Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted (edited)

Dzień dobry Wszystkim,

dOgLoV

takie odważne te Twoje futrzaki?:razz:

M&S

Vetka miała tylko jeden specyfik,dała nam 2tab (małe zielone) 1 na 25kg.Działają 4h jakieś 15min po podaniu.Nie wiem czy podam je Lunie.Nie otumaniają i nie zwalają psa znóg...ale i tak się obawiam.

Soko
CalmAid niestety u nas nie działa.:shake:

Sonka95
Właśnie dlatego nie jestem zwolenniczką faszerowania psa tabsami...nie dosyć ,że zwierzak nie ma siły się ruszyć to jeszcze przez to bardziej się boi...

magdabroy

u nas na razie kilka razy coś wystrzeliło i Lunka tylko popatrzyła przez okno,ale to pewnie gówniarstwo rzucało petardy...groza zacznie się przy prawdziwych fajerwerkach:-(

Besti
dziękuję,łapka lepiej chociaż krwawi jak Lunka uderzy o coś,ale już ładnie się goi.Nie kulała,zraniła tylko paluszek.

Ania90

hejka:lol:

Nanashi
biedne te psiaki,eh...
Ja naprawdę będę obrzydzała tym przygłupom sylwestrową fetę...nich tylko któryś wystrzeli petardę pod blokiem:angryy:
Za takie zabawy jest 500zł mandatu.Można strzelać w Sylwestra i Nowy Rok,ale nie na ulicy gdzie chodzą jeszcze ludzie.Już raz załatwiłam tak jełopów co strzelali o 17.00 na trawniku.

Edited by marta.k9080
Posted

U nas to często takie hukowe strzelają ... nie wiem z czego mają taką satysfakcje :angryy:
Tylko pieniądze na głupoty marnują ...
Ja moją to już tydzień przed Sylwestrem trzeba brać na smycz , bo juz się zaczyna ...:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']
dOgLoV

takie odważne te Twoje futrzaki?:razz:

Rok temu Qwendi przespała na dworze fajerwerki nawet jej nie obudziły a Neron jak jest na dworze to kuli uszy i chce iśc do domu ale nie boi sie tak żeby sie trząś , popiskuje tylko bo nie wie co sie dzieję ;) a koty pouciekały za tapczan posiedzialy kilka godzin za nimi po czym wyszły i jak by nigdy nic sie nie stało zaczęły sie gonić ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
oj to dobrze im,tak bez paniki...

M&S

mam tylko dwie,na Sylwestra i Nowy Rok...

leónowa
dzwoń na policję...to po***y zabulą mandacik.Znajomy pan dzwonił wczoraj i złapali gówniarstwo z petardami...

Guest wolfheart
Posted (edited)

nie będzie nas na dogo ,aż do Nowego Roku(net padnie za chwilę na amen)

Dziękujemy Wam za wsparcie w najtrudniejszych dla nas chwilach,za wiarę w nas i nasza walkę ze wszystkimi przeciwnościami!:loveu:

Edited by marta.k9080
Posted

[FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT]
[FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT]
[FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT]
[FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT]
[FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT]
[FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT]
[FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT]
[FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo.
Oscar z Agą[/FONT]

Posted

Ja nie wiem jak Otto zareaguje w sylwestra bo to jego pierwszy będzie, ale teraz jak chodzą i szczelają petardami to nie reaguje, mój poprzedni pies huki sylwestrowe miał głęboko głęboko w du*ie i zawsze przesypiał :P