Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lotty']Do samej wystawy nic, ale do warunków na drodze i dojazdu już sporo.[/QUOTE]

Ee, no bez przesady - jeździmy samochodem, mamy do Kielc prawie 400km i jakoś tego nigdy nie bralismy pod uwagę jako argument ;-) zła pogoda równie dobrze może zdarzyć się w kwietniu...

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to jeszcze raz - BOG piątej grupy - ma ktoś fotkę, chodzi mi o samojeda :modla::modla::modla:

[FONT=Verdana][quote name='mańka_']Ee, no bez przesady - jeździmy samochodem, mamy do Kielc prawie 400km i jakoś tego nigdy nie bralismy pod uwagę jako argument [/FONT];-)[FONT=Verdana] zła pogoda równie dobrze może zdarzyć się w kwietniu...[/FONT][/QUOTE]

[FONT=Verdana]No dokładnie... my w lipcu mieliśmy plener na Słowacji w pełnym deszczu... i 800km drogi ;) psy utytłane w błocie na ringach, ale w niczym to nie przeszkadzało :)
my chętnie byśmy się wybrali do Kielc jeszcze nieraz, w tamtym roku było bardzo fajnie - w tym zrezygnowaliśmy... ale nasz pies nie znosi hal, zimą mamy więc przerwę w wystawach ;)[/FONT]

Posted

Cóż, podobno o gustach się nie dyskutuje. Jeśli odpowiada Wam jazda w nad ranem\ w nocy po mokrej, śliskiej lub oblodzonej jezdni, proszę bardzo. Ja się na coś takiego nie piszę. U mnie Kielce i Poznań zdecydowanie odpadają ze względu na fatalny termin i zdania nie zmienię.

Posted

[quote name='Lotty']Cóż, podobno o gustach się nie dyskutuje. Jeśli odpowiada Wam jazda w nad ranem\ w nocy po mokrej, śliskiej lub oblodzonej jezdni, proszę bardzo. Ja się na coś takiego nie piszę. U mnie Kielce i Poznań zdecydowanie odpadają ze względu na fatalny termin i zdania nie zmienię.[/QUOTE]

Nie odpowiada nam jazda w nocy, więc na tak odległe wystawy jeździmy z noclegiem.
Koszt niewiele większy (nie trzeba spać w najdroższym hotelu) a ile bezpieczniej.
I nie tylko jesienno-zimową porą ;-)

Posted

BIS Gr IX
Czy ktoś mi powie o co chodziło,gdy psy stanęły na pudle Polscy sędziowie zwijali się ze śmiechu:crazyeye:w śród widowni również,były śmiechy i uśmieszki .Jakoś dziwnie to wyglądało.

Posted

[quote name='Monalisa4']BIS Gr IX
Czy ktoś mi powie o co chodziło,gdy psy stanęły na pudle Polscy sędziowie zwijali się ze śmiechu:crazyeye:w śród widowni również,były śmiechy i uśmieszki .Jakoś dziwnie to wyglądało.[/QUOTE]

Mshume,czy mogę prosić o PW ze szczegółami? Ciekawi mnie ta sprawa tym bardziej, że intereuje się IX grupą.

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja Się domyślam :D[/QUOTE]
A czemu to taka tajemnica?

Posted

[quote name='Lotty']A czemu to taka tajemnica?[/QUOTE]

[quote name='izabela.szczepaniak']No to powiedz oco chodzi, bo my nie zostaliśmy do finałów.[/QUOTE]
To żadna tajemnica. Również nie zostałam do finałów, więc powinna się wypowiedzieć osoba, która to widziała. Moje przepuszczenia nie muszą być prawdziwe i to jest tylko moje zdanie, więc nie będę o tym pisała.