kakadu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jesli znudzilo wam sie spacerowanie od lat po tych samych sciezkach i parkach, jesli juz sama mysl, ze znowu przemierzac bedziecie te sama co zwykle trase, odbiera wam chec do wyjscia z domu, jest wspaniala okazja, zeby to zmienic; od marca (koniec marca?) rusza kurs, ktory polaczy elementy nauki posluszenstwa (ktoremu psu to sie nie przyda?) z szampanska zabawa nauki tropienia (ktory pies nie weszy ciagle w poszukiwaniu skarbow?); opiekunowie na swiezym powietrzu, wybiegane, szczesliwe psy - mam nadzieje, ze wszystko to znajde wlasnie na tych zajeciach; zapraszam was serdecznie, grupa sie wlasnie formuje; z tego co wiem, zajecia odbywac sie beda w soboty i niedziele, przez ok. 2 miesiace, w godzinach porannych (2 godziny dziennie); kurs poprzedza kilka godzin wykladow dla opiekunow; chetnie udziele w miare mozliwosci wszelkich informacji, ewentualnie podam namiary na organizatora na prv. pozdrawiam kakadu Quote
ayshe Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 kto prowadzi zajecia?czy to slady IPO/FH?na polach wilanowskich sa do tego kiepskie warunki wiec mysle ze to slady tzw.uzytkowe?zajecia z tropienia w warszawie prowadze od 8 lat dlatego jestem ciekawa i ucieszona ze bedzie nas wiecej. Quote
kakadu Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 ja pojecia nie mam, nigdy sie tym nie interesowalam tak na powaznie; nawet nie wiem co te skroty oznaczaja; traktuje to raczej jako forme zabawy, a nie jakiegos szkolenia uzytkowego; podaje numer gg treserki:5105646; ona na pewno udzieli szczegolowych informacji :) pozdrawiam kakadu Quote
ayshe Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a nieee taka ciekawa to ja nie jestem zeby wydzwaniac:cool3: :evil_lol: ....tylko troszke ciekawa:p Quote
14ruda Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ta już:diabloti: Ale przecież wiesz,ze jesteś najlepsza:razz: :loveu: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 14ruda napisał(a):ta już:diabloti: Ale przecież wiesz,ze jesteś najlepsza:razz: :loveu:ruda...pilas cos?:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):a nieee taka ciekawa to ja nie jestem zeby wydzwaniac:cool3: :evil_lol: ....tylko troszke ciekawa:p ale to nr gg możesz napisać:diabloti: :evil_lol: :eviltong: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):ale to nr gg możesz napisać:diabloti: :evil_lol: :eviltong:ja nie mam gg,nie wiem co to[komunikator ;) ]i juz.:eviltong: wiecie co to jest pytanie z ciekawosci?:roll: .malo nas jest co bawimy sie w tropienie i serce sie cieszy ze wiecej.i moze wtedy rusza zawody:loveu: albo co.....:p .....natomiast cudza piaskownica mnie nie interesowala i nie interesuje.ludzie.....:mad: ..... Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):i moze wtedy rusza zawody:loveu: albo co.....:p .. Marzycielka:sg168: Quote
Recommended Posts