Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Metheora napisał(a):
Szukam transportu na sobotę, jedna osoba plus dwa lub jeden pies.
Najlepiej ze śląska cieszyńskiego ale mogę ostatecznie dojechać gdzieś w okolicy...
i jeszcze pytanko- kto będzie sędziował manchester terriery? nie ma na liście rasy...

Hej, jest zatem szansa, że się zobaczymy:)
Bo baski tez sa w sobotę:)
Które Gudzinki chcesz zgłosić?

pzdr.

Posted

Izabela124. napisał(a):
A możesz opisać mi dojazd komunikacją miejską?

niestety nie, nie jestem z Kielc, tylko z własnego doświadczenia wiem - raz szłam z psami na wystawę piechotą i mi starczy a wracałam już miejskim autobusem max 10 minut.... ale numeru nie pamiętam - wsiadłam w cokolwiek byle do centrum

Posted

[quote name='Izabela124.']A możesz opisać mi dojazd komunikacją miejską?

[FONT=Times New Roman]Ja spróbuje Ci pomoc.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Autobusy na wystawę 25, 36,100, 110., kierunek: zakładowa[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tu masz link do rozkładów jazdy : http://ztm.kielce.pl/rozklady/rozklady/p/p0525.htm[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeszcze był autobus typowo Targi Kielce, ale nie wiem czy obecnie kursuje. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bilety normalny -2,40 (za psa)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bilet ulgowy - 1,20[/FONT]

Posted

[quote name='kika22'][FONT=Times New Roman]Ja spróbuje Ci pomoc.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Autobusy na wystawę 25, 36,100, 110., kierunek: zakładowa[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tu masz link do rozkładów jazdy : http://ztm.kielce.pl/rozklady/rozklady/p/p0525.htm[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeszcze był autobus typowo Targi Kielce, ale nie wiem czy obecnie kursuje. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bilety normalny -2,40 (za psa)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bilet ulgowy - 1,20[/FONT]Dzięki wielkie :)

Posted

Arnika1 napisał(a):
jakby ktos byl zainteresowany, to mam miejsce na niedzielę na trasie rzeszów-kielce . Tylko raczej z niezbyt dużym pieskiem.

mnie tam oczywiście już ulokowałaś?? :)

Posted

[quote name='Izabela124.']UWAGA!
Termin przyjmowania zgłoszeń został przedłużony do dnia 26.10.2012.

bu cha cha cha!!!!! a tak sie zaklinali, ze nie będa przedłużać terminu zgłoszeń

Posted

[quote name='Izabela124.']UWAGA!
Termin przyjmowania zgłoszeń został przedłużony do dnia 26.10.2012.

A opłaty do kiedy muszą być zaksięgowane?na stronie jeszcze nie ma info.

Posted

Wie ktoś może jak na wystawy.net sprawdzić ilość psów w rasie na wystawie? Kiedyś w coś takiego wchodziłam daleko przed wystawieniem listy wystawców i planu sędziowania, a teraz zwyczajnie zapomniałam "pstryczka" i nie wiem jak w to wejść. ;-) A niecierpliwość mnie zżera.. albo to może strach i trema? ;) W końcu pierwszy raz w pośredniej, a mój "maluch" nie był na wystawie od wakacji to zobaczymy czy już na tyle podrósł żeby miał szansę startować o cokolwiek z innymi psami.

Posted

Banshee. napisał(a):
Wie ktoś może jak na wystawy.net sprawdzić ilość psów w rasie na wystawie? Kiedyś w coś takiego wchodziłam daleko przed wystawieniem listy wystawców i planu sędziowania, a teraz zwyczajnie zapomniałam "pstryczka" i nie wiem jak w to wejść. ;-) A niecierpliwość mnie zżera.. albo to może strach i trema? ;) W końcu pierwszy raz w pośredniej, a mój "maluch" nie był na wystawie od wakacji to zobaczymy czy już na tyle podrósł żeby miał szansę startować o cokolwiek z innymi psami.
Niestety niema już takiej funkcji :(