Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GANG CZIKI napisał(a):
Mam wolne miejsce w samochodzie na niedzielę lub dołączę do kogoś z dwoma małymi psami.

Hej, poszukuje 2 miejsc właśnie na niedziele z małym pieskiem. to mój numer: 509 295 585 Pozdrawiam Basia

Posted

Wysłałam opłatę 10 października i do tej pory wiszę jako nieopłacona. Czy wy też tak macie??? czy powinnam się martwić, że nie doszły :cool3:

Arnika1 sms poszedł ;)

Posted

[quote name='AnkaW']Wysłałam opłatę 10 października i do tej pory wiszę jako nieopłacona. Czy wy też tak macie??? czy powinnam się martwić, że nie doszły :cool3:

Arnika1 sms poszedł ;)
Myślę, że to dziwne i może lepiej zadzwoń do nich. U mnie na drugi dzień już było napisane, że zapłacone

Posted

[quote name='AnkaW']Wysłałam opłatę 10 października i do tej pory wiszę jako nieopłacona. Czy wy też tak macie??? czy powinnam się martwić, że nie doszły :cool3:

Arnika1 sms poszedł ;)

Ja zapłaciłam 12.10. i też mam do tej pory nie zapłacone ale wyświetla mi się inf
UWAGA ! Informacje o opłatach wprowadzane są do systemu po otrzymaniu wykazów z oddziałów - w chwili obecnej może być brak informacji o dokonanej wpłacie.
poczekam do 29 a potem będe dzwonić w razie czego.

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Ja zapłaciłam 12.10. i też mam do tej pory nie zapłacone ale wyświetla mi się inf
UWAGA ! Informacje o opłatach wprowadzane są do systemu po otrzymaniu wykazów z oddziałów - w chwili obecnej może być brak informacji o dokonanej wpłacie.
poczekam do 29 a potem będe dzwonić w razie czego.

własnie mam to samo, na wszelki wypadek wysłałam im fax z kopią przelewu i wyjaścieniem, bo w przelewie tytułem napisałam tylko nr zgłoszenia. Poczekam jeszcze i tez zadzwonię.

Posted

AnkaW napisał(a):
własnie mam to samo, na wszelki wypadek wysłałam im fax z kopią przelewu i wyjaścieniem, bo w przelewie tytułem napisałam tylko nr zgłoszenia. Poczekam jeszcze i tez zadzwonię.

po wysłaniu faxu mój pies widnieje juz jako opłacony :)

Posted

owczarek'ab;19869127 napisał(a):
Jedzie ktoś na sobotę z Warszawy i ma miejsce w aucie?

My jedziemy busem, ale tylko na sobote.
Wyjazd w sobote nad ranem, powrót po BIS'ach.

pzdr.

Posted

Witam! Szumy jednej osoby z psem do busa. Wyjazd z Torunia 11.11 po drodze możemy kogoś zabrać. Piesek musi być podróżować w klatce.
Info na priv.

Posted

Kashdog napisał(a):
A ja się przypominam, bo mam jeszcze kilka miejsc na sesję zdjęciową :)

Więcej info na pw.

Oj z chęcią bym się zgłosiła, tylko jak zawsze odpłatne. A tu z kasą krucho, w tym roku ostatnia wystawa na jaką sobie pozwalamy. :shake: