Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A my chyba się zgłosimy dopiero w październiku:)
pzdr.[/QUOTE]
Decyzja juz podjęta - jedziemy. Teraz tylko trzeba się zastanowić, które psy i do jakich klas pozgłaszać:)

pzdr.

Posted

A ja mam pytanie jaki sędzia będzie oceniał Australian Kelpie bo nie ma w spisie (nawet nie ma "pozostałe rasy") wieć nie wiem kto.:)
Ja mam w planie, ale zobacze jak będzie, czy bedzie jak dojechać z Wro :D

Posted

o kurczę, a nam zmienili z fajnej litewskiej sędziny na Grzegorza Werona :( no i dupa, chyba wycofam, bo p. Weronowi okropnie się nie podobała siostra Haniego, która jest w tym samym typie. Dlaczego oni MUSZĄ zawsze namieszać w tych sędziowaniach :shake:

Posted

My taka sytuację mielismy w ub.r.
Miała nas oceniac cudowna sędzia pani M. Shiboleth, a oceniał sedzia z Danii. ale nie narzekam, bo ubiegłoroczna wystawa okazała się dla nas baaaardzo szcześliwa:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Szukam transportu na niedzielę. Mogę dojechać do Białegostoku/Wawy[/QUOTE]
My, niestety, jedziemy na sobotę. A miejsce dla Ciebie na pewno by się znalazlo...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']My, niestety, jedziemy na sobotę. A miejsce dla Ciebie na pewno by się znalazlo...

pzdr.[/QUOTE]Szkoda, że wasza grupa w sobotę :( Ale już nie szukam transportu. Zatrzymam się u znajomej z dogo, która mieszka blisko Kielc

Posted

[quote name='Asiaczek']I bardzo dobrze!
Był wczesniej chetny kolega z BT, ale tez, niestety, na niedzielę...
Bo my mamy jeszcze 1 lub 2 miejsca do Kielc na sobote...

Pzdr.[/QUOTE]Jeszcze do wystawy trochę czasu, więc na pewno znajdziecie jeszcze 2 chętne osoby :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Kashdog odwiedź grzywacze w niedzielę :)[/QUOTE]
Po wszystkich ringach raczej chodzić nie będę, bo nie wiem czy dam radę się wyrobić. Ale jak coś to można się umówić na indywidualną sesję.

Posted

[TABLE]
[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma]Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries[/FONT][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 13%"][/TD]
[TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]22.10.201[/FONT][FONT=Tahoma]2[/FONT]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 87%"][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD="width: 87%"] [FONT=Tahoma]Uwaga!
Nie przyjmujemy opłat na wystawie. Ostateczny termin wpłat za zgłoszenia upływa z dniem 24.10.2012 r. - decyduje data wpływu na konto Oddziału.
Zgłoszenia, za które opłata nie zostanie zaksięgowana do dnia 24.10.2012 r., nie zostaną ujęte w katalogu. Psy nie umieszczone w katalogu nie będą dopuszczone do oceny na wystawie.
[/FONT]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]