Guest wolfheart Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 (edited) Dzień dobry Wszystkim, dOgLoV takie odważne te Twoje futrzaki?:razz: M&S Vetka miała tylko jeden specyfik,dała nam 2tab (małe zielone) 1 na 25kg.Działają 4h jakieś 15min po podaniu.Nie wiem czy podam je Lunie.Nie otumaniają i nie zwalają psa znóg...ale i tak się obawiam. Soko CalmAid niestety u nas nie działa.:shake: Sonka95 Właśnie dlatego nie jestem zwolenniczką faszerowania psa tabsami...nie dosyć ,że zwierzak nie ma siły się ruszyć to jeszcze przez to bardziej się boi... magdabroy u nas na razie kilka razy coś wystrzeliło i Lunka tylko popatrzyła przez okno,ale to pewnie gówniarstwo rzucało petardy...groza zacznie się przy prawdziwych fajerwerkach:-( Besti dziękuję,łapka lepiej chociaż krwawi jak Lunka uderzy o coś,ale już ładnie się goi.Nie kulała,zraniła tylko paluszek. Ania90 hejka:lol: Nanashi biedne te psiaki,eh... Ja naprawdę będę obrzydzała tym przygłupom sylwestrową fetę...nich tylko któryś wystrzeli petardę pod blokiem:angryy: Za takie zabawy jest 500zł mandatu.Można strzelać w Sylwestra i Nowy Rok,ale nie na ulicy gdzie chodzą jeszcze ludzie.Już raz załatwiłam tak jełopów co strzelali o 17.00 na trawniku. Edited December 20, 2012 by marta.k9080 Quote
Sonka95 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 U nas to często takie hukowe strzelają ... nie wiem z czego mają taką satysfakcje :angryy: Tylko pieniądze na głupoty marnują ... Ja moją to już tydzień przed Sylwestrem trzeba brać na smycz , bo juz się zaczyna ...:shake: Quote
łamAga Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='marta.k9080'] dOgLoV takie odważne te Twoje futrzaki?:razz: Rok temu Qwendi przespała na dworze fajerwerki nawet jej nie obudziły a Neron jak jest na dworze to kuli uszy i chce iśc do domu ale nie boi sie tak żeby sie trząś , popiskuje tylko bo nie wie co sie dzieję ;) a koty pouciekały za tapczan posiedzialy kilka godzin za nimi po czym wyszły i jak by nigdy nic sie nie stało zaczęły sie gonić ;) Quote
M&S Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Hej wieczorkiem:) Może podaj wcześniej tabletkę i zobaczysz jak będzie reagowała.... Quote
Leokadia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Kurcze u mnie już dzisiaj zaczęli strzelać, Leon zawału dostaje, chyba będziemy musieli ograniczyć spacerki:shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 dOgLoV oj to dobrze im,tak bez paniki... M&S mam tylko dwie,na Sylwestra i Nowy Rok... leónowa dzwoń na policję...to po***y zabulą mandacik.Znajomy pan dzwonił wczoraj i złapali gówniarstwo z petardami... Quote
Guest wolfheart Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 (edited) nie będzie nas na dogo ,aż do Nowego Roku(net padnie za chwilę na amen) Dziękujemy Wam za wsparcie w najtrudniejszych dla nas chwilach,za wiarę w nas i nasza walkę ze wszystkimi przeciwnościami!:loveu: Edited December 21, 2012 by marta.k9080 Quote
M&S Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Pięknych Świąt i Tylko dobrych dni w Nowym Roku Quote
Oscar Patric Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Quote
roadtonowhere Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Witamy, Zdrowych Wesołych Świąt życzymy :tree1: Kinga&Czoko :x-mas: Quote
Sonka95 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 U was jest już wszystko gotowe na Święta ? ;) Quote
Besti Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ojej jak to nie będzie? Szkooooda, ale liczę na wielki powrót:) Spokojnych i Radosnych Świąt dla Ciebie, Rodzinki i Luniastej:x-mas: Quote
Ana :) Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ja nie wiem jak Otto zareaguje w sylwestra bo to jego pierwszy będzie, ale teraz jak chodzą i szczelają petardami to nie reaguje, mój poprzedni pies huki sylwestrowe miał głęboko głęboko w du*ie i zawsze przesypiał :P Quote
Recommended Posts