saJo Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Boidae napisał(a): "Pamietaj nigdy nie rzucisz kija tak daleko jak owczarek chce:razz:" Ja nie rzucam mojemu psu kija, wiec wiadomo, ze nie rzuce tak daleko :eviltong: Quote
saJo Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Boidae napisał(a):Piłki też nie rzucisz ;):eviltong: Rzuce :eviltong: Wystarczy ze rzuce ja do wody i bedzie tak daleko jak łowcarek chce :eviltong: Quote
14ruda Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A ja dzis nie mam weny.Konczy sie łikend,pogoda sie popsuła na maxa,zmokłysmy se na spacerniaku i nic mi sie juz nie chce:placz: .Aicha tez zaległa i spi jak zabita.Byle do soboty i wiosny. jeszcze w radiu leci tokio hotel:flaming: Quote
Boidae Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 saJo napisał(a):Rzuce :eviltong: Wystarczy ze rzuce ja do wody i bedzie tak daleko jak łowcarek chce :eviltong: To do rzeki musisz rzucić :cool3: Quote
saJo Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Boidae napisał(a):To do rzeki musisz rzucić :cool3: Sciezka spacerowa jest metr od brzegu rzeki :eviltong: trudno niedorzucic :eviltong: latwiej jest przerzucic :eviltong: Z jeziorem mam podobnie z dorzuceniem :eviltong: Quote
14ruda Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A do rzeki to raz mozesz rzucic.Bo sie nie wchodzi 2 razy do tej samej rzeki:) Quote
saJo Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 14ruda napisał(a):A do rzeki to raz mozesz rzucic.Bo sie nie wchodzi 2 razy do tej samej rzeki:) Ale ja nie wchodze, ja rzucam :eviltong: Quote
Boidae Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A poźniej wpuszcza biednego łowcarka, sadystka jedna :evil_lol: Quote
saJo Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Boidae napisał(a):A poźniej wpuszcza biednego łowcarka, sadystka jedna :evil_lol: łowcarki same wlaza, ja im nie kaze :eviltong: Quote
Boidae Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A piłke rzucasz tak sobie :lol: by potem po nią popłynąć :eviltong: A ukochane łowcarki że popłyna za pańcie :cool3: Kacper Quote
saJo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Boidae napisał(a):A piłke rzucasz tak sobie :lol: by potem po nią popłynąć :eviltong: A ukochane łowcarki że popłyna za pańcie :cool3: bo ja chce sie wkoncu pozbyc tych pilek, zeby nie musiec ich juz rzucac. Ale te łowcarki caly czas mi je przynosza spowrotem :eviltong: Quote
Boidae Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bo one chcą dropsa w nagordę. A pańcia niechce dac za to że uratują biedną piłke :evil_lol: Pewnie sama zjadła wszystkie dropsy !:eviltong: Quote
saJo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Boidae napisał(a):Bo one chcą dropsa w nagordę. A pańcia niechce dac za to że uratują biedną piłke :evil_lol: Pewnie sama zjadła wszystkie dropsy !:eviltong: bosh, jaka ja nie kumata :lol: Quote
Boidae Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dziewczyna dorobiła się wyżła :placz: Ogólnie jej zachowanie bardzo mnie intryguje, czytam jej posty i się zastanawiam jak sprawa się potoczy. Wnioskuje iż ma: yorka, boksera, wyzła niemieckiego i nie jest pewna czy nie pojadą do Irlandii... Quote
BeataG Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Boidae napisał(a):Dziewczyna dorobiła się wyżła :placz: Hm, no będę wredna - dobrze, że nie belga i nie onka. :cool3: Aczkolwiek oczywiście lepiej by było, gdyby nie dorobiła się żadnego psa. :mad: Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Boidae napisał(a):Dziewczyna dorobiła się wyżła :placz: Ogólnie jej zachowanie bardzo mnie intryguje, czytam jej posty i się zastanawiam jak sprawa się potoczy. Wnioskuje iż ma: yorka, boksera, wyzła niemieckiego i nie jest pewna czy nie pojadą do Irlandii...dobrze ze nie onka ani belga...:razz: ale wogole to zarabiscie...poza tym pragne nadmienic ze nadal jestesmy wredni:diabloti: Quote
BeataG Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hahahaha, Beata, widzę, że duety odstawiamy. :evil_lol: Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 BeataG napisał(a):Hahahaha, Beata, widzę, że duety odstawiamy. :evil_lol: ups...no najwyrazniej:evil_lol: Quote
Boidae Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Trzeba być wrednym w takich sprawach:eviltong: Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 a wplyw wrednosci na tworzenie sie osobowosci w plastycznym umysle mlodego czlowieka to co ..pryszcz?:cool3: :eviltong: Quote
14ruda Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :diabloti: Niektóre umysły nie są plastyczne niestety.:diabloti: :cool1: Quote
saJo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Nie rozumiem, jak wy tacy wredni mozecie byc :icon_roc: nie to co ja, spokoj, opanowanie, tolerancja :siara: Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 saJo napisał(a):Nie rozumiem, jak wy tacy wredni mozecie byc :icon_roc: nie to co ja, spokoj, opanowanie, tolerancja :siara:tiaaa delikatna sie znalazla:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts