aisaK Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Te piękne oczy dzisiaj mi się śniły!!! :placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz: proszę...żeby nie było za późno!!! Quote
Peter Beny Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wujek też działa ;) Jak tylko bedzie coś wiadomo , załatwiamy hotelik i szukamy domku :lol: Quote
Seaside Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 wiemy wiemy :loveu: :loveu: :loveu: DZiękujemy ci ślicznie :) Tak bna prawdę bez ciebie nie byłoby akcji Szukamy domu - prosimy o allegro, Psiak jedzie na razie do hoteliku! Quote
aisaK Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jak dobrze, że on ma was...trzymam kciuki za pomyślnośc akcji!!I oczywiście za domek! Quote
karcia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 zatem dzwonilam do schroniska i trafilam niestety na tego z pilegniarzy, z ktorym ciezko cos wyprosic. Miejsca w izolatkach nie ma. Bursztyn jest, ale pielegniarz zapewnia mnie, ze ma dostep do zarcia i ze normlanie je i ze nie ma potrzeby dokarmiania, nikt go tez tam nie gryzie i nic naglacego sie nie dzieje. Moze on z nerwow taki chudy .... w kazdym razie pies jest, podobno bezpieczny i podobno ma co jesc - mysle, ze raczej az tak by mnie nie klamal pilegniarz. Na pewno trzeba go zabrac, ja niestety nic dzis nie zalatwilam. Jutro tez podzwonie i sie dopytam jeszcze o naszego bursztyna:) Quote
Seaside Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jeśli propozycja Petera jest aktualna to chyba będziemy działąć nie?? :) Quote
Seaside Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Popatrzcie na niego jeszcze :( Ja się normalnie wykończę :placz: http://jelenia.schronisko.net/adopcja4138-1.html Quote
Justysia i Grześ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Biegnij po domek !!! Peter jak się sprawy mają ? :cool3: Quote
Justysia i Grześ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Faktycznie - nie spojżeliśmy sobie na opis :lol: Quote
Peter Beny Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Noo, jestem w trasie , ale mam neta mobilnego :razz: , wiec czekam na info od Tami ,czy jest miejsce w hoteliku :cool1: , jeżeli tak to zabieramy piesa być może dziś lub jutro ( mam nadzieje ) :lol: i szukamy dobrego domku dła niego :multi: :multi: Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Peter wiadomo juz co z hotelikiem??? Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 karciu na naszym wątku ogólnym Lilith napisała coś takiego "No i jeszcze jedno ten onkowaty ktorego zdjecie jest na poczatku strony ma juz swoj domek;-)" Znikneła już i nie zdążyłą odpowiedzieć na pytanie, czy to pierwszy ze strony schroniskowej, bo jeśli tak.... to wychodzi, że to Bursztyn!!!!!!!!!!!!! Plisss.... sprawdzisz to?? Ja przez telefon nigdy konkretów nie mogę dostać... może dlatego że mnie nie znają ;) Quote
Peter Beny Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Seaside ja rozmawialem z Tamarą , ona znów z Karcią , Karcia powiedziała że obejrzy Bursztyna w schronie i porobi nowe zdjęcia i zobaczy w jakim stanie jest ONek , ja czekam i co napisalem nadał podtrzymuje , hotelik o ile zajdzie taka potrzeba , oplacam na mięsiąc :cool3: , ale na razie brak jakichkolwiek informacji :shake: Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 no to czekamy :) - a może sprawdzi się to co powiedziałą Lilith?? Jeśli to o tego psiaka chodzi :) Quote
karcia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 bursztynek w nowym domku :) co i jak to nie mam pojecia, ale postaram sie dzis bardzo mocno do schroniska podskoczyc na chwilke chociaz, to moze sie dowiem Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: No to potwierdziło się :) Suuuper :) Z jednej strony radość a z drugiej załamka :( Nasza Sawa - ONka nie daje radyu w domu tymczasowym :( nie mamy gdzie ją dać :( bardzo osłabłą - hotel nie wchodzi w rachubę, bo włąśnie zabraliśmy ją z dzidowskiego hoteliku :angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38009&page=9 Quote
Peter Beny Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No ja też sie cieszę , mam nadzieje że tym razem trafił do dobrego domku :mad: , bo ostatnio szybko powrócił do schronu :shake: Pozdrawiam Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 mam nadzieję, że to się nie powtórzy............... Quote
halbina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Fajnie, że mu się udąło! Ale nie dziwi to - taki piękny pies musiał znaleźć dom. Quote
Recommended Posts