Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ale nieładnie tak Pańcię nokautować w pierwszej sekundzie;) Quote
łamAga Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='marta.k9080']ale nieładnie tak Pańcię nokautować w pierwszej sekundzie;)[/QUOTE] Pewnie jeszcze nie raz Cię znokautuję :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 niech pomyślę...jakich uszkodzeń doznałam już dzięki Lunie:diabloti: kiedyś przewróciła mnie na beton (w amoku ucieczki) dzisiaj zdzieliła mnie w twarz ręce mam w siniakach (ale ja lubię się tak dziko z nią bawić) szczęknęła mi do ucha(ałł) nie wymierzyła i dziabnęła mnie w nos wciągnęła mnie w błoto wyrwała i wpadłam w poślizg na zgniłych liściach wstawała i przywaliła mi łbem w twarz wstawała i przywaliła mi łbem też w brodę leżałam ,Luna przeszła po mnie wciskając mi łapę w gardło kiedyś zginę...:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
łamAga Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='marta.k9080']niech pomyślę...jakich uszkodzeń doznałam już dzięki Lunie:diabloti: kiedyś przewróciła mnie na beton (w amoku ucieczki) dzisiaj zdzieliła mnie w twarz ręce mam w siniakach (ale ja lubię się tak dziko z nią bawić) szczęknęła mi do ucha(ałł) nie wymierzyła i dziabnęła mnie w nos wciągnęła mnie w błoto wyrwała i wpadłam w poślizg na zgniłych liściach wstawała i przywaliła mi łbem w twarz wstawała i przywaliła mi łbem też w brodę leżałam ,Luna przeszła po mnie wciskając mi łapę w gardło kiedyś zginę...:megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja to najczęściej leże przez Nerona :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 To masz jeszcze gorzej bo Neronek masywny chłopak jest:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='marta.k9080']To masz jeszcze gorzej bo Neronek masywny chłopak jest:evil_lol:[/QUOTE] Ojjj tak powalił już kilkakrotnie też mojego tetę a i Sebastian leżał przez niego ale to jak jechał z nim rowerem i mu pod koła wbiegl bo zobaczył kota za płotem :lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 już widzę Lunę biegnącą obok roweru...zaliczyłabym glebę w jakieś 5min pewnie:evil_lol: Chociaż przy nodze to ładnie biegnie. Quote
Soko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Może któraś z Was chciałaby dołączyć do rozmowy na Skype - info w podpisie :) (tak, tak, to spam, ale prawie nikogo nie ma.) Quote
łamAga Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 nie mam skypa :shake: ani gg :shake: ani żadnych tego typu rzeczy :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 właśnie toczyłam bitwę z Luną:evil_lol: drapałam ją po grzbiecie(ona wtedy macha ogonem i próbuje złapać moje ręce),a ta mścicielka mała przewróciła mnie i zaczęła tarmosić za rękawy:evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Denerwujecie mnie z tym śniegiem :mad: [quote name='dOgLoV']nie mam skypa :shake: ani gg :shake: ani żadnych tego typu rzeczy :shake:[/QUOTE] Aga, załóż gg ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='magdabroy']Denerwujecie mnie z tym śniegiem :mad:[/QUOTE] on i tak spadnie...:siara: A Ty z tych ciepłolubnych...? Quote
*Magda* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='marta.k9080']on i tak spadnie...:siara: A Ty z tych ciepłolubnych...?[/QUOTE] Nie, ale mieszkam w rejonie gdzie śniegu prawie nie ma :placz: Quote
łamAga Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='magdabroy'] Aga, załóż gg ;)[/QUOTE] kiedyś mialam ale nie lubiłam na nim siedziec na facebooku też mam zablokowany czat :shake: [quote name='marta.k9080']on i tak spadnie...:siara: A Ty z tych ciepłolubnych...?[/QUOTE] Magda czeka na zaspy śnieżne :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 a u nas właśnie znowu prószy :multi:([B]magdabroy[/B] -wybacz:evil_lol: ) Uwielbiam widok owczarka na śniegu :loveu: Quote
*Magda* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='dOgLoV'] Magda czeka na zaspy śnieżne :evil_lol:[/QUOTE] Jak tylko dojadę do Polski w nocy 20/21 grudnia, to mogą być zaspy :multi: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ja jechałam dwa lata temu z Hamburga do Chełmna ,bus spóźnił się o 1,5h i dojechaliśmy 0 23.50 zamiast 21.30:evil_lol: Na trasie 100km/h wszyscy jechali ok 40km ,taka ślizgawica i zaspy były.A było to jakoś przed świętami. Quote
*Magda* Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 My kilka lat temu wracaliśmy z PL, to w Niemczech był taki śnieg, że na autostradzie koło siebie jechały 2 pługi, a my za nimi, a i tak była kupa śniegu :crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ja chyba też wtedy pług widziałam...ale gdzieś na drugim pasie.Nie wspomnę ,ile nerwów miała moja mama i reszta rodzinki,kiedy ja w taką pogodę tłukłam się busem...:shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Wesołych Mikołajek:x-mas: Luneczka dostała prezencik:kość i piłkę tenisową do zjedzenia(cielęca skóra,a w środku granulat z mięska). U nas -7'C Właśnie wróciłyśmy ze spacerku do lasu:p Ale była zabawa,przeszłyśmy nowe ścieżki i wyrzucałyśmy chyba wszystkie patyki. Jestem z mojej panienki baaaardzo dumna. Lunka ślicznie wychodzi z mieszkania o każdej porze...a dzisiaj nawet przedłużała spacer:crazyeye: i po chodniku szła, jak pies co niczego się nie boi:crazyeye::multi: Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Aż mi się ciepło na sercu robi ,kiedy Luneczka jest na dworze taka zrelaksowana,po prostu zadowolona.:loveu: Quote
Sonka95 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 To niedługo będziecie musiały zmienić nazwę wątka , bo Lunka już niczego się nie boi :loveu: Quote
Soko Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Haha, dokładnie! Fajnie, że dokumentujesz tutaj jej postępy, bo po pewnym czasie takie porównanie jest niesamowicie wiele warte :) Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) [B]Sonka95[/B] chciałabym ,żeby już niczego się nie bała:evil_lol: Ale pierwszy większy sukces chyba za nami:multi: Luna nie boi się otoczenia:razz: ludzi jeszcze się obawia czasami bardziej,ale i z tym damy radę! [B] Soko[/B] czekam na czas kiedy napiszę ,że pokonałyśmy wszystkie strachy Doszła dzisiaj paczuszka dla Lunki,smaczki,ale bez zabawki-sznurka bo nie mieli na składzie.A to nawet lepiej..bo kupię jej pod choinkę Frisbee:multi:Luna ma ogromny potencjał sądząc po jej miłości do wszelkiego aportu i skoków:Dog_run: Edited December 6, 2012 by marta.k9080 Quote
Recommended Posts