Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boidae napisał(a):

"Pamietaj nigdy nie rzucisz kija tak daleko jak owczarek chce:razz:"

Ja nie rzucam mojemu psu kija, wiec wiadomo, ze nie rzuce tak daleko :eviltong:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boidae napisał(a):
Piłki też nie rzucisz ;):eviltong:

Rzuce :eviltong: Wystarczy ze rzuce ja do wody i bedzie tak daleko jak łowcarek chce :eviltong:

Posted

A ja dzis nie mam weny.Konczy sie łikend,pogoda sie popsuła na maxa,zmokłysmy se na spacerniaku i nic mi sie juz nie chce:placz: .Aicha tez zaległa i spi jak zabita.Byle do soboty i wiosny.
jeszcze w radiu leci tokio hotel:flaming:

Posted

Boidae napisał(a):
To do rzeki musisz rzucić :cool3:

Sciezka spacerowa jest metr od brzegu rzeki :eviltong: trudno niedorzucic :eviltong: latwiej jest przerzucic :eviltong: Z jeziorem mam podobnie z dorzuceniem :eviltong:

Posted

Boidae napisał(a):
A piłke rzucasz tak sobie :lol: by potem po nią popłynąć :eviltong: A ukochane łowcarki że popłyna za pańcie :cool3:

bo ja chce sie wkoncu pozbyc tych pilek, zeby nie musiec ich juz rzucac. Ale te łowcarki caly czas mi je przynosza spowrotem :eviltong:

Posted

Boidae napisał(a):
Bo one chcą dropsa w nagordę. A pańcia niechce dac za to że uratują biedną piłke :evil_lol: Pewnie sama zjadła wszystkie dropsy !:eviltong:

bosh, jaka ja nie kumata :lol:

Posted

Dziewczyna dorobiła się wyżła :placz:
Ogólnie jej zachowanie bardzo mnie intryguje, czytam jej posty i się zastanawiam jak sprawa się potoczy. Wnioskuje iż ma: yorka, boksera, wyzła niemieckiego i nie jest pewna czy nie pojadą do Irlandii...

Posted

Boidae napisał(a):

Hm, no będę wredna - dobrze, że nie belga i nie onka. :cool3: Aczkolwiek oczywiście lepiej by było, gdyby nie dorobiła się żadnego psa. :mad:

Posted

Boidae napisał(a):
Ogólnie jej zachowanie bardzo mnie intryguje, czytam jej posty i się zastanawiam jak sprawa się potoczy. Wnioskuje iż ma: yorka, boksera, wyzła niemieckiego i nie jest pewna czy nie pojadą do Irlandii...
dobrze ze nie onka ani belga...:razz:
ale wogole to zarabiscie...poza tym pragne nadmienic ze nadal jestesmy wredni:diabloti:

Posted

saJo napisał(a):
Nie rozumiem, jak wy tacy wredni mozecie byc :icon_roc: nie to co ja, spokoj, opanowanie, tolerancja :siara:
tiaaa delikatna sie znalazla:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: