie zabraniać tego jeść :ices_bla: Quote
Gezowa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='leónowa']Mój to te bobki czasem próbuje zeżreć, co dziwne nigdy gównojadem nie był, więc juz się zaczynam bać, żeby wszystkich jak leci nie pochłaniał. Nawet nie wiesz jak ci dobrze :modla:. U nas od małego fascynacja kupą. Z początku żwacze pomogły w jakimś stopniu, ale teraz... Ech... wystarczy chwila nieuwagi i leci cały zadowolony z wielkim bobkiem w pysku, takim zamarzniętym i weź mu to wyciągaj z paszczy... [quote name='Ana :)']Oj tak tarzanie gorsze bo weź to sobie człowieku później sobie zmyj z psa :-D Ja się boje tylko jak przyjdzie wiosna, śnieg cały popłynie, a jak wiadomo wiosna w Polsce pachnie psim gównem :-D Idealna uczta dla Otta gównojada.... Mnie przestało ruszać tarzanie się w czymś, odkąd mam whippeta :diabloti: Przemyjesz to-to, albo przetrzesz wilgotną szmatką i po problemie. [quote name='marta.k9080']Dzień dobry (wcale nie bo ,szary i bardzo brzydki) Ach te g*wniane uroki życia z psem:evil_lol: ja jestem dosyć wrażliwa na takie zapaszki,jeżeli musiałabym myc Lunę z tego g*wna chyba by mnie zemdliło... Luna na szczęście nigdy nie próbowała bobków zjeść A no wiosna kryje ze sobą dużo niespodzianek na trawnikach.Podziękujmy ludziom dla których uwłaczające jest sprzątanie po pieskach U nas +2'C i chyba będzie więcej,robi się chlapa niestety.Przez 5min padał deszcz ze śniegiem,jest tak szaro i brzydko jakoś. U nas też szaro i deszcz pada ze śniegiem, wiec mamy już wstęp do cieplejszych dni (mam nadzieję). Śnieg się trzyma, ale wody chyba jest więcej ;). No i właśnie... boję się iść w kierunku osiedla, bo domyślam się co na tej drodze będzie... :shake:. Ostatnio po takim mrozie było - za przeproszeniem - gówno na gównie, ledwo przejść się dało. Quote
Sonka95 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 U nas też padał deszcz ze śniegiem ... a Sonia to uwielbia się tarzać w odchodach :diabloti:, a najohydniejszą rzeczą w , której się wytarzała był zdechły pies na wsi tak śmierdziała , ze tego zapachu nigdy nie zapomnę ... Quote
Guest wolfheart Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) [quote name='magdabroy']U mnie +9 i deszcz :placz: Jeszcze nawet na spacerku z Torą nie byliśmy, bo tak leje, że nie zabiorę Theosia w taką pogodę na dwór :shake: Tora musi poczekać, aż Bogdan wróci z pracy :roll: wow,to nieźle Sarnie bobki może i zdrowe,ale zrzygała bym się widząc jak Luna coś takiego wpierdziela.Dobrze,że jej g*wno jako posiłek nie kręci:evil_lol: wreszcie,nareszcie mam przegrane na kompa foteczki i zaraz się z Wami podzielę:razz: taką uroczą skarpetkę Lunka nosiła na łapce no tym razem na pewno też coś znajdę... nowa obroża i adresówka i biżuteria:razz: Edited January 29, 2013 by marta.k9080 Quote
Guest wolfheart Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) W Sylwestra i Nowy Rok poskąpiło nam śniegu... tu sobie biegam owczarki dwa:evil_lol: na teraz tyle...:cool1: Edited January 29, 2013 by marta.k9080 Quote
roadtonowhere Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 http://img14.imageshack.us/img14/8531/dsc05244zb.jpg Super podusia. :loveu: Lunka także. :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Kochane uszyska :loveu: http://imageshack.us/a/img820/2838/dsc05078k.jpg Poduszka jest extra ... :cool3: http://img14.imageshack.us/img14/8531/dsc05244zb.jpg Quote
Besti Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ulala to taka modelka z Luny że nosi kolce i biżuterie?:razz: Ładna Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Świetna poducha http://img14.imageshack.us/img14/8531/dsc05244zb.jpg Cześć Dziewczyny :) Quote
Guest wolfheart Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 roadtonowhere dziękujemy:p Sonka95 uszy zawsze na pierwszym planie:evil_lol: aganela podusia z małego sklepiku z pościelą itp u nas w mieście,dostałam od mamy na Mikołajki:p magdabroy dziękuję,to moja mama kupiła unikatowydiament nas dosłownie zlewa ,chodniki pływają... Besti a no,niech dziewczyna ma klasę:cool1:;) M&S hej,dziękuję.Widzę przypadła Wam podusia do gustu. Cóż za paskudnie zachlapany poranek,przemoczyłam rękawiczki i o zgrozo kolejne buty...chodniki są nie do przejścia,to już rozsądniej iść trawnikiem,tam leży jeszcze śnieg.Luna oczywiście przemoczona,ale jej to nie obchodzi,naprawdę chciałabym tak beztrosko przyjmować warunki atmosferyczne jak ona. Właśnie doświadczam cudu...Luna zajada się śniadaniem.Wszystko zjadła:crazyeye: i poprosiła o dokładkę:razz: Jakość zdjęć jest straszna:oops: Śnieżny pies Quote
Kaaasia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Uwielbiam takie zaśnieżone pychole :loveu: Quote
Recommended Posts