Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jest podana rozpiska ile psów w rasie/płci/klasie ;)

Ja moją Bezę opłacałam w sobotę i nadal widnieje informacja, że nieopłacone - taki tłok że nie wyrabiają z uzupełnaniem, czy powinnam się martwić, że nie doszło na czas? :eviltong:

Posted

Banshee. napisał(a):
Sprawdziłam właśnie ilość psów... I się przestraszyłam. :-o Tak narzekałam zawsze na pustki w mojej rasie a tu 7 psów... Będzie ciekawie. :)

ja to jestem w szoku 24 zgłoszone psy 12 suk i 12 psów ale w klasie idziemy sami ;)

Posted

Przy kazdym psiaku podana jest ogólna ilośc w rasie, i ilośc w rozbiciu na płec.
Na przykład w mojej rasie jest zgłoszonych 8, a samychsuk zgłoszonych jest 6. Stąd wiem, że sa zgłoszone tylko 2 psy/samce.

Pzdr.

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
I ja sprawdziłam u siebie i u nas poprostu tłok aż 12 szt :-o
A ja mam pyt. bo nie kumam co ma oznaszać w tym systemie płci -7 (tak jest u nas)???

12szt. Bordosi???
płci 7 znaczy, że jeżeli zgłosiłaś suczke to bedzie 7 suczek, ale nie w klasie tylko ogólnie

Posted

Banshee. napisał(a):
Sprawdziłam właśnie ilość psów... I się przestraszyłam. :-o Tak narzekałam zawsze na pustki w mojej rasie a tu 7 psów... Będzie ciekawie. :smile:

izabela.szczepaniak napisał(a):
I ja sprawdziłam u siebie i u nas poprostu tłok aż 12 szt :-o
A ja mam pyt. bo nie kumam co ma oznaszać w tym systemie płci -7 (tak jest u nas)???

U nas.... 90 sztuk w rasie :crazyeye:
Tyle to jeszcze na raz bernoli nie widziałam, ale będzie czad....... :evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
a jest już?

Nie wiem, ale podobno osoby, które zgłaszały psa/y za pośrenictwem portalu wystawy.net mogą sobie sprawdzić stawki ilościowe w rasach i klasach.