Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evvelina']Asiaczek, ile osób możecie jeszcze zabrać ?[/QUOTE]
"Wypadł" nam kolega i mamy jeszcze 2 a może nawet 3 miejsca. Ale to zalezy od wielkości psów, ilości tobołków itp.

Pzdr.

Posted

[quote name='AnkaW']Niewiecie czy Kielce podaja plan stoisk z art. zoolog. , jakie firmy będą? Poznań fajnie mapke dał i wiadomo było kogo i gdzie szukać :)[/QUOTE]

Podają. Ja dostałam (jestem sklepem zoo, który właśnie się wystawia). Chyba mogę podać taką mapkę... Tylko nie wiem jak to zrobić :-D

Posted

[quote name='Sierrrściuch']Podają. Ja dostałam (jestem sklepem zoo, który właśnie się wystawia). Chyba mogę podać taką mapkę... Tylko nie wiem jak to zrobić :-D[/QUOTE]

byłoby swietnie, ale tez nie potrafię tu nic wstawiać:(

Posted

[quote name='AnkaW']byłoby swietnie, ale tez nie potrafię tu nic wstawiać:([/QUOTE]

najprościej jest wstawić sobie na FB dane zdjęcie do galerii a potem wejśc na to zdjęcie na FB i prawą myszą zrobić "kopiuj zdjęcie (lub obrazek, nie pamiętam)" a potem już najnormalniej w świecie wkleić tu bez żadnych cudów na kiju. (klasyczne kopiuj/wklej)

Posted

[quote name='panbazyl']najprościej jest wstawić sobie na FB dane zdjęcie do galerii a potem wejśc na to zdjęcie na FB i prawą myszą zrobić "kopiuj zdjęcie (lub obrazek, nie pamiętam)" a potem już najnormalniej w świecie wkleić tu bez żadnych cudów na kiju. (klasyczne kopiuj/wklej)[/QUOTE]
Niestety problem jest w tym że dane "zdjęcie" jest w pdf i po zmianie na jpg nic nie widać bo ma to zdecydowanie większy format niż a4 dlatego jak otwieram w pdf trzeba sporo powiększyć żeby przeczytać. Także jak ktoś chce to mogę na maila

Posted

[quote name='Evelynkaa']Niestety problem jest w tym że dane "zdjęcie" jest w pdf i po zmianie na jpg nic nie widać bo ma to zdecydowanie większy format niż a4 dlatego jak otwieram w pdf trzeba sporo powiększyć żeby przeczytać. Także jak ktoś chce to mogę na maila[/QUOTE]
ja tu o klasycznych fotach a nie o pdf-ach. Juz od dłuższego czasu tak na dogo wrzucam w swojej galerii foty, ale są to jpg.

Posted

[quote name='Evelynkaa']Niestety problem jest w tym że dane "zdjęcie" jest w pdf i po zmianie na jpg nic nie widać bo ma to zdecydowanie większy format niż a4 dlatego jak otwieram w pdf trzeba sporo powiększyć żeby przeczytać. Także [B]jak ktoś chce to mogę na maila[/B][/QUOTE]

plissss [EMAIL="ankaweg@interia.pl"]ankaweg@interia.pl[/EMAIL]

Posted

Może ktoś napisać jak z dojazdem od strony Radomia? chodzi mi o to czy jest już zjazd z obwodnicy na ul łódzką ? czy trzeba jechać przez miasto ? dzięki