Guest wolfheart Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Spacerek do lasu ciekawe czy nasze ślady sprzed paru dni się zachowały będę niosła piłeczkę idziemy po śladach sarenek tam polazły... idę do ciebie Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) ale tu są ciekawe zapachy o i tutaj też widzę,że zaraz coś mi rzucisz doopcia a tędy wchodzi się do lasu Edited December 11, 2012 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Widać, że Lunka szczęśliwa na spacerku :) Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) i to jak:multi::multi: jak tylko widzi,że skręcamy do lasu ,to aż jej się pychol śmieje Wybaczcie,że trzeba przekręcić głowę żeby oglądnąć filmiki...ale może mimo to będą się trochę podobały:oops: rozmachany ogonek http://www.youtube.com/watch?v=JTYd4NoBakY&feature=youtu.be Luna torpeda i ryjek w kamerce http://youtu.be/mNb8eazSLwA Edited December 11, 2012 by marta.k9080 Quote
Soko Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Lunka bez porównania :) naprawdę super wiedzieć, że istnieją takie szczęściary jak ona :) Quote
Besti Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Jej jak Wy gnacie z wątkiem, nie nadążam:eviltong: Widzę że robi to samo co moja gówniara- cała morda w śniegu i ucieszona od ucha do ucha:loveu: Nie marznie Ci? Quote
Ana :) Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Widzę, że spacerek udany :) Lunka to kocha śnieg chyba tak samo mocno jak mój Otto :D Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) Soko mam nadzieję,że jest ze mną szczęśliwa Besti :evil_lol: śnieg to jest to,nie marznie..tarza się,ryje,kładzie.Używa zimy na całego:multi: Dzisiaj wyrwała mi snieżkę z dłoni,zanim zdążyłam ulepic. Ana : ) kocha,uwielbia...wprost szaleje z radości:p Dzisiaj za nami szedł sobie facet,a Luna go olała:razz:Normalnie sobie węszyła,szła powoli,zupełny luz.Chyba powoli robimy kolejny kroczek do przodu..bo jeszcze parę dni temu obawiała się ludzi nadchodzących z tyłu. Lunka zraniła sobie paluszek u przedniej łapki,ale delikatnie tylko kilka kropelek krwi pociekło...i juz jest ok. Edited December 12, 2012 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Hejka ;) zdjecia super :loveu: fajnie sie oglada takie sniezne zdjecia siedzac w cieplutkim domku :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 dOgLoV dziękujemy :p w domu dobrze wygrzać doopsko,ale mnie ciągnie na dwór,do lasu,na łąki..Uwielbiam patrzeć jak Lunka biega,skacze w śniegu i widoki są świetne kiedy wszystko takie białe:multi: Panna znowu marudzi na jedzenie.Łapki kurze to pożarła ,a z miski to już nie łaska:angryy:..dosmaczę jej pasztetem to pochłonie wszystko eh... Wczoraj zjadła może tyle co na garść...a juz tak ładnie zjadała i znowu marudzi. Quote
łamAga Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='marta.k9080']dOgLoV dziękujemy :p w domu dobrze wygrzać doopsko,ale mnie ciągnie na dwór,do lasu,na łąki..Uwielbiam patrzeć jak Lunka biega,skacze w śniegu i widoki są świetne kiedy wszystko takie białe:multi: Panna znowu marudzi na jedzenie.Łapki kurze to pożarła ,a z miski to już nie łaska:angryy:..dosmaczę jej pasztetem to pochłonie wszystko eh... Wczoraj zjadła może tyle co na garść...a juz tak ładnie zjadała i znowu marudzi. a ja zimna nie lubie , chociaz też jestem szczesliwa jak psy mają mozliwosc pobiegac po lesie :loveu: zima psy mają takie humory , nie ma co sie przejmować :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Zima stała się moją ulubioną porą bo: -nie łażą ochlapusy i inne menty żebrzące o 5zł na trunek -nie jeżdżą rowerzyści,którym się we łbach poprzewracało i zamiast po jezdni pakują się na chodnik -nie jeżdżą motocyklisci hałasujący jak po********* pod moim blokiem -nie ma robaków,kleszczy,komarów i innego paskudztwa.To jest najlepsze. Co mi przeszkadza to: -sól ,piach na chodnikach -chlapa przy roztopach -moje odmrożone palce u stóp i rąk Quote
łamAga Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 a ja tam zapitalam dalej na rowerze bo nie mam innego wyjcia :evil_lol: ale jak jade chodnikiem to jade na prawde bardzo wolniutko bo na ulicy to czasem strach :shake: a w plusach podoba mi sie ten myślnik z robalami brrrrrrr:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) Ja nie mam nic przeciwko,rowerom.Ale u nas jeżdżą jakby ślepi byli...środkiem chodnika!A SM śpi..zamiast mandacik wlepic. Przez kleszcze ,skutecznie obrzydło mi lato.A ile to razy miałam pajęczynę na twarzy ,kiedy przecierałam nowe szlaki w lesie...fuj,fuj,fuj. No i Luna padała po 10min biegania w takie ciepło. Wiedziałam,z pasztetem to wszystko zjadła.Wycwaniła się panienka:mad: Edited December 12, 2012 by marta.k9080 Quote
M&S Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Przyszłam z rewizytą. Lunka jest urocza:):) Będę wpadać do Was... Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 M&S Witaj!Dziękuję i zapraszam:p Quote
:: FiGa :: Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Witaj Sylwus :) No no, nadrabiam sobie i czytam co tam u was i widze ze same dobre wiesci :loveu: Ty i Lunka obie na to zapracowalyscie, dalyscie rade mimo iz sytuacja wydawala sie beznadziejna :multi: A teraz widzisz, masz normalnego poczwara :loveu: Piekne fotki, mala rosnie i rosnie :) Buziole dla was :) Quote
Sonka95 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 No rowerzyści to i u nas ślepi są ...a najgorzej to , że po parkach jeżdżą rozpędzeni jakby w jakimś maratonie brali udział ... w lato to mało co by mi psa rozjechali :angryy: ale zdarzają też się normalni ;) A wiesz co u nas w lato Sonia nie była brana żadnym preparatem przeciw kleszczą i całe lato chodziła bez i miała tylko 1 kleszcza :-o ... a chodziła po łąkach , lasach , parkach Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 FiGa hej a no ostatnio wszystko idzie nam po prostu pięknie:multi: Dziękujemy:p Sonka95 ja zakraplałam Fiprex ,mimo to od wiosny do lata wyjęłam 13 takich paskudztw(7wbitych,6 łażących po Lunce:x).Od tych ochlanych mnie mdliło.I w zemście rozchlapywałam im doopska moim buciorem. Od łażenia po śniegu przemokły mi już trzecie buty:megagrin: nie dziwię się bo normalni ludzie chodzą ścieżkami,a ja tam gdzie oczy poniosą(czyt.gdzie Luna akurat wlezie). Mama wspaniałomyślnie kupiła mi już dawno zapasowe kozaki,tak więc moje stopy pozostaną suche...jakiś czas:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Na mnie się policja uwzięła , już dwa razy mnie sledzili i patrzyli czy przejeżdzam rowerem przez pasy czy przeprowadzam rower :angryy: kurcze człowiek musi jeżdzić w zimnie po śniegu a oni jeszcze szukają jelenia na mandat :angryy: Ja latem unikam lasów własnie ze wzgledu na pajęczyny i pająki brrrrrr Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 dOgLoV takie przepisy...ale przyznam u mnie w mieście przydatne,bo jak wspomniałam tu jeżdżą jak potłuczeni i mają przechodniów w doopie:mad: Eh czytałam pogodę w necie i na samą Wigilię ma padać u nas..DESZCZ:-( oby się pomylili. Quote
łamAga Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='marta.k9080']dOgLoV takie przepisy...ale przyznam u mnie w mieście przydatne,bo jak wspomniałam tu jeżdżą jak potłuczeni i mają przechodniów w doopie:mad: Eh czytałam pogodę w necie i na samą Wigilię ma padać u nas..DESZCZ:-( oby się pomylili. Ja rozumiem , takie przepisy i ja ich przestrzegam ale zeby czlowieka pol drogi sledzić :roll: u nas w ten weekend ma byc odwilż a na swieta niby ma byc zimno .... Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Witamy się! :) Luna jest przecudna :loveu: będziemy do was wpadać częściej :) Pozdrawiamy Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 dOgLoV bywa i tak jak się znajdą nadgorliwi... a tak mi się marzyły białe Święta :shake: pewnie ,jak w ubiegłym roku nasypie śniegu w styczniu,lutym... roadtonowhere witajcie!Dziękuję i oczywiście zapraszamy!:p Quote
łamAga Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 tak bedzie , jak ja bede w domu na urlopie to bedzie bez sniegu a jak ja pojde do pracy to zacznie sypac , ale juz postanowilam w lutym ide na prawko !!!! mialam isc w grudniu ale z kasa nie wydałam ;) Quote
Recommended Posts