Besti Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Lunka pływaczka:lol: Boski kadr ale czuję mały niedosyt-więcej zdjęć poproszę! Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 No dała jedno zdjęcie i cisza... :mad::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 :mad:mnie się wydaje czy tu same maniaczki i nienasycone siedzą?:eviltong: no dobra,żeby nie było że podła jestem to ładuję fotki. Nasyćcie głodne oczy :evil_lol: Woda... lecę,pędzę... (i kawałek Panci w rogu) wyłowiłam patola hejaaaa... i rozpędu do wody.... ogonek w górę... no dobra...na chwilę się zatrzymam.. Oby to zaspokoiło na jakiś czas Wasze żądze :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 marta.k9080 napisał(a): Oby to zaspokoiło na jakiś czas Wasze żądze :diabloti: Ale tylko na chwilę :diabloti: Quote
kalyna Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jak ona lubi wodę.. super, wychodzi na to, ze tylko moje psy boją się zamoczyć łapki... :mdleje: a strój na spacery z psami to ja mam jeszcze gorszy :diabloti::diabloti: ale fakt , aj też muszę sobie kalosze kupić :evil_lol: i jakie macie czaderskie szeleczki :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 AGANELA oj tak,jak tylko się odważyła wskoczyć,tak teraz jest wodołazem:multi: MAGDABROY litości:tard: KALYNA Może jeszcze się przekonają?Luna za którymś razem,nagle pojęła,że kocha wodę:razz: Wiadomo,nie warto się stroić bo ani to praktyczne ani potrzebne.A człowieka i tak uwalają błotem i inny, paskudztwem.Ja zniszczyłam od stycznia 4 pary butów:-? przez takie spacery. A dzięki,szeleczki to się udały nam,lubie je i psauja Lunce do pyszczka :) Quote
:: FiGa :: Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 http://i47.tinypic.com/2cn72w7.jpg Coz za cudowny zaciesz :loveu: Marto, odradzam wrzucac fotki za pomoca tinypic. Nie dosc ze za jakis czas poznikaja, to dodatkowo na ich miejsce pojawia sie sprosne fotki nastolatek... :shake: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 http://i50.tinypic.com/35d0ns5.jpg ale ma figurkę :loveu::loveu::loveu: Tak!!! masz rację maniaczki jesteśmy :evil_lol: a zdjęć i tak mało :razz: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 http://i50.tinypic.com/2wdbzbo.jpg:loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 wspaniała jest,a zdjęć nigdy za dużo:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 unikatowydiament napisał(a):wspaniała jest,a zdjęć nigdy za dużo:eviltong:Zawsze za malo :D Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 marta.k9080 napisał(a):litości:tard: Ptysiak napisał(a):Tak!!! masz rację maniaczki jesteśmy :evil_lol: a zdjęć i tak mało :razz: My jesteśmy głodne zdjęć :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 oj Wy...patrzcie coście narobiły..tak się zawstydziła tymi komplementami ,że zrobiła się jak najmniejsza...:scared: FIGA hmm..to z lenistwa wybrałam,bo szybko i pomniejsza format od razu. UNDERSTANDME hej :) Quote
Leokadia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Biedna Luna, to znaczy,że juz nie mamy chwalić?:diabloti: A tak poza tematem, znowu jedno zdjęcie dodałaś, a dobrze wiesz, że to za MAŁO:cool3: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 leónowa napisał(a): A tak poza tematem, znowu jedno zdjęcie dodałaś, a dobrze wiesz, że to za MAŁO:cool3: Marta chyba chce, żebyśmy do nie wpadli i zrobili z nią pożądek :mad::eviltong: Quote
Leokadia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 No chyba tak, ja służe przy okazji wsparciem w robieniu porządku:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 O, miniaturowy poczwarek :evil_lol: Quote
aganela Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Jak kompatybilny owczarek:) moja jak się rozłoży to zajmuje całą sofę:/ Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):My jesteśmy głodne zdjęć :evil_lol: Jesteśmy gorsze niż to co się działo w filmie "PULS" :diabloti: Znowu jedno zdjęcie no nie.... :mad: Po 5 można wstawiać :razz: a właściwie trzeba bo inaczej BAN :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 szantażystki ..BANem mnie straszą...:eviltong: gryzienie.... nie m to jak stoper od drzwi w roli podusi... ...albo wiadro...:hmmmm::roflt: jednak w pościeli najwygodniej... bo pod krzesłem się nie mieszczę Dziękujemy za wszystkie miłe komentarze.:p Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 http://i48.tinypic.com/15y895l.jpg piękna ona jest :loveu: Quote
Recommended Posts